11x11

Nama alternatif: Football Manager

11x11 permainan dalam talian - ia adalah satu pengurus bola sepak yang sangat popular, di mana anda akan ketua jurulatih pasukan bola sepak sendiri. Sertai dalam 11x11 permainan ini adalah seperti berikut: anda memilih partition untuk "bermain", dan pergi ke 11x11 halaman pendaftaran. Pada halaman ini, untuk bermain dalam talian 11x11 permainan, anda mesti memasukkan nama pengguna, alamat e-mel, kata laluan, pilih pelayan, jantina, bahasa antara muka, negara tempat tinggal dan perintah dan klik "mendaftar."

Sebelum anda bermain permainan 11x11 dalam talian, ia adalah penting untuk mengetahui bahawa pemain pasukan bola sepak mempunyai satu set ciri-ciri yang memberi kesan kepada keputusan perlawanan itu:

Dalam masa 40 tahun, tidak lagi mengambil bahagian dalam perlawanan bola sepak.

11x11 Permainan dalam talian juga memberikan ahli pasukan bola sepak supaya kemahiran khas

11x11 pengurus bola sepak dalam talian mempunyai manfaat yang besar ke atas permainan lain yang serupa. Pertama, dalam talian bola sepak pengurus permainan 11x11 adalah sangat mudah dalam kaedah-kaedah yang boleh diselesaikan dengan cepat, menghabiskan hanya beberapa minit. Dan kedua, untuk semua kesederhanaan, 11x11 talian menenggelamkan anda dalam ini menyeronokkan bola sepak yang hebat untuk bermain dalam talian 11x11 tidak akan membiarkan anda meninggalkan komputer, itulah sebabnya ia telah menjadi begitu popular di kalangan pengguna Internet.

Pendaftaran 11x11 akan membolehkan anda untuk mewujudkan satu pasukan bola sepak 18 pemain. Anda perlu membangunkan strategi dan taktik promosi, sebagai pasukan secara umum, dan khususnya pemain individu. 11x11 Permainan Online meletakkan matlamat anda untuk memenangi banyak perlawanan, mengalahkan pesaing. 11x11 bermain berjaya, anda akan perlu membina stadium dan menyediakan pemindahan, menawarkan latihan, persahabatan dan kemuncak permainan - kejohanan hadiah.

Anda melulu, emosi dan bersedia untuk memimpin pasukan bola sepak untuk kemenangan? Mula memainkan 11x11 sekarang!

 

Bermain juga