Alice: Pulangan Madness

Nama alternatif: Alice: Pulangan Madness

Permainan Alice: Pulangan Madness - projek yang dibuat dalam tradisi terbaik dari genre "tindakan pengembaraan", di mana semua peristiwa-peristiwa yang dilihat dari pihak ketiga. Sebagai pemaju permainan telah dibuat oleh studio Cina Kuda Pedas. Projek pertama penonton yang lebih luas telah dibentangkan pada pertengahan 2011. Permainan ini telah dicipta khusus untuk komputer peribadi dan untuk konsol kegemaran anda dan kotak set-top.

Alice Madnes Pulangan memberitahu kita cerita tragis gadis Alice, yang ibu bapa terbunuh dalam kebakaran yang teruk beberapa tahun yang lalu. Watak utama selamat, tetapi tragedi ini telah tidak diluluskan untuk perempuan tanpa dapat dikesan. Selepas kebakaran Alice dibawa ke hospital psikiatri, di mana dia terpaksa berjuang setiap hari dengan kenangan dan kebimbangan beliau. Jadi sepuluh tahun rawatan dalam gadis minda mencipta dunia mereka sendiri - sejenis Wonderland cantik untuk Alice. Pada masa ini heroin pulih dan kini boleh meninggalkan dinding hospital, tetapi trauma itu hanya tidak hilang ...

Alice: Pulangan Madness pc akan menunjukkan kehidupan kita Alice hospital di luar. Girl cuba untuk hidup secara senyap-senyap di London, kerap bertemu dengan pakar psikologi, tetapi halusinasi dahsyat masih tidak akan membiarkan dia. Alice menyedari bahawa untuk menghapuskan mereka, anda perlu untuk mencari dan melepaskan punca penderitaan. Di Alice: Madness Returns untuk bermain, sebagai amalan menunjukkan sangat menarik kerana jalan cerita yang luar biasa menjadikan berfikir secara serius dan membangunkan permainan teknologi sepenuhnya atipikal. Di London, watak utama mempunyai masa sukar - impian, kenangan, beberapa gambar dan kemudian muncul di dalam memori. Mungkin ia akan menjadi lebih baik jika ia akan hidup selama-lamanya dalam Wonderland?

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu Alice: Madness Returns memuat turun fail pemasangan. Pengesan torrent moden akan menjadikannya cepat dan mudah. Sebaik sahaja anda masuk ke dalam projek ini, anda akan mengetahui bahawa satu-satunya tempat keselamatan watak utama anda telah kehilangan kuasanya. Dalam semua masa itu, sehingga perempuan itu melarikan diri dari masalah dengan sendiri, negara fiksyen yang telah banyak berubah, walaupun berjaya menembusi jahat di sini. Seperti yang anda mungkin meneka, permainan Alice: Madness pulangan akan meletakkan anda di misi penting - untuk menyimpan Alice In Wonderland.

Plot permainan lazimnya dibahagikan kepada dua bahagian, dan akan perlu berurusan dengan peristiwa-peristiwa yang berlaku pada masa sekarang, dan dengan turun naik di dunia khayalan. Grafik yang sangat baik membolehkan cara terbaik untuk menunjukkan perbezaan dunia: London sebenar adalah agak membosankan dan membosankan, tetapi dunia khayalan hanya warna-warna terang yang menakjubkan. Memantau status watak utama boleh dari segi kefahaman, yang boleh dipertingkatkan melalui beberapa bonus atau pengurangan disebabkan oleh kesan musuh.

Secara peribadi memastikan kebenaran di atas boleh kelihatan Alice: Madness Returns treler video yang pasti akan tipu muslihat anda!

 

Bermain juga