WAR

Nama alternatif: A Perang saya

A. PERANG talian - ia percuma pelbagai-permainan peranan-bermain yang dicipta oleh pemaju dalam genre fiksyen sains.

Permainan dalam talian A. PERANG tidak meningkatkan kepada kuasa permintaan yang tinggi komputer anda. Anda memerlukan sambungan internet dan pelayar web. Pembangun mengesyorkan menggunakan Mozilla Firefox. Pelayar mesti menerima cookies, dan ia mesti diaktifkan Javascript.

Sertai dalam permainan A. PERANG cukup mudah. Anda akan perlu memasukkan nama yang anda akan tahu dalam permainan, kata laluan, alamat e-mel. Daftar A. PERANG akan meminta anda untuk memilih jantina watak anda (ia mungkin berbeza daripada anda), dan bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini. Selain itu, anda boleh memilih salah satu daripada beberapa alam.

Apabila anda bermain permainan A. PERANG Online, watak anda akan mempunyai ciri-ciri tertentu yang dalam permainan yang dipanggil "statistik." Ciri-ciri ini

- Ketangkasan (iaitu, bagaimana anda akan mengelak serangan)

- Ketepatan (iaitu, bagaimana benar anda akan masuk ke dalam musuh)

- Speed ​​(bilangan degupan per unit masa)

- Pengerasan (meningkatkan perisai dan antiskorostyu)

- Endurance (berapa banyak anda boleh bertahan dalam pertarungan).

Pada awal permainan, anda akan diberi empat kredit yang anda boleh habiskan pada meningkatkan prestasi mereka. Kebolehan anda akan berkembang dengan tahap meningkat. Tahap disapu bergantung kepada pengalaman menaip bahawa apabila anda memainkan permainan dalam talian A. PERANG, anda akan menerima sama ada semasa melawan satu lawan satu, atau pada masa serangan tunggal, melaksanakan beberapa tugas.

A. PERANG permainan dalam talian mempunyai ciri yang menarik dipanggil pertempuran keselamatan. Selepas pertempuran, satu lawan satu watak anda selamat dari serangan untuk jam lagi. Kali ini anda boleh habiskan pada pembangunan mereka sendiri. Selepas setiap pertempuran yang anda perlukan untuk memulihkan kesihatan anda, dan di sini, apabila anda baru bermula bermain A. PERANG, anda akan mempunyai kelebihan itu - sehingga dan termasuk tahap ketiga anda boleh melakukannya secara percuma di hospital. Kemudian perlu membayar untuk ubat-ubatan.

Selepas serangan yang berjaya pada seseorang yang anda akan mempunyai wang tambahan, dan mereka boleh menyimpan pada perkara yang berbeza, yang boleh kemudian sama ada menggunakan atau menjual lebihan dalam pasaran. Bazaar dinikmati oleh ramai pemain kerana ia adalah lebih menguntungkan daripada membeli perkara-perkara dari Trader - watak komputer.

Untuk A. PERANG bermain dan berkembang, ia adalah perlu untuk melaksanakan arahan yang diberikan kepada pentadbiran tentera. Anda boleh memilih tahap kesukaran pesanan anda - dari mudah kepada kompleks. Adakah anda mendapat untuk menjalankan ia akan menjadi perlu untuk membuat serbuan beberapa, dan mungkin cukup untuk satu. Satu perintah dilaksanakan dalam tempoh 10 minit. Untuk pelaksanaan perintah itu, bergantung kepada tahap kerumitan, anda boleh mendapatkan

- Wang

- Berlian

- Token Mysterious (untuk pembelian perkara yang istimewa di kedai misteri)

- Mata Fame

- Artifak

- Perkara.

Selain itu, anda akan mempunyai pangsapuri anda sendiri, di mana ia akan menjadi mungkin untuk menukar hiasan, dan bahawa anda akan pulih tenaga kehidupan.

Bermula dari tahap 7 anda akan dapat untuk menyertai puak - komuniti permainan pemain, bersatu dengan tujuan yang sama.

Permainan A. PERANG talian mempunyai satu lagi ciri - semasa anda berada jauh dalam talian, watak anda boleh bekerja di bursa dan mendapat bayaran untuk itu.

A. Pendaftaran PERANG akan membawa anda ke planet ini Meador, yang membawa akan datang dengan kecerdasan buatan yang kuat dan diri membangun dan robot.

Saskatoon dijalankan ke atas pelayan berbilang

- Empat Rusia

- Satu antarabangsa.

Buktikan bahawa anda tergolong dalam pejuang terbaik berjuang mesin memberontak komputer yang kuat!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag