Ace Combat Assault Horizon

Nama alternatif: Ace Combat Assault Horizon

Sistem keperluan:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Kad Video: 512 MB

Disk Space: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arked penerbangan simulator, yang terus tradisi salah satu genre siri yang paling lama berjalan. Di Ace Combat Assault Horizon akan memainkan masa depan yang tidak berapa jauh, khususnya pada 2015. Protagonis permainan, Kolonel Bishop, ketua skuadron tentera Bangsa-Bangsa Bersatu, melaksanakan tugas yang lain untuk memusnahkan kumpulan radikal yang dikenali sebagai "samseng" atas arahan gabungan tentera Tentera Udara Rusia dan NATO. Semasa penerbangan berikutnya, kapal terbang muncul entah dari mana, dengan mulut yu dicat di atas kapal mengetuk beliau dan Bishop dipaksa untuk mengeluarkan, dan sementara itu yu pesawat membuat giliran dan mengambil juruterbang bersenjata untuk ram. Cerita ini mungkin menghiburkan sesiapa, tetapi Horizon permainan Ace Combat Assault tidak begitu mudah, dan tali leher ini - hanya impian protagonis, tetapi realitinya adalah bahawa seorang juruterbang berani berjuang dengan pemberontak suatu tempat di Afrika Utara, namun banyak peristiwa permulaan impiannya menjadi kenyataan dalam perintis kehidupan sebenar.

Gameplay

Saka arked siri lalu memberikan tuntutannya kepada tajuk berbangga dengan simulator penerbangan, tetapi ia seolah-olah bahawa Ace Combat Assault Horizon dan ini tidak perlu. Kawalan permainan lebih mudah untuk dibina dan penekanan utama adalah kepada dinamik dan bukan ketulenan. Sebagai contoh, dalam Ace Combat Assault pesawat Horizon atau membeli kit badan yang hebat atau senjata bukan masalah besar, semua tindakan yang berlaku dalam konflik yang aneh, di mana berjuang bersama juruterbang Rusia dan NATO, dan musuh utama adalah kumpulan jenayah yang dianjurkan dari Rusia dengan nama luas "samseng." Walau bagaimanapun, permainan Ace Combat Assault Horizon adalah yang pertama semua bahagian siri ini, yang diadakan di planet bumi, tidak di dunia fantasi dengan benua aneh, tetapi pada pesawat yang kurang biasa. Di Ace Combat Assault Horizon anda boleh bermain di mana-mana pesawat, yang dicipta oleh contoh-contoh nyata dan juga mengekalkan nama penuh model, serta helikopter tentera Amerika Syarikat atau asal Rusia. A

Adakah langkah yang serius ke arah simulasi, yang beberapa boleh dijangka dari pencipta salah satu yang paling menarik dan siri komputer yang paling popular di genre itu.

CRA

Untuk menghasut keinginan di kalangan peminat Ace Combat Assault Horizon membeli versi yang lain, pemaju telah menghasilkan beberapa kejutan menarik. Yang paling menarik daripada mereka adalah kawalan mod CRA. Intipati rejim ini ialah untuk memudahkan sistem pertempuran. Jadi, jika anda ditangkap ekor lawan, yang merupakan irama gila bermula wagging dan bangun kacak bertukar, jadi mengambil bertujuan sasaran pada semua bermasalah tidak mungkin, maka menekan dua butang, pesawat anda akan dibuang ke dalam "koridor" tidak kelihatan mengulangi trajektori sasaran. Jangan mengelirukan ini dengan mod autopilot, kerana jika anda tidak lakukan dari semasa ke semasa untuk menyesuaikan trajektori penerbangan anda untuk penargetan, anda boleh meninggalkan ini "koridor", yang secara automatik boleh CRA penutupan. Inovasi telah disambut dengan sorakan dan berhijrah sepenuhnya untuk pertempuran berbilang, tetapi tidak semua pemain berada dalam kagum seperti aku janji, dan bagi mereka dalam ciri berbilang ditambah mewujudkan pertempuran di mana anda tidak boleh menggunakan CRA.

 

Bermain juga