sembilan Worlds

Nama alternatif: Asgard

Igra Sembilan Worlds: ia adalah sukar untuk menjadi Tuhan.

Poshagovye strategi memerlukan satu pelan tindakan yang jelas untuk mencapai matlamat ini. Setiap mainan adalah mereka sendiri, tetapi jika anda seorang peminat fantasi, yang mempunyai kelemahan untuk mitos Scandinavia, adore MMORPG, dan tidak takut tanggungjawab, permainan sembilan dunia dicipta untuk anda. Asgard koyak dewa-dewa purba, dan sementara ada yang memberitakan baik, orang-orang jahat yang lain untuk cenderung kedudukan. Untuk kebuntuan yang lama membawa kepada peperangan, dan walaupun ia reda, poket terpencil meletus kerap, dan kita mesti bersedia sepenuhnya untuk menangkis musuh. Apa yang menarik anda ke jalan raya - kawasan kejiranan yang aman dengan pemain atau rompakan, penyeludupan, rompakan dan menangkap? Mula di Nine Worlds untuk bermain, dan mengambil di bawah kawalan bandar, untuk membawa kepada kemuliaan dan kemakmuran dengan strategi mereka sendiri. Anda akan menerima keistimewaan dan kuasa peluang untuk menggunakan sepenuhnya semua ciri-ciri dalam perjalanan untuk memenangi pilihan adalah milik anda.

Chtoby bermain permainan dalam Sembilan Worlds sebagai pemain yang berpengalaman, berhati-hati menghafal pelajaran pengenalan untuk pemula. Mereka akan menunjukkan kepada anda tindakan yang mungkin, cara-cara untuk mengurus dan mengkonfigurasi. Selepas apa-apa latihan yang menyeluruh kamu binasa semua keraguan, pertanyaan, dan lagi anda sedar beberapa helah:

 • Novichkam lebih baik tersembunyi di kota sehingga kekuatan keuntungan. Terlibat dalam pembinaan ekonomi dan pembangunan tentera, dan mendapat kekuatan, menyerang jiran-jiran.
 • Lichno hanya boleh pam askar, dan mereka akan berjuang secara automatik.

Ekonomika untuk bandar adalah sangat penting dan ia adalah perlu untuk menghasilkan sumber banyak dan menghasilkan barang-barang bahawa tentera telah berpuas hati atas semua tuduhan. Dari semasa ke semasa menunggu untuk melawat penyamun yang menyerang, merompak, memecahkan, dan mangsa untuk meninggalkan bandar anda. Tergesa-gesa kembali perusahaan dan lombong beroperasi untuk memulihkan aliran yang akan datang ke dalam tabung item. Jika anda mahu membayar lawatan kembali kepada jiran bersenjata, anda boleh melakukan ini dengan memberi arahan kepada tenteranya, tetapi berbuat demikian hanya jika jaminan keunggulan mereka sendiri.

Uznay wira beliau.

Nachnem dengan hakikat bahawa anda tidak mengawal sesuatu yang tertentu, dan seluruh bandar dengan semua infrastruktur, termasuk tentera. Tetapi anda boleh menyewa askar dari lima perlumbaan diwakili:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki dengan kelebihan yang terdapat dalam setiap jenis. Sebagai contoh, gergasi menakutkan gnomes, tetapi lebih rendah bunian, dan mereka akan jatuh di bawah serangan orang kerdil. Kaji kualiti setiap watak membuat satu kumpulan bersenjata, dan jangan lupa untuk sentiasa mengambil bahagian dalam penambahbaikan. Ini akan berurusan dengan setiap pemain di wilayah mereka, apabila di belakang pendaftaran Sembilan alam. Heroes juga mempunyai kategori untuk definisi warna:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, ia adalah perkara yang paling kuat dan jarang berlaku, dan hadapan jenis biru watak-watak yang weaklings, tetapi mereka boleh dibongkar sebagai asas untuk membina sebuah pancuran wira, dan mereka perlu apabila memilih watak-watak dengan kadar yang tinggi. Souls juga boleh digunakan sebagai satu cara untuk meningkatkan kuasa watak-watak, dan jika anda mengumpul semua kualiti untuk kadar yang lebih tinggi, ia akan menjadi pahlawan yang paling berharga, dapat membuang sebuah tentera musuh sahaja.

iPlayer sembilan dunia - strategi pelayar yang hebat di mana anda akan dapat untuk memenuhi rancangan Napoleon mereka untuk mewujudkan satu pakatan untuk memusnahkan bos mengancam untuk mengambil Kedudukan tahap yang lebih tinggi, untuk membuat bonus berguna, untuk meluaskan sempadan bandar. Tetapi yang paling penting, ia adalah penaklukan menara angkasa, yang boleh diambil hanya yang paling layak, mengatasi semua 100 tingkat.

 

Bermain juga