Permainan iPlayer: Pada ladang dalam talian

Permainan iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: Pada ladang (iPlayer: Lets Farm!):

Permainan dalam talian di ladang! Penyemak imbas, dan memerlukan pendaftaran. Dengan melengkapkan hanya tiga ayat, anda akan mendapat pegangan tanah sendiri. Anda kini boleh secara beransur-ansur mengubahnya menjadi sebuah ladang mewah dan menguntungkan, menyemai bidang, menanam benih dan anak benih. Bagi setiap budaya diberikan kepada kawasan yang berasingan untuk menuai lebih mudah untuk mengumpul. Dan bahawa dia kaya, anak benih perlu disiram dan rumpai rumpai. Pertama akan melakukan apa saja dengan tangan, tetapi dengan menjual gandum dan buah-buahan, anda mengumpul jumlah pembelian berguna. Pada mulanya ia akan menjadi teknik yang mudah, tetapi tidak lama lagi akan disediakan untuk prestasi yang lebih kompleks.
Anda akan memerlukan sistem air, menggabungkan, traktor, jentera untuk menanam. Terus bermain di ladang, anda akan dapat membina bangunan di mana bahan-bahan mentah ditukar kepada produk. Ia kos lebih, dan pendapatan akan berkembang pesat. Semua bangunan dan sumber adalah saling berkaitan, dan jika ia adalah perlu untuk membakar roti, meletakkan kilang untuk menghasilkan tepung, kemudian kedai roti. Juga, anda perlu telur dan susu, jadi baka lembu, ayam dan haiwan lain. Satu lagi jenis pendapatan akan kerjasama dengan restoran dan kedai runcit. Mereka kerap membeli produk anda, tetapi ia membawa bukan sahaja pendapatan dan mengenakan tanggungjawab. Sekarang, kita juga mesti memantau tuaian dalam masa untuk menghantar kumpulan seterusnya pembeli. Jika anda terlepas masa ini, kontrak akan ditamatkan dan anda akan kehilangan pelanggan yang bernilai.
Anda akan menikmati sembang menyenangkan dengan pemain. Mereka boleh menguruskan tawaran dan mengambil bahagian dalam pertandingan, rahsia saham dan tips. Ia juga berguna untuk melaksanakan tugas-tugas iPlayer Let Ladang dan bermain setiap hari untuk mendapatkan hadiah dan mengumpul mata. Sebagai masa berlalu, ladang anda akan menjadi besar, dan bahawa ia masih menguntungkan, kita mesti sentiasa berusaha.

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag