Aika Online

Nama alternatif: Ike Live

Permainan dalam talian Aika - ia adalah satu yang menarik, permainan MMORPG berskala besar sistem PvP dibangunkan yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besaran di mana anda boleh menyertai ribu pemain pada setiap sisi. Aika pemain permainan dalam talian adalah sangat dihormati untuk antara muka yang mudah untuk digunakan dan bagus, sejarah yang maju di dunia. Dalam permainan, anda akan mendapati banyak perkara yang menarik: Revolusi, istana musuh pengepungan, dan berjuang untuk harta orang lain. Untuk bermain Aika talian hanya perlu mendaftar dan memuat turun klien itu, yang hanya 32 megabait.

Sertai dalam permainan Aika dalam talian adalah mudah: tekan butang pendaftaran, yang terletak di sebelah kiri laman utama dan klik tab dengan nama yang sama. Pada Aika Pendaftaran dalam talian anda memasukkan alamat e-mel, kata laluan adakan, membaca dan menerima perjanjian pengguna dan anda menekan butang untuk mendaftar. Aika pendaftaran dalam talian boleh dilakukan dengan cara yang berbeza - melalui rangkaian sosial Vkontakte. Dalam kes ini, permohonan itu akan meminta Wartel akses kepada maklumat umum dalam profil anda pada sebarang masa. Selepas pendaftaran berjaya, anda akan pergi ke tab, di mana anda akan diminta untuk memuat turun pelanggan permainan. Seterusnya anda perlu melalui proses mudah memasang pelanggan Aika dalam talian, yang mengambil masa beberapa minit.

Main permainan Aika talian adalah mungkin hanya pada pelayan Dunia. Seterusnya, kami memilih salah satu daripada lima permainan negara, setiap yang terletak di kawasan yang berasingan. Jadi Imber - ia pahlawan, Keront - sebuah negara pedagang, Therion merujuk kepada Demokrat, bagi warga Akris semangat derhaka biasa dan keinginan untuk kemerdekaan, penduduk Flamma untuk mencapai matlamat dengan menggunakan helah yang berbeza. Sebaliknya negara yang paling popular anda boleh melihat mahkota kecil. Mesti juga memilih permainan mod PVP atau PvE. Pemilihan mod PVP membolehkan serangan watak-watak permainan yang lain. Setelah ditakrifkan mod negara dan bermain, pilih salah satu daripada enam kini dicadangkan watak permainan, dengan itu menentukan masa depan mereka dalam permainan. Pahlawan pakar dalam seni pertempuran jarak dekat, Kesatria Santo menggunakan sihir putih, ahli sihir yang boleh mendapatkan mogok kritikal musuh, paderi yang boleh merawat bafnut lain atau, apabila perlu, menggunakan anak panah dalam pertempuran senjata api berat adalah di antara dan pistoler menikmati senapang pada jarak yang lebih pendek.

Aika permainan dalam talian adalah tradisional untuk jenis ini proses permainan - meratakan pelbagai cara, dan juga mendapatkan senjata dan perisai. Perlu diingat bahawa permainan ini hanya meningkat kemahiran daripada mentor dalam bandar anda dan secara automatik. Anda perlu mengambil pelbagai pencarian, membunuh raksasa, mengumpul jatuh daripada mereka dan menjual mereka sesuatu. Dalam Aika talian boleh mengumpul sekumpulan seperti yang berfikiran dan pergi pada serbuan di penjara, dan watak anda selepas mencapai tahap 45, anda boleh pergi dengan rakan-rakan negara dalam serbuan pada negara lain. Jika anda menang, anda boleh menjadi pemilik pelbagai artifak yang boleh ditebus untuk ganjaran.

Untuk bermain permainan dalam talian Aika anda tidak bosan, pemaju mencadangkan anda mendapat pembantu bersayap - perbahasan. Untuk melakukan ini, anda perlu melakukan usaha khas. Seterusnya, pilih unsur untuk perbincangan pam sedia ada dia pergi selari dengan wataknya. Selepas tahap 40, anda akan dapat membeli gunung. Semua permainan lakatsiyah Aika talian terdapat watak-watak yang boleh membuat anda keluar dari permainan sebelum pergi ke lokasi tertentu. Dalam Aika talian bermain suka bermain untuk mereka yang menghargai jenaka, jenaka dan pertempuran. Toy amat sibuk dan tidak akan membiarkan anda dan rakan-rakan anda bosan.

 

Bermain juga