Usia Conan - Hyborian Adventures

Nama alternatif: Usia Conan, Era Conan

Online Permainan Usia Conan - Hyborian Adventures akan membolehkan anda untuk terjun ke dalam dunia purba penuh dengan teka-teki dan pengembaraan, sebagai tindakan dalam permainan berlaku beberapa ketika selepas penyertaan dalam Conan. Satu ciri tersendiri Usia Conan - Hyborian Adventures dalam talian, daripada permainan dalam talian lain dalam gaya MMORPG adalah hakikat bahawa bermain dalam talian anda hanya boleh menamatkan kursus latihan, dan selepas bertemu dengan Conan dirinya untuk mencapai tahap 20 watak. Sebelum anda mula bermain permainan Usia Conan - Hyborian Adventures talian anda perlu mendaftar di laman web dan membeli permainan. Sertai dalam permainan Usia Conan - Hyborian Adventures tidak begitu rumit. Memilih pada tab laman utama untuk membeli permainan Usia Conan - Hyborian Adventures talian, klik butang untuk membeli permainan dalam talian. Muncul di hadapan kita tingkap pendaftaran. Untuk mendaftar, anda perlu mengisi maklumat peribadi anda: untuk memasukkan nama pengguna yang unik, kata laluan, e-mel dan membaca polisi dan penggunaan perjanjian lesen data peribadi dengan pengguna akhir, jika anda mahu mendaftar untuk tawaran istimewa dari Funcom dan klik mendaftar. Seterusnya kita sampai ke laman kedua pendaftaran Usia Conan - Hyborian Adventures, di mana anda perlu klik pautan untuk memuat turun pelanggan untuk Usia Conan - Hyborian Adventures permainan dalam talian. Dari halaman ini anda boleh log masuk ke akaun anda dengan klik pada butang yang sesuai. Dalam Usia Conan - Pendaftaran Hyborian Adventures berakhir memasang pelanggan permainan.

Sebelum anda mula bermain permainan dalam talian Usia Conan - Hyborian Adventures anda perlu memilih wira. Dalam permainan ini, semua kaum - manusia, tiada bunian dan Orc. Permainan dalam talian Usia Conan membolehkan anda untuk memilih watak dari yang ada kaum akvilonets, Cimmerian atau stigiets. Pilih bangsa yang meninggalkan tanda bukan sahaja pada penampilan watak itu, tetapi juga kepada kelas-kelas yang ada. Permainan ini membolehkan anda untuk mencipta imej yang unik watak, dan selain daripada pemilihan taraf tetapan dalam Usia Conan anda mempunyai peluang untuk menambah beberapa parut, tatu atau memecahkan hidungnya. Permainan watak anda akan bermula sebagai seorang hamba, yang berada di dalam satu kemalangan kapal kapal layar, diikuti dengan kehilangan ingatan. Sebelum kita masuk ke dalam mod multiplayer permainan, anda mempunyai untuk bermain Usia Conan - Hyborian Adventures dalam mod pengguna tunggal, anda dan watak anda akan diperkenalkan kepada dunia di sekeliling mereka, melakukan pencarian beberapa dan juga memenangi kawanan monyet. Semua tempat-tempat di mana anda harus menyelesaikan pencarian Usia Conan - Hyborian Adventures ditandakan pada peta, yang membolehkan untuk permainan lebih cepat, dan menikmati jalan cerita.

Perhatian khusus di Usia Conan - Hyborian Adventures layak sistem pertempuran. Permainan ini membolehkan anda untuk memilih di mana untuk menyerang watak: ke hadapan, kiri atau sistem kombo hak dan menguasai (siri serangan di kawasan-kawasan tertentu, yang dalam beberapa kes terdiri daripada lima kombinasi). Meslin menumbuk kombo terbukti membawa maut bagi maksud itu, maka wira anda, jika beliau bukan ahli silap mata melakukan kematian yang menakjubkan dengan percikan darah di atas skrin. Watak-watak permainan, dan juga raksasa, unit pertempuran boleh dimasukkan ke dalam serangan berasingan yang mengurangkan keberkesanan serangan itu.

Setelah mencapai tahap 40 watak dalam permainan, dia mendapat peluang untuk berjuang di atas kuda, Badak atau Mammoth, yang membantu wira untuk berjuang dalam pertempuran.

Dalam Usia Conan - Hyborian Adventures anda boleh bermain tiga jenis pelayan: PvP - pertempuran besar-besaran antara puak-puak, pengepungan istana, PvE - membolehkan pemain untuk menyerang hanya di kawasan sempadan dan Kebudayaan PvP - dibenarkan untuk menyerang kaum-kaum lain di mana apa-apa.

Dalam pertempuran di Usia Conan anda boleh memilih tukang profesion sebagai pandangan aman kraf memainkan peranan penting dalam pembangunan ekonomi.

Online Permainan Usia Conan - Hyborian Adventures akan menarik perhatian semua peminat genre adalah MMORPG, dan grafik yang sangat baik dan cerita yang menarik dengan anda di kepala akan melambatkan rawa itu.

 

Bermain juga