Zon terjejas

Nama alternatif: Zon terjejas

Terjejas Zon online - permainan berbilang hebat dengan pelanggan percuma yang mengangkut pengguna di masa hadapan. Selain itu, anda akan mendapati diri anda bukan sahaja di tahun 2025, yang menjadi kritikal bagi manusia kerana kekurangan tenaga, tetapi juga boleh menjadi seorang penyelidik dunia duniawi selari. Anda akan perintah kuasa tentera upahan dan cuba untuk menakluk dunia ini sangat. Dunia Zon Dipanggil mempunyai satu nilai yang besar - kristal biru. Memiliki ciri-ciri yang luar biasa kristal adalah penting bagi menyelesaikan masalah tenaga yang banyak jiwa berani berani untuk cuba masuk ke dalam zon, dengan menggunakan portal Nikola Tesla. Tetapi jika perkara yang keseluruhannya adalah untuk mencari jalan untuk masuk ke dalam dunia yang selari, jadi juga perlu menghapuskan lawan, yang terdapat di jalan raya dan lapar seperti anda untuk menjadi yang pertama dalam kes ini. Ditambah dengan raksasa mutan dan kemudian mencapai mengganggu dikehendaki. Anda perlu berulang kali terlibat dalam pergaduhan dan membuat cara sendiri. Dari bermain Zon Yang Terlibat, anda masuk ke dunia, di mana kekejaman - ini adalah perkara biasa dan tidak ada ruang untuk bertolak ansur. Kumpulkan semua keberanian anda dan menakluk dunia selari!

Perhatikan bahawa untuk permainan yang memerlukan beberapa parameter yang perlu dipenuhi oleh komputer anda. Keperluan sistem minimum untuk permainan: Pemproses Intel Core generasi ketiga I3 (1. 33Ggts) atau yang setaraf AMD, grafik Intel HD Grafik atau 4000 NVidia GeForce GT atau 440 AMD Radeon HD 4000 dan 3 GB RAM. Boleh memasang pelanggan sebaik sahaja anda lulus Zon daftar Terjejas. Anda mesti membuat permintaan untuk mengambil bahagian dalam permainan, memaklumkan alamat e-mel anda. Setelah akaun anda sendiri, teruskan ke masa yang menguntungkan sebagai penciptaan watak. Anda memilih jalan komander, dan anda akan bermain Zon Yang Terlibat. Jantina, badan, warna kulit, umur dan muka ciri - semua spesifikasi adat. Ada pilihan dan pemilihan automatik, tetapi kemungkinan besar, anda akan gembira untuk mewujudkan wira mereka sendiri. Selain parameter di atas, anda berikan satu nama dan memilih biografi. Dengan cara itu, seharusnya tidak segera mengatakan bahawa anda mempunyai peluang untuk menyertai salah satu daripada empat syarikat yang sedia ada. Mari kita lihat mereka dengan lebih teliti.

Komando (pengkhususan - Sniper Minesweeper dan Pengakap) - pengakap yang sangat baik, maklum balas yang cepat yang berbeza dan mobiliti. Berjuang untuk mereka pada jarak tidak menjadi masalah - mereka yang tiada bandingannya dalam pertempuran tersebut. Senjata serangan komando dan penembak curi senapang utama, bom tangan dan lombong. Selain itu, mereka mahir menggunakan pesawat tempur dan tahu bagaimana untuk melatih anjing untuk carigali.

Sokongan Kebakaran (pengkhususan - dipasang pelancar bom tangan, sistem roket, mesingan) seperti syarikat-syarikat sebelum ini berkembang maju dalam pertempuran pada jarak yang jauh. Kelebihan mereka - kuasa dan keupayaan untuk melakukan kerosakan paling. Kelas-kelas pemulihan adalah sekutu yang baik, kerana mereka tidak boleh memegang kuat seperti diri mereka sebagai rakan-rakan. Senjata sokongan api Kegunaan - dipasang pelancar bom tangan, mesingan dan sistem roket.

Infantri berat (pengkhususan - mesingan berat, flamethrowers dan bom tangan pelancar Drum) berkesan dalam tempoh serangan ke atas kedudukan musuh. Mereka adalah sedikit perlahan, tetapi perisai yang kuat dan senjata berat mengimbangi kelemahan kecil. Sebagai usaha untuk memecahkan dan untuk mempertahankan bidang utama infantri berat - yang besar. Senjata mereka - senapang patah, senapang mesin berat, flamethrowers dan pelancar bom tangan drum.

Serangan Infantri (pengkhususan - senapang Serangan, Rifles Serangan, bom tangan Tangan) - pejuang serba boleh. Mereka adalah sokongan yang besar untuk sepanjang daya menyerang, sebagai aktif dan dalam pertahanan, dan semasa serangan. Persenjataan mematuhi dengan pengkhususan.

Anda boleh menyertai mana-mana salah satu daripada kelas atau mewujudkan kuasa anda sendiri. Terjejas permainan Zon dan membolehkan bagi apa-apa mimpi untuk keghairahan lebih berjuang untuk bidang-bidang utama di peta strategik dunia. Setakat senjata yang akan digunakan, ia perlu ditekankan bahawa semua ini adalah tertakluk kepada semakan. Iaitu, dengan menggunakan pelbagai modul anda membuat pakaian anda lebih berkesan.

Sebagai sebahagian daripada angkatan tentera yang besar anda tidak boleh lupa untuk menjaga bukan sahaja kepentingan umum, tetapi terutamanya kepada pembangunannya. Anda akan mengepam watak anda, meningkatkan parameter seperti kekuatan, kesihatan, ketepatan, pelbagai, daya tahan, kecerdasan, dan lain-lain. Dengan cara itu, semua maklumat yang perlu mengenai watak yang dipaparkan dalam fail peribadi. Selain langkah-langkah prestasi baik kami telah statistik pertempuran, anugerah yang diterima, biografi penuh.

Dalam Terlibat Zon talian anda akan mendapati banyak perkara yang menarik, masing-masing meninggal pertempuran akan dikenang. Tergesa-gesa sehingga menyertai komuniti permainan dan rasa hidup di dunia postapokalipsticheskom!

 

Bermain juga