Allure

Nama alternatif: Allure, Glamour

Selamat datang ke dunia fantasi yang menarik Allure online!

Bermula dunia ini meletakkan Tuhan Besar, setelah diciptakan dari huru-hara langit dan bumi. Tuhan yang mentadbirkan bumi didiami oleh orang-orang, langit dibersihkan semangat. Kemudian muncul di bumi ahli silap mata jahat licik yang mendapati kekuatan dari sumber yang yang dipanggil "darah Tuhan Besar." Mages taat kepada kuasa-kuasa alam semula jadi, dengan pesona mereka, ahli silap mata subordinat minda manusia lemah. Semangat Clan, dengan bangganya memanggil dirinya "Tuhan badan," dibenci manusia hidup di bumi. Ahli sihir dan semangat berjuang satu sama lain untuk kuasa seluruh dunia, dan tidak ada akhir kepada perang ini, dan terdapat di dalamnya seorang pemenang.

Sementara itu, orang telah mewujudkan dua empayar yang kuat dan mengambil nasib di dunia di tangan anda. Pertempuran tegas telah dimenangi oleh Maharaja Kuning. Bersekutu memaksa ahli silap mata, roh dan orang yang menyembah mereka, telah dipecahkan, tuan mereka telah dibunuh dalam peperangan. Kuat daripada Magi telah dipenjarakan di sebuah kapal ajaib.

Sembilan abad orang, ahli silap mata dan semangat tinggal di dalam satu empayar dunia orang telah berkembang dan makmur.

Tetapi sejak abad mantra daya lemah.

Dan ahli silap mata yang terkurung, telah menjadi penjelmaan kuasa-kuasa jahat, bersemangat untuk kebebasan, tidak sabar-sabar untuk memusnahkan dan memperhambakan umat manusia adalah dunia yang indah, yang merangkumi Allure permainan dalam talian.

Di mana adalah pahlawan yang berani yang mengalahkan kuasa-kuasa jahat? Di manakah ahli silap mata yang bijak yang menjinakkan roh jahat dan musuh-musuh akan terjun ke dalam debu? Dan di mana adalah umum yang bijak yang akan memimpin tentera lelaki ke dalam pertempuran dan menyelamatkan dunia daripada kemusnahan? Mungkin yang anda menjadi wira dan penyelamat dunia yang indah ini?

Allure permainan dalam talian mempunyai keperluan sistem yang sangat sederhana

  • Intel Pentium IV 2,33 GHz
  • 256 MB RAM
  • 128 MB Kad Video
  • Sambungan Internet

Untuk memulakan bermain dalam talian Allure permainan, anda mesti mendaftar watak permainan anda.

Sertai dalam permainan Allure adalah sangat mudah. Di sudut kanan atas blok "Kebenaran" klik "pendaftaran".

Pada halaman berikutnya, masukkan login (yang mencipta nama wira), masukkan kata laluan yang kukuh dan yang e - [ _20_] mel (bertindak - ia datang kod pengaktifan). Anda juga perlu membaca dan mengesahkan persetujuan anda dengan syarat-syarat perjanjian ini dan peraturan permainan .

Klik "Daftar". Allure check online berlalu.

Untuk bermain permainan Allure dalam talian, anda perlu memilih watak dari pengikut tiga buah sekolah sihir dan seni mempertahankan diri - tiga kelas dimainkan .

Cobo - tuan pertempuran pedang, serangan hebat dan pertahanan, dapat menjinakkan haiwan liar, menjadikan mereka teman yang setia dan rakan-rakan.

Amrita - ahli-ahli sihir perkasa, mereka tertakluk kepada kuasa-kuasa Angin, Bumi dan neraka. Menggunakan azimat dan jampi, mereka dengan serta-merta boleh bergerak dalam ruang dan menyampaikan menghancurkan pukulan pada jarak yang besar.

Penganut po - marksmen, dan memiliki kuasa angin dan juga sebagai busur dan anak panah. Pengetahuan yang mendalam tentang falsafah dan keupayaan untuk penumpuan diri membuat mereka tidak dapat dihalang dalam peperangan.

Di antara pengikut buah sekolah adalah perjuangan yang berterusan untuk keunggulan, masing-masing mempunyai kekuatan dan kelemahan.

Permainan Allure talian memberikan anda peluang untuk memilih watak menyenangkan yang sesuai rasa dan kebolehan anda.

Daftar Allure akan mendedahkan kepada anda dunia fantasi yang besar misteri purba dan keajaiban, yang dicipta menggunakan teknologi komputer yang terkini. Landskap sempurna mudah dibaca, terang dan realistik berbeza-beza mengikut musim dan cuaca. Anda akan melihat bagaimana bunga mekar pada musim bunga, musim panas haba dan kemarau, daun musim luruh bertukar menjadi kuning dan jatuh. Pada musim sejuk semuanya ditutupi dengan salji dan ais dan mendapat beberapa jahat, kerana musim sejuk - sementara roh-roh jahat.

Main Allure - ia bermakna meneroka kurungan bawah tanah misteri melawan raksasa menakutkan dan hampir bos kebal . Kemenangan itu telah sukar, tetapi ganjaran yang besar - sihir artifak , dengan tugas-tugas baru dan pencarian, musuh baru dan anugerah sihir buku , membuka jalan ke lokasi permainan baru dan baru,. Fight boleh kedua-duanya sahaja dan dengan pasukan teman yang dipercayai.

Sudah tentu, yang paling menarik - ia pertempuran dengan pemain lain yang dijumpai perseorangan dan pertempuran besar-besaran .

Jika anda bosan berperang, atau hanya mahu untuk menaik taraf senjata dan perisai anda, anda boleh cuba sendiri dalam peranan seorang pedagang .

Kumpul penumbuk keberanian dan semangat, menjemput kawan-kawan benar dan mula bermain dalam Allure!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag