Aliens berbanding Predator 2

Nama alternatif: Aliens berbanding Predator 2

Pembangkang pemangsa asing dan mula masa yang lama dahulu. Cerita ini disayangi oleh berjuta-juta penonton, yang, sememangnya, dan projek komputer tidak boleh melucutkan perhatian. Permainan Aliens vs Predator 2 - cerita yang hebat, hanya semua ciri-ciri penjimatan daripada saga. Sebagai pemaju permainan baru adalah Monolith syarikat. Pemaju projek mendekatinya dengan kagum dan tanggungjawab yang besar, dan ia tidak boleh dinilai pemain dihargai. Menyenangkan adalah hakikat bahawa syarikat perisian bukan sahaja mengekalkan idea-idea cerita asas dihantar dalam filem itu, tetapi tidak mengabaikan jalan cerita yang ditunjukkan dalam projek sebelumnya.

Segera memberi amaran bahawa peminat berharap pemangsa asing dan akan dibenarkan sepenuhnya. Dalam Aliens berbanding Predator 2 pc Monolith berjaya menyedari senario yang layak pengiktirafan terbaik pengkritik Hollywood. Berikut adalah semua yang anda perlukan untuk mencipta permainan tindakan kelas dengan semua akibatnya. Wira anda akan perlu berurusan dengan watak-watak yang terang, pemandangan yang realistik, memuncak suasana yang diperlukan dan mewujudkan suasana, dialog yang sangat baik, yang tidak membuat diri untuk secawan kopi. Oh, dan bersedia untuk apa yang Aliens permainan berbanding Predator 2 adalah praktikal direndam melalui jenaka tertentu, yang ketara melegakan ketegangan dan menaikkan semangat.

Semasa permainan, yang, kebetulan, akan bermula hanya selepas dapat memuat turun Aliens vs Predator 2, anda akan mendapati bahawa di kalangan watak-watak utama akan banyak pendatang baru. Sebagai contoh, kes itu perlu menjadi seorang pemimpin yang agresif sekumpulan tentera upahan Rusia yang pernah mengalami gigi pemangsa yang serius. Semua watak-watak utama dalam skor mereka dengan makhluk asing ganas. A merealisasikan penentangan mereka terhenti menjadi rata dan membosankan - interaksi antara watak-watak yang membuat permainan lebih menarik.

Adegan teka-teki berkhidmat dan bukan cara yang luar biasa, menjadikan bermain Aliens vs Predator 2 menjadi lebih seronok. Pencipta permainan memutuskan untuk meninggalkan syarikat-syarikat tradisional berturut seragam - sebaliknya, anda perlu mengumpul kepingan kisah yang, dalam erti kata literal perkataan. Pada mulanya, ia mungkin kelihatan terlalu mengelirukan dan tidak boleh difahami, tetapi selepas beberapa minit anda sedar bahawa demikian mungkin melihat semua permainan, dan ia akan menjadi indah!

Setiap episod baru bukan sahaja cerita, tetapi juga prestasi grafik, muzik, suasana yang unik. Setiap satu daripada watak-watak dalam kasut yang anda akan melawat, mempunyai watak sendiri, cara pemikiran individu yang menghalang kebosanan dalam permainan.

Untuk melihat sendiri segala kebaikan projek, adalah, sudah tentu, anda mahu menguji, dan akan diperiksa oleh video deskriptif Aliens vs Predator 2, yang diwakili dengan sewajarnya semua faedah permainan.

 

Bermain juga