9 Dragons

Nama alternatif: 9 naga 9 naga

Kajian permainan 9 Dragons

9 Dragons talian - adalah berbilang permainan peranan-bermain berdasarkan mitos China purba.

Permainan Online 9 Dragons membuat keperluan yang berikut untuk pemain komputer

· Processor: Pentium IV 1. 6GHz atau lebih tinggi

· RAM: 512 Mb atau lebih tinggi

· Video: GeForce 2 MX atau lebih tinggi

· Bunyi: DirectX 9 . 0 serasi

· Ruang cakera keras: 800mb

· Sambungan Internet: tidak perlahan 56K

Pendaftaran dalam 9 Dragons permainan menggesa anda untuk memilih salah satu cahaya atau gelap puak-puak. Anda akan perlu memasukkan:

· Nama Samaran - namanya pada forum itu

· Alamat peti mel elektronik,

· Login - nama log masuk permainan, [_1_ ]

· Kata Laluan

· Untuk memilih jantina watak,

· Untuk menerima perjanjian pengguna,

· Masukkan kod dari imej.

Selain itu, anda masih perlu memuat turun klien permainan - satu program khas yang dipasang pada komputer anda.

Semua pendaftaran 9 Dragons Online adalah lebih dan kita boleh menjadi induk masa depan seni mempertahankan diri.

9 Dragons permainan dalam talian mempunyai beberapa puak-puak, terang dan gelap, dan anda akan perlu untuk memilih yang akan dimiliki oleh watak anda. Setiap suku mempunyai lokasinya - wilayah permainan, nama-nama kelas yang unik, dan juga kemahiran. Walau bagaimanapun, untuk mengatakan bahawa beberapa puak yang lebih kukuh, ada yang lemah, tidak boleh kelebihan kelemahan dan semua tentang sama seimbang.

Puak-puak Cahaya seperti

· Liga vagrants diciptakan dari golongan miskin dan pengemis, [_1_ ]

· Wu-Tang puak pedang ilahi

· Shaolin sami puak, memaparkan disiplin yang jelas.

Puak-puak Gelap seperti berikut:

· Ikhwan pencuri, perompak yang terdiri daripada pelbagai jalur, [_1_ ]

· Bunga Suci, puak wanita

· Iblis Syurgawi menyatukan pencinta limpah kurnia memburu.

Setiap puak mempunyai ketuanya, biografi dan tabiat yang kita boleh bertemu apabila anda bermain permainan 9 Dragons dalam talian.

Lebih-lebih lagi, mencapai ketinggian dalam pengetahuan sistem pertempuran, anda boleh menyertai salah satu daripada tiga puak-puak yang besar:

· Black Dragon

· Pengikut penumbuk besi,

· Kesatuan Keluarga Noble.

Apabila anda mula bermain permainan dalam talian 9 Dragons, perkara pertama yang anda perlu mencari seorang guru yang akan mengajar anda asas-asas sistem pertempuran. Kemudian, apabila anda mendapat pengalaman dan membangunkan beberapa kemahiran mereka, ia akan mungkin untuk merayu kepada para pemimpin untuk rahsia.

Apabila anda bermain 9 naga, anda perlu untuk memilih cara untuk melawan dengan musuh - oleh pedang atau tangan yang terdedah. Sudah tentu, dengan menggunakan senjata, anda akan menyebabkan kerosakan yang lebih, bagaimanapun, berjuang dengan tangan anda, anda akan mendapat lebih banyak pengalaman, dan dengan itu akan meneruskan dengan cepat ke tahap yang seterusnya.

Watak anda mempunyai beberapa ciri-ciri, nilai awal anda tentukan sendiri, yang mengagihkan titik data pada skala. Kemudian ciri-ciri prestasi akan berkembang pada masa yang sama dengan satu set pengalaman.

Permainan 9 Dragons permainan dalam talian mempunyai dua mod:

· Keamanan

· Pertempuran.

Mereka mudah dihidupkan. Dalam mod pertempuran anda melawan, tetapi dalam damai - mencari bumbung mengembara di atas kepala anda, baca skrol untuk bermeditasi, untuk berdagang, untuk berkomunikasi dengan watak-watak komputer.

Bagi setiap puak mempunyai pencarian yang tersendiri - tugasan khas. Untuk kepuasan yang mana watak anda menerima pelbagai anugerah dan berpeluang untuk memenangi artifak unik. Pencarian banyak, mereka boleh melakukan sebagai solo dan perhimpunan kumpulan.

Bermula pada 9 Dragons bermain, anda akan menerima arahan terperinci mengenai bermain permainan dalam talian, dan juga sokongan mesra dalam rangkaian sosial.

Pada ketika ini dalam permainan terdapat 18 tahap.

Joined 9 Dragons adalah satu peluang untuk masuk ke dalam dunia fantasi dan tempur China kuno, dan menjadi tuan besar kung fu!

 

Bermain juga