Ace of Spades

Nama alternatif: Ace of Spades

Ace of Spades - padu, berbilang, permainan pasukan pada orang yang pertama. Ace of Spades permainan agak khusus, semua butiran, elemen dan juga wira mempunyai butiran pereka bentuk.

Seperti mana-mana permainan komputer, Ace of Spades talian mempunyai tuntutan kepada parameter komputer anda. Oleh itu adalah dinasihatkan untuk memeriksa kepatuhan keperluan sistem itu, yang tidak rumit:

 • CPU frekuensi - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • Ruang cakera keras - 10 MB;
 • Kad - 64 MB
 • Sambungan ke Internet;
 • Keyboard;
 • Mouse.

Pastikan bahawa segala-galanya adalah betul anda boleh meneruskan untuk pendaftaran dalam permainan. Tetapi segala-galanya tidak begitu mudah, kerana anda boleh muat turun Ace of Spades percuma oleh torrent. Ace of Spades atau mendaftar watak anda, yang akan menjadi:

  1. Lawati laman web rasmi Ace permainan daripada Spades;
  2. Untuk memilih permainan muat turun,
  3. Pilih - pendaftaran;
  4. Masukkan nama watak anda;
  5. Nyatakan sama ada alamat e-mel yang sah. Dinasihatkan menyemak ketepatan data ini anda;
  6. Pilih - mendaftar.

Pada awal permainan semua bermula dengan pemilihan perlawanan. Di sini dibentangkan mod permainan: Mod kegagalan, satu bukit beberapa, lombong berlian, mod zombie dan pasukan pertempuran. Setiap mod mempunyai ciri-ciri laluan asalnya. Kemudian pilih pasukan, felts hijau felts biru anda. Tetapi kini anda boleh memilih watak anda. Anda diberi peluang untuk bermain salah satu daripada empat kelas yang dicadangkan:

 • Foreman;
 • Sniper,
 • Ahli roket;
 • Miner.

Foreman - huru-hara spade beliau. Senjata utama: mesingan dan pistol, terdapat bom tangan, kereta kebal dan dinding pelompat ada pada beliau. Mempunyai superweapon a - cepat-api mesingan dan bazooka.

Sniper - huru-hara - beliung. Senjata: senapang, pistol. Juga lombong, kubu dan dinding kecil. Sangat cepat, tangkas dan lebih baik adalah di antara.

Ahli roket - huru-hara - spade. Peralatan: automatik, beg galas roket. Juga, pelancar roket, bom tangan. Terbang dengan ransel roket.

Miner - a pick atau spade dalam huru-hara. Peralatan: pistol dan dinamit. Juga benteng dan tangga. Kuat dalam huru-hara dan segera bertiup banyak kemudahan.

Main permainan dalam talian Ace of Spades dengan watak-watak itu tidak akan bosan. Dalam penampilan mereka sememangnya tidak banyak berbeza. Objektif utama permainan ini - untuk hidup, untuk membina apa-apa, tetapi perkara yang pertama itu sendiri pertahanan dan pertempuran musuh untuk hidup. Anda menjalankan dan segera berdiri dan menembak sekali, dan juga, bahawa anda mempunyai semua ini sudah. Tetapi itu bukan semua, kerana dalam setiap mod permainan yang ada di samping tugas-tugas mereka. Secara umum, tidak ada masa untuk berehat. Yang baik, kerana ini adalah permainan sebenar.

Dan itulah yang semuanya dan merasakan keperluan untuk belajar untuk memainkan Ace of Spades, ada cara lain. Perkara utama yang perlu diingat - penciptaan perlindungan yang betul dan cepat - kunci kejayaan dalam peperangan.

Ace of Spades permainan di pasaran hanya sejak 2011, dan tidak seperti bentuk biasa, tetapi ia sudah mempunyai peminatnya. Anda boleh menjadi salah seorang daripada mereka. Permainan yang baik!

 

Bermain juga