AirRivals

Nama alternatif: AirRivals

AirRivals Online - permainan percuma dalam talian berbilang adalah simulator pertempuran udara di pejuang futuristik. Sudah tentu, apa AirRivals permainan dalam talian milik genre "simulasi" tidak bermakna bahawa juruterbang Tentera Udara akan dapat pernah melawat menerajui pesawat dalam permainan, tetapi pengurusan dan fungsi yang ada kepada pemain, ia adalah layak genre permainan.

Sertai dalam AirRivals permainan tidak mengambil banyak masa. Anda perlu menentukan alamat e-mel, nama dan kata laluan skrin anda untuk mengakses akaun anda, dan kemudian mengaktifkannya dengan klik pada pautan daripada e-mel.

AirRivals - permainan dalam talian yang tidak membenarkan anda bosan. Pesawat Sistem Kawalan kepentingan sendiri: pemain boleh bergabung dengan gerakan menghafal manuver aerobatic biasa dan pelbagai dalam masa untuk keluar dari perjuangan tanpa cedera, dan juga menembak jatuh musuh.

Avialyubiteley akan kagum dengan pemilihan besar alat ganti untuk pesawat, senjata yang luar biasa senjata dan pelbagai kelas dimainkan pesawat. Pengebom, pejuang, menyerang semua AirRivals permainan dalam talian mengandungi penuh, ada juga kapal terbang ... tangki! Pesawat udara itu boleh melawan di udara dan di atas tanah.

Walaupun anda akan memainkan permainan AirRivals grafik dalam talian dalam permainan ini adalah pada tahap yang baik. Bermutu tinggi dikesan pesawat model, dan, apa yang paling menarik - lokasi landskap. Biasanya dalam perhatian permainan ini kawasan sekitarnya menerima sangat sedikit, kerana gambar yang sangat dinamik dan pemain memandangkan zon tidak memberi tumpuan. Tetapi apabila anda memainkan AirRivals dan anda akan segera memahami apa - keseronokan sebenar daripada penerbangan di atas bukit-bukit yang indah berwarna-warni atau medan tidak berkesudahan batu bertaburan. Kesan visual kemahiran dalam pertempuran dibuat pertapa dan mewah, tetapi ia adalah perlu untuk memberi penghormatan kepada genre. Ia masih simulator.

Permainan pengurusan masa pertama memerlukan untuk membiasakan diri, tetapi selepas beberapa jam ia adalah sukar untuk membayangkan apa-apa cara lain menyelaraskan pesawat. Secara umum, ia adalah diperhatikan bahawa hanya melakukan ini satu sistem kawalan yang unik, yang begitu cepat menjadi dilampirkan, dan membuat bermain mengekalkan minat dan merangsang pada misi pertempuran lebih dan banyak lagi.

Semua senjata dalam permainan boleh diperbaiki tanpa kebenaran. Dengan tahap peningkatan boleh diperolehi untuk menyelesaikan jenis baru alat ganti, perumahan. Di samping itu, setiap peringkat baru anda boleh meningkatkan beberapa parameter asas watak, seperti perlindungan serangan, perisai, semangat, bahan api dan tenaga.

Sistem Sosial dalam AirRivals permainan bekerja dengan baik, selain daripada persatuan untuk kumpulan tempatan atau kesatuan kekal, pemain mendapat peluang untuk bersaing antara satu sama lain dalam pertempuran arena yang membawa besar Kedudukan ditambah dan watak. Oleh itu, apabila Bi mula bermain permainan dalam talian AirRivals, setiap juruterbang peluang yang unik untuk membuktikan kepada semua orang bahawa dia adalah yang terkuat dalam permainan. Untuk semua yang berani untuk bermain AirRivals walaupun diberi peluang untuk berjuang dengan bos, bergabung dengan ahli-ahli kesatuan atau sekutu ibunda sekejap. Setuju, penyelesaian yang sangat menarik untuk permainan, yang ciri adalah kedai aksesori dengan simulator.

Jika anda mempunyai seluruh hidup anda bermimpi syurga, jangan berdiri-diri, kerana untuk bermain AirRivals, anda tidak perlu memasang pelanggan-pelanggan tambahan dan AirRivals pendaftaran hanya mengambil masa beberapa minit! Dan biarkan awan tidak akan had untuk anda!

 

Bermain juga