1100AD

Nama alternatif: 1100AD: Menjadi tanah ambar

1100 AD Online - yang berbilang permainan dalam talian percuma berasaskan pelayar, bermain di mana anda boleh merasa sebagai pemerintah sebuah wilayah kecil. Dengan strategi genre dalam talian pada tahun 1100 AD kepunyaan permainan simulasi ekonomi. Nah, pasti setiap daripada kita pernah mahu berehat daripada ini menindas dan kelabu setiap hari bekerja dan berasa diri anda sebahagian daripada dunia purba? 1100 AD strategi Permainan dalam talian yang akan menyukai setiap kendaraan produk tersebut.

Sertai dalam permainan 1100 AD tidak mengambil banyak masa dan tidak adalah proses yang sukar. Ia amat mudah: anda masukkan nama akaun anda, kata laluan dan alamat e-mel. Kemudian, dalam peti masuk e-mel anda, anda akan menerima e-mel dengan pengaktifan akaun anda, pendaftaran ini akan berakhir pada tahun 1100 Masihi.

Seperti yang telah kita telah disebutkan, 1100 AD permainan dalam talian di mana sekurang-pelupusan anda adalah sebuah pekan kecil di negeri hal ehwal yang bergantung sepenuhnya pada anda. Kronologi, peristiwa-peristiwa dalam permainan, boleh dikaitkan dengan tempoh Zaman Pertengahan, dan ia bermaksud bahawa matlamat utama adalah untuk melindungi bandar anda dari serangan yang berterusan daripada penceroboh luar. Ini bermakna bahawa pertahanan perlu ragu di atas, dan tentera sentiasa bersedia untuk berperang. Tetapi bagi operasi ketenteraan biasa tidak perlu terlepas aspek utama yang membuat permainan 1100 AD Online - komponen ekonomi, yang penting kepada pembangunan wilayah anda. Dalam permainan ini anda perlu berupaya untuk bukan sahaja menjadi pengurus yang baik dan pemimpin, tetapi juga menjadi panglima yang berwibawa, selepas perjanjian diplomatik tidak sentiasa cara untuk menyelesaikan masalah, dan kadang-kadang perlu mengambil jalan keluar dengan menggunakan kekerasan.

Pemaju gameplay disempurnakan ke butiran yang terakhir, dan ia adalah agak jelas di seluruh. Satu contoh yang menarik daripada berat tentang pemain adalah keupayaan untuk selamat melengkapkan empayar anda dan merekrut beberapa yang diperlukan pasukan tentera dalam dua minggu pertama permainan. Langkah yang cukup baik di pihak pemaju dibenarkan pendatang baru berasa selesa pada mulanya dan jangan bimbang tentang menjadi razmetennymi kepada pecahan saingan melepasi mereka kepada beberapa peringkat. Ti dua minggu anda sentiasa boleh habiskan pada perkara-perkara penting seperti bangunan kreposttnyh dinding, pengambilan dan melengkapkan tentera atau menyertai jousts perlawanan, berbual dengan jiran-jiran.

Main permainan 1100 AD adalah lebih seronok dengan kawan-kawan anda, kerana dalam permainan dengan sempurna melaksanakan sistem puak-puak dan persatuan, dan menyertai puak yang bernilai. Dalam kes yang paling pesimis, anda akan mendapat bonus puak, dan dalam yang paling optimistik - sokongan dan bantuan dari rakan-rakan mereka pada bila-bila adalah perlu untuk anda.

Best sekali, ia ternyata, apabila anda mula bermain permainan dalam talian 1100 AD - adalah bahawa ia tidak menuntut untuk masa yang digunakan dalam permainan. Oleh dan besar, untuk mengesan dan menyusun semua yang anda perlu tidak lebih daripada dua puluh minit pyatnidtsati hari. Semua arahan anda akan didengar dan diambil tindakan subjek anda, sebenarnya, apa-apa tindakan yang paling berfungsi secara automatik. Ini bermakna bahawa monitor atau mengesahkan prestasi mereka anda tidak perlu.

Satu lagi langkah yang besar oleh pemaju - ia adalah satu peluang untuk memperoleh penasihat peribadi. Nah, mari kita mengatakan anda benar-benar tidak berminat dalam hal ehwal ketenteraan di negeri ini, dan ekonomi adalah dalam penyeliaan peribadi anda. Tidak menjadi masalah, sewa diri anda seorang penasihat tentera, yang akan memastikan bahawa dasar tentera anda sentiasa pada tahap. Jadi bermain pada tahun 1100 AD akan benar-benar menarik dan menyeronokkan.

1100 AD bermain seperti semua orang, tanpa pengecualian, yang suka membangun dan produk permainan yang menarik. Jangan berdiri-diri, mendaftar dan membuktikan bahawa kita layak untuk menjadi pemenang sebenar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag