Aliens: Colonial Marin

Nama alternatif: Aliens: Colonial Marin

Permainan Aliens: Colonial Marin - satu projek yang boleh menyimpan pemain tergantung dari yang pertama sehingga saat-saat akhir. Kami akan bertemu dengan Marine penjajah Amerika Christopher Winther dan raksasa yang dahsyat Alien. Peristiwa dahsyat dan suasana yang sesuai tipu muslihat dan terpaksa menjalani semua kempen permainan untuk Undang-undang. Walaupun beberapa kelemahan teknikal, permainan video ini kelihatan cukup baik. Tidak sia-sia di kalangan peminat beliau hari ini begitu ramai wakil-wakil peringkat umur yang berbeza dan kewarganegaraan.

Aliens: Colonial Marin pc, menurut pemaju, mampu merangkumi enjin generasi baru, membolehkan anda untuk mendapatkan pencahayaan yang betul. Apabila teknologi ini akan berlaku sangat sering, tetapi sekarang mereka yang termaktub dalam draf! Sesetengah pengkritik percaya bahawa teknologi ini hanya mampu untuk membuat projek wakil abad yang lalu, bagaimanapun, dalam realiti, ia hanya memberikan anturazhnye. Jangan percaya? Check it out!

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun pra-Aliens: Colonial Marin. Internet yang pantas dan tracker torrent sesuai akan mengurangkan tahap minimum proses pemasangan. Melangkah ke dalam projek ini, anda akan melihat perkara yang diiklankan lampu dan berkualiti tinggi tekstur. Tangan pada jantung, kita perhatikan bahawa semua permainan yang sama pada tahun 2013 mungkin kelihatan lebih baik, tetapi dalam apa-apa keputusan yang mempunyai daya tarikan sendiri. Akhirnya, anda tahu dengan baik apa Aliens: Colonial Marin, bagaimana untuk bermain dalam projek ini dan di mana ia adalah perlu untuk meletakkan semua yang diperlukan untuk tetapan permainan yang selesa.

Memerlukan perhatian yang istimewa kecerdasan buatan, menyediakan permainan yang menarik. Teruskan Aliens kami: Colonial Marin adalah gambaran keseluruhan cerita mengenai beliau. Projek dilakukan "ketuhanan" kata mereka. Lawan hampir tidak pernah menyerang tiba-tiba, jadi peluang mengejutkan anda mereka mempunyai sedikit. Hanya cas atmosfera dan mewujudkan tentera upahan tidak manfaat tambahan - kebanyakan masa mereka hanya duduk di penutup bumi dan hanya sekali-sekala berpindah dari lokasi ke lokasi.

Permainan Aliens: Colonial Marin tidak boleh berbangga dengan tahap terlalu tinggi kerumitan, yang membenarkan beliau untuk memenangi memihak kepada bukan sahaja berpengalaman, tetapi baru dan pemain. Memantau tahap kesihatan dalam masa dan cuba untuk membuat untuk itu. Apa yang benar di peringkat yang paling mudah, kit pertolongan cemas dan perlindungan tambahan adalah hampir tidak diperlukan.

Menurut tradisi, anda perlu untuk mengepam watak anda, membantu untuk membangunkan kemahiran dan memperbaiki senjata tempur prestasi. Yang lebih berkuasa senjata yang anda gunakan, lebih besar kemungkinan bahawa anda akan cepat memusnahkan musuh. Sistem mengepam adalah sama untuk semua mod yang sedia ada, jadi menanganinya hanya perlu sekali dan untuk semua permainan berikutnya.

Mata Sendiri untuk melihat semua faedah permainan boleh mencari Aliens: Colonial Marin video treler.

 

Bermain juga