Air Konflik: Vietnam

Nama alternatif: Air Konflik: Vietnam

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Kad Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Konflik: Vietnam - arked permainan video di mana kita perlu pergi abad kapal terbang pertengahan ke-20 yang paling terkenal melalui tempat carian logam Perang Vietnam. Tetapi permainan Air Konflik bukan satu permainan arked yang mudah, kehadiran banyak unsur-unsur simulasi membuat kawalan pesawat tersebut lebih dekat dengan realiti, dan anda akan sukar untuk menjalankan selekoh hebat tanpa kesan buruk untuk anak-anak kapal, yang akan mengalami beban keterlaluan. Hangar Air Konflik mengandungi kira-kira 20 model yang berbeza daripada pesawat, termasuk pejuang ringan, pengebom dan serangan pengeluaran Amerika dan Soviet. Selain itu, pemain itu akan disediakan peluang untuk merasa sebagai juruterbang sebuah helikopter yang era. Semua model pesawat dicipta dengan ketepatan yang menakjubkan, dan telah disalin daripada sampel sebenar.

Dan malaikat maut, dan Sweden ...

Semasa misi udara Konflik: Pemain Vietnam tidak akan dijemput sekali lagi untuk menukar tempat mereka di dalam pesawat yang terkawal, merasai sebagai juruterbang atau penembak udara. Dalam kes pertama akan dapat mengawal laluan penerbangan pesawat, dan di lain-lain, tugas anda akan melindungi pesawat anda daripada serangan musuh. Dalam permainan ini banyak misi di mana anda perlu berada di tingkat bawah sasaran serangan penerbangan rendah dari senapang di udara atau membaling bom dan mengukuhkan lapangan terbang udara musuh. Permainan Air Konflik: Vietnam mempunyai komponen taktikal ringan, apabila anda bersedia untuk mengawal salah satu tahap pesawat, tetapi juga anda akan dapat memberi arahan didorong dengan menyelaraskan taktik serangan musuh melalui pesanan ringkas.

Misi

Semua misi pemain tunggal permainan kempen akan diadakan di langit dan Perang Vietnam jarang anda akan dapat untuk memenuhi dua daripada kerja yang sama, kerana perubahan bukan sahaja spesies alam sekitar, tetapi kekuatan musuh, serta senarai tugas untuk tahap tertentu. Satu lagi ciri menakjubkan Air Konflik, permainan ini cerita kempen pemain tunggal di mana semua misi akan saling dalam siri yang berkaitan. Antara sorties anda boleh mendengar taklimat dengan objektif kerja yang akan datang, dan kadang-kadang titik-titik selekoh akan disertakan dengan video, disuarakan oleh pelakon profesional. Selepas menamatkan semua tugas-tugas kempen pemain tunggal, pemain akan disediakan untuk semua permainan kad untuk misi tunggal, di mana anda boleh memilih pekerjaan anda sendiri dan pesawat. Di sini anda boleh menembak lebih kedudukan musuh pada pesawat pengebom atau mengambil bahagian dalam rumah sembelih udara sebenar menerajui pejuang berkelajuan tinggi.

Senjata

Semua pesawat yang ada dalam permainan akan mempunyai pilihan untuk memilih senjata, di mana anda akan dapat untuk memilih senjata yang terbaik untuk misi ini tertentu. Semasa kempen pemain tunggal, senarai senjata untuk memilih akan dibuka secara beransur-ansur, dan anda akan menjadi satu langkah demi langkah untuk meningkatkan kuasa tempur pesawat anda dari kerja dengan pekerjaan. Untuk kepelbagaian terbesar dalam pelaksanaan tugas, anda boleh membuat senarai senjata untuk semua pesawat dan pertempuran unit anda dalam peperangan untuk memilih pesawat udara akan menjadi lebih mudah untuk melaksanakan tugas-tugas pertempuran, yang datang daripada peluru itu. Pilihan ini boleh didapati bukan sahaja untuk pesawat buatan Amerika, tetapi juga untuk Soviet "helang" dan anda akan dapat membuat keputusan di mana sebelah anda mengambil bahagian dalam pertempuran udara di atas Vietnam.

 

Bermain juga