Ace Talian

Nama alternatif: Ace Talian

Permainan dalam talian Ace pertempuran ruang dalam talian simulator adalah dengan grafik yang baik dan landskap dikesan yang sangat baik dan kawasan luar bandar. Ace permainan dalam talian akan membolehkan anda untuk menikmati pelbagai aksi pada pesawat eksotik. Satu pilihan yang besar pelbagai "widget" untuk pesawat untuk memuaskan hati pemain yang paling mencabar. Untuk bermain Ace talian anda akan mula memuat turun dan memasang Zapuskatre Fogeym. Di Ace pendaftaran dalam talian dilakukan hanya jika anda telah memasang Zapuskatre. Daftar masuk Ace talian dalam dua cara: pendaftaran standard di Ace permainan dalam talian dalam langkah pertama yang anda perlu memasukkan alamat e-mel yang anda mempunyai akses, masukkan enam nombor imej dan klik untuk membuat akaun, atau anda boleh menggunakan akaun anda di Facebook, untuk mendaftar dalam Fogeyme. Pada peringkat kedua pendaftaran anda perlu memasukkan dalam Zapuskatre menghantar kod yang terdiri daripada empat digit dan tekan "masuk." Dalam langkah ketiga adalah untuk memasukkan dan mengesahkan kata laluan anda. Pada peringkat Ace pendaftaran dalam talian keempat menawarkan anda mengkaji semula perjanjian lesen dan pengguna, dan memuat turun dan memasang permainan pada komputer anda.

Untuk bermain online Ace permainan, anda akan perlu untuk memilih satu dari dua puak yang dalam konfrontasi ganas dan hanya anda membuat keputusan yang sebelah anda lebih suka: kerajaan atau tentera upahan. Langkah seterusnya adalah pemilihan kerangka pesawat udara, yang diklasifikasikan oleh huruf. Jadi jenis kerangka pesawat udara A kelihatan seperti tangki dan boleh bergerak melalui tanah. Jenis Lampiran B direka untuk pertempuran di jarak yang jauh. Kelas Lampiran dan membolehkan anda untuk melawan tanpa tambah nilai masa yang lama. Kelas Lampiran M direka untuk membaiki pasangan kapal. Perlu diingat bahawa permainan ini sangat seimbang pada kuasa-kuasa, jadi anda boleh memilih pesawat kepada prinsip bahawa suka.

Sebaik sahaja anda menentukan dengan puak dan pesawat boleh terbang dan. Mengawal pesawat itu dalam permainan adalah agak mudah, dan anda mendapatkan digunakan untuk ia selepas beberapa jam bermain, apabila anda boleh memusnahkan musuh-musuh beramai-ramai dan mahir mengelak peluru berpandu musuh. Bermain permainan dalam talian Ace menarik kerana di samping alat standard yang anda perlukan untuk membangunkan pesawat dan kemahiran khusus dalam AirShip anda. Ace dalam talian akan membolehkan anda untuk menghidupkan pesawat anda dalam tangki peluru atau membuat dia kapal super kuat, meningkatkan ia sebagai jumlah pengalaman. Setiap tahap baru akan membolehkan anda untuk menggunakan jenis baru bangunan. Selain semua ini, Ace permainan dalam talian membolehkan anda untuk meningkatkan ciri-ciri standard kapal angkasa itu mengikut budi anda: serangan, pertahanan, bahan api, tenaga, perisai dan semangat. Pendek kata, anda akan mempunyai tempat untuk berpaling.

Ace Bermain dalam talian boleh dikumpulkan dengan rakan-rakan, menyertai kesatuan daripada seperti yang berfikiran, untuk mengambil bahagian dalam pertempuran di arena, melakukan pencarian individu dan kumpulan. Ace Online menawarkan pemain pelbagai pencarian, anda perlu bergerak ke peringkat seterusnya. Perlu diingat bahawa antara penerbangan anda perlu kadang-kadang kembali ke bandar untuk menambah peluru atau meningkatkan terperinci. Perlu diingatkan bahawa bandar bekerja agak lemah dari segi pemaju grafik, dan tidak sepenuhnya dalam harmoni dengan gambar-gambar yang terang dan mengesankan tentera, tetapi walaupun fakta ini tidak merosakkan gambaran keseluruhannya.

Ace talian akan sila peminat genre, kerana dalam masa kita tidak begitu mudah untuk mencari simulator dalam talian yang baik. Roars Motor, pesawat anda sedang menunggu untuk anda di landasan. Teruskan, ia Ace talian bermain!

 

Bermain juga