1Pirat

Nama alternatif: 1pirat

1pirat talian - pelayar berasaskan permainan percuma RPG talian, yang didiami oleh pelayar berani dan lanun.

Permainan ini tidak perlu dipasang pada komputer anda, anda boleh bermain di mana-mana anda mempunyai akses kepada Internet. Permainan ini telah diuji dan berfungsi dengan sempurna dalam pelayar seperti: Google Chrome (tidak kurang daripada 10 versi), Mozilla Firefox (versi 4 atau lebih tinggi) dan Internet Explorer (versi 8 atau lebih tinggi).

Main igru1pirat talian akan menjadi sangat menarik, kerana terdapat vintaj yang ada dan kapal perang moden, terdapat pertempuran di atas air dan di darat, dan banyak raksasa dahagakan darah dan terang ...

Lanun permainan Pertama, menawarkan berjalan pendaftaran 1pirat, selepas itu anda boleh membuat watak anda dan memulakan permainan. Tetapi semua ini teratur. Jadi, seorang lanun Daftar: mengisi borang pendaftaran dengan menaip di tempat yang tersedia di alamat e-mel anda, nama pengguna (nama watak masa depan anda), kata laluan, dan memilih lantai untuk wira beliau. Seterusnya, menerima syarat dan perjanjian permainan, dan pendaftaran yang menutup. Jika anda mempunyai akaun di Facebook, anda boleh log masuk ke dalam permainan, menggunakan ia (tanpa lulus Registratsiya1pirat pada Laman).

Sekarang mengenai permainan itu sendiri. Permainan 1pirat talian bermula di pantai pulau Selatan Tembakau, di mana anda berada selepas kemalangan kapal. Di sini anda akan mendapat maklumat yang diingini awal mengenai permainan, serta bertemu dengan pihak lawan yang pertama, di mana belajar untuk melawan. Jika anda berada di peringkat sekolah rendah mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh mendapatkan bantuan daripada kaunselor dan mentor (bantuan mereka adalah cekap dan boleh difahami penjelasan bagaimana untuk memulakan dan meneruskan perjalanan anda dalam permainan ...)

Pertama Pirate talian menawarkan watak anda untuk memilih daripada pelbagai profesion, nelayan ini, pelombong, penyapu jalan, Pirate dan The Alchemist.

Memilih profesion Fisher (alat profesional - rod), watak anda akan menangkap ikan, sambil menarik beberapa barangan berharga ...

Memilih profesion pelombong (alat profesional - Kirk), watak anda akan mengekstrak lombong bijih ...

Pemungut Memilih profesion (alat profesional - Lukoshko dan sabit), watak anda akan mengumpul cendawan ...

Memilih profesion Pirate itu, percayalah, ia bukan satu profesion yang mudah, watak anda akan perlu sentiasa melibatkan diri dalam pertempuran, menang atau tenggelam kapal musuh ...

Memilih Alchemist profesion (barangan perlu - Mortar Tempah Reagan dan Skrol-skrol dengan resipi), watak anda akan menyediakan pelbagai ramuan sihir ...

1 permainan lanun dalam talian mempunyai beberapa jenis perkara: perisai, senjata, dan barang kemas. Semua perkara ini boleh dibeli di kedai-kedai.

Armor - semua yang boleh diletakkan lebih wira anda untuk pembelaannya (Topi Keledar, Bibs, Seluar dan banyak lagi), satu perkara yang sangat penting ialah perisai dan pagar tembok (mereka akan melindungi mana-mana bahagian watak anda)

Senjata - terdapat 6 jenis senjata: Hammer, kapak, pedang, pisau, lembing dan Dubin;

Barang Kemas - ia mengandungi kuasa ajaib dan menambah kekuatan wira, licik atau kepintaran. Ini: Azimat, Subang dan Cincin.

Permainan 1pirat mempunyai pelbagai yang direka dengan baik dan tugas-tugas yang usaha untuk prestasi, watak anda akan mendapat pengalaman, dan terkumpul wang yang cukup, anda boleh membeli bot atau kapal. Permainan ini mempunyai jumlah yang sangat besar daripada raksasa yang berbeza.

Pengalaman terkumpul wira anda 1pirat Permainan dalam talian boleh memperuntukkan antara kemahiran fizikal, pemilikan sihir, dan pemilikan senjata mana-mana golongan.

Anda boleh memainkan v1pirat membeli dan menjual pelbagai barangan dalam pasaran daripada pulau-pulau, dan di kedai runcit swasta.

Pada pulau-pulau 5 permainan terletak dikaitkan dengan satu rangkaian, Arena - tempat untuk pergaduhan.

Main permainan dalam talian 1pirat, anda boleh menggunakan sekutu, yang boleh didapati di sini dan dengan itu perjuangan menentang musuh yang sama atau raksasa sangat kukuh.

Dalam talian igra1pirat puak-puak peranan khas, yang dalam permainan cukup banyak. Puak-puak boleh mengepung istana dan penempatan, dan banyak perkara lain yang tidak terdapat secara individu ...

Permainan 1pirat mempunyai sistem rujukan yang membolehkan anda untuk membawa rakan anda untuk permainan, dan anda akan menerimanya bagi bonus.

Untuk menyimpulkan kajian ini, saya akan menambah: permainan ini adalah sangat luas dan mempunyai lebih banyak yang menarik. Jadi, jangan buang masa, datang ke igre1pirat Daftar dan menyertai permainan ini!

Live igra1pirat menanti anda!

 

Bermain juga