Umur Of Fury

Nama alternatif: Umur Of Fury

Umur Of Fury permainan yang direka khusus untuk iPhone dan iPad - teknologi moden, bekerja atas dasar sistem operasi IOS. Projek ini telah dilaksanakan di kegemaran ramai pemain genre strategik dan mengandungi unsur-unsur PVP. Permainan ini sesuai hanya untuk mereka yang tidak boleh bayangkan hidup saya tanpa pertempuran permainan fantasi. Permohonan ini - cara yang baik untuk menghabiskan satu atau dua minit dalam perjalanan ke tempat kerja, berdiri sejajar atau semasa rehat kopi di tempat kerja. Grafik yang jelas, antara muka yang mudah dan boleh diakses, permainan yang baik - semua ini adalah dicirikan Umur terbaik Fury.

Umur Of Fury dalam talian - peluang besar untuk merasa seperti ketua perang berkuasa sebenar berjuang untuk kehormatan dan kebebasan dalam kerajaan mereka sendiri. Anda boleh membina tentera anda sendiri yang unik yang terdiri daripada kesatria kuat dan berani. Selepas semua, hanya pahlawan yang berani, seperti anda, dapat menang dan mencapai semua matlamat.

Untuk memulakan permainan, perlu memuat turun dan memasang ia untuk Apple-peranti anda. Untuk memasang Umur Of Fury keperluan pendaftaran kecuali bahawa hanya di AppStore. Anda akan perlu memasukkan sebelum ini ditetapkan pada telefon anda sendiri atau tablet, dan selepas beberapa saat permainan ini telah dipasang dan akan dibuka untuk temu janji.

Projek membolehkan untuk bekerjasama. Jika rakan-rakan anda bermain Umur Of Fury dalam talian, berkongsi perasaan dan idea-idea anda, maka anda hanya dibuat untuk satu sama lain (baik, untuk satu pasukan supaya dengan betul). Anda boleh untuk beberapa saat untuk mewujudkan puak anda sendiri, menjemput beliau dan rakan-rakan seperti yang berfikiran untuk terus berjuang bersama-sama dengan musuh-musuh. Dalam kes jika anda masih merasakan bahawa gendral orang biasa sebenarnya, dan tidak bersedia untuk memerintah tentera, anda akan dapat mengamalkan dan mendapat pengalaman dalam tentera, menyertai salah satu daripada puak-puak yang sedia ada. Pendek kata, anda hanya akan bosan sekali - komunikasi dengan rakan-rakan yang sedia ada dan yang baru muncul akan melambatkan anda serta-merta, tetapi idea umum akan membolehkan masa untuk berkomunikasi mengenai pelaksanaan dan pembangunan pelbagai strategi.

Main Umur Of Fury anda akan belajar (dan dengan itu, mewujudkan yang baru) kisah konfrontasi tentera antara penduduk tanah dan Vozrdivshihsya penduduk agresif yang berfikiran di rantau ini di dunia. Perang ini berlangsung selama lebih daripada tiga puluh tahun, dan hari ini hasilnya bergantung sepenuhnya kepada anda dan kumpulan anda. Hanya pemain pilihan akan disediakan beberapa kaum watak asas:

1. Manusia.

2. Elven.

3. Yg mirip jembalang.

Walaupun kebebasan mereka, semua kaum terpaksa bersatu dalam menghadapi musuh. Usaha bersama dan akhirnya dibenarkan untuk bernafas lega - kejahatan dikalahkan. Walau bagaimanapun, kegembiraan kemenangan berlangsung sangat panjang - selepas tentera pendek konflik gencatan senjata mezhdurasovye marah dengan semangat baru. Apakah semua ini boleh membawa? Belajar apabila anda mula bermain Umur Of Fury! Tergesa-gesa dan memuat turun dan memberitahu tentang permainan ini mencari rakan-rakan.

 

Bermain juga