Usia Conan: Kebangkitan Godslayer

Nama alternatif: Usia Conan: Kebangkitan Godslayer

Permainan Kebangkitan Godslayer - tambahan pertama kepada berbilang permainan peranan-bermain Usia Conan, yang telah menjadi popular di kalangan pengguna. Pemaju projek - syarikat Funcom itu. Pencipta mahu mencipta dunia yang selesa maya, yang akan menjadi seronok untuk menghabiskan masa lapang mereka, dan pengguna yang boleh mengejutkan banyak ciri-ciri yang unik. Prosiding syarikat itu tidak sia-sia, sebelum anda penuh dengan peristiwa-peristiwa yang menarik, pelbagai, berwarna-warni, dinamik, alternatif dan pertempuran PvP menarik dunia diisi. Anda diangkut ke luas misteri kilang eksotik dipanggil Khitai. Di sini, anda akan mendapati diri anda dalam suasana rasa oriental sesuai. Setelah lulus Tortage membuka daerah, akan dapat untuk pergi ke tanah-tanah baru. Semua yang anda perlukan kapten kelulusan. Naik kapal kapal untuk membuat perjalanan jika anda akan membeli dia tiket atau mengupah pengawal keselamatan. Dengan cara itu, jika anda belayar sebagai pengawal keselamatan, mengharapkan jalan dan tugas-tugas yang tidak dijangka yang perlu dihadapi. Melangkah pada alasan yang kukuh, anda akan mendapati diri anda di padang gurun. Ini adalah tempat di mana ribut pasir berlaku dan agak rela rasa geng nomad. Di kaki langit yang anda lihat Tembok Besar Khitan, tetapi ia masih perlu mendapatkan. Bagaimana anda memulakan ini? Dan ingat, permainan ini bukan sahaja awal begitu pesat, seluruh permainan yang penuh dengan peristiwa-peristiwa menggayatkan!

Muat turun Umur dari Conan : Naik dari [ _2_] yang Godslayer Anda akan dapat jika komputer anda memenuhi keperluan sistem berikut: Sistem Operasi Windows XP / Vista; pemproses Pentium IV 3 GHz, DirectX 10 sokongan; kad grafik dengan 128 MB dan 1 GB RAM. Umur dari Conan : Naik dari yang [ _2_] Godslayer Versi Rusia - peluang-peluang baru, meningkatkan akaun sedia ada, permainan asal, ditambah akses kepada pindaan itu, kekurangan ketidaksempurnaan permainan sebelumnya. Untuk menikmati permainan ini tidak menentu, dengan grafik yang cantik dan pelaksanaan yang realistik acara permainan, anda perlu membeli Umur dari Conan : [ _7_] Naik dari yang Godslayer . Ya, penambahan gaji, tetapi percaya bahawa ia akan membenarkan wang yang dibelanjakan!

Bermula Umur dari Conan : Naik dari [ _2_] yang Godslayer bermain, anda akan dapat untuk membangunkan selaras dengan apa yang paling menarik untuk anda. Sistem pembangunan alternatif membolehkan unikalizirovat watak anda. Bayangkan - anda tidak ada orang lain akan kelihatan seperti! Mula rookie berpengalaman dan akhirnya menjadi seorang pejuang kelas atas - baik, yang mungkin menjadi yang paling menarik kepada mereka yang bercita-cita adalah disebat di tepi? Menunjukkan orang lain apa yang anda mampu menggunakan penambahan baru!

Mula perang anda berkembang. Dunia koyak belah puak yang berbeza, masing-masing dengan tujuan mereka sendiri. Sebagai contoh, Crimson Circle menakutkan semua penduduk empayar, kerana tiada siapa yang tahu apa yang akan membuang ahli-ahli sihir ini di masa akan datang, Legion lepas, di bawah pimpinan tamak Ketua dan taksub dengan bagaimana untuk melindungi Tembok Besar, dan Rapuh Blade - tidak lain tidak bukan sebagai pembunuh profesional yang boleh beroperasi secara senyap-senyap dan profesional. Permainan ini mempunyai seramai 10 pecahan. Dan memilih bahagian yang anda ingin untuk berjuang untuk anda boleh sendiri. Sertai mereka yang layak pada pendapat anda dan meneruskan objektif yang sama, tidak lupa untuk menjaga kerjaya peribadi.

Permainan Umur dari Conan - Naik dari [ _2_] yang Godslayer menawarkan banyak pekerjaan yang menarik, memenuhi raksasa yang baru dan bos, keupayaan untuk menjinakkan tidak sebelum ini boleh didapati haiwan naezdnyh itu seperti harimau dan serigala. Mengambil bahagian dalam banyak pertempuran, anda akan mengumpul pengalaman dan menerima ganjaran sebanyak perkara yang berguna. Revolusi itu berlaku dan juga agak peralatan. Sekarang pemain mempunyai pilihan yang benar-benar layak, tetapi insentif masih mencukupi untuk mengambil peluang pergi ke gua dengan harapan untuk mendapatkan benda-benda epik sedikit. Dengan cara itu, lagi bergerak ke hadapan, lebih sukar ia menjadi, tetapi juga anugerah, masing-masing dihormati.

Dapatkan kunci pengaktifan bagi tidak kehilangan masa untuk mula bermain Umur dari Conan : Naik dari yang Godslayer . Dan sebelum kau tidak akan mempersoalkan apa yang perlu dilakukan dalam masa lapang anda. Anda akan berusaha untuk kembali ke dunia permainan, kerana di sini boleh mendapatkan jumlah yang luar biasa emosi positif! Nasib baik!

 

Bermain juga