Empayar Alfa

Nama alternatif: Empayar Alpha

Empayar Alpha talian - strategik pelayar mainan untuk perhatian pemain menarik pertempuran ruang yang besar-besaran untuk mengawal galaksi Alpha. Dalam plot ini yang paling menarik dan hebat dengan grafik yang menakjubkan mana-mana gaya peminat fantasi adalah semata-mata tidak dapat meninggalkan acuh tak acuh!

Untuk menghargai teknologi terkini, yang dibuat menggunakan Empayar Alpha permainan dalam talian, komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem minimum berikut:

1. Processor: Pentium 133 MHz (atau yang serupa);

2. Memori dalaman 16 MB;

3. Ruang cakera bebas - 60 MB.

Jika semua berjalan lancar, berasa bebas untuk meneruskan ke borang pendaftaran dalam permainan Empayar Alpha:

Masukkan login - nama yang anda perlu memainkan Empayar Alpha;

Alamat e-mel Sah untuk menerima berita perjudian atau pemulihan kata laluan;

Gunakan kata laluan yang;

Sahkan kata laluan;

Masukkan perkataan Inggeris yang ditunjukkan dalam imej.

Menekan "Mula Permainan" peringkat Empayar Alpha melengkapkan pendaftaran dalam talian. Peringkat seterusnya - pilihan dalam permainan perlumbaan, penerangan ringkas yang anda boleh lihat di laman web rasmi sebelum pergi ke laman pendaftaran Athanaton:

1) Terrans (mereka - orang) - bangsa paling muda tempatan, tetapi telah pun mengumumkan hasratnya untuk mengawal wilayah angkasa. Satu ciri yang tersendiri - gabungan perisai / Kuasa / laju - membolehkan mereka untuk menakluk kawasan yang luas ruang.

2) Ksenoborgi (kumbang) - perlumbaan dengan sempurna menyesuaikan diri dan banyak, di mana Empayar Alpha bermain agak menarik, kerana mereka pulih lebih cepat daripada semua kesihatan dan tenaga, mempunyai spread yang paling besar kerosakan dan kapal-kapal mereka - yang paling murah.

3) Drakkar - sangat kuno tetapi bukan manusia, bangsa. Menganggap diri mereka unggul kepada kaum-kaum lain, yang, pada pendapat mereka, hampir tidak berbeza daripada haiwan. Paling sesuai untuk mereka yang berhasrat untuk menghadiri permainan, tidak lebih dari 1-2 kali sehari sebagai kapal Drakkar menyimpan tenaga paling perlahan, tetapi ramai. Juga, jika anda tidak bercita-cita untuk bermain permainan dalam talian Empayar Alpha oleh serangan yang kerap di tanah asing, tetapi hanya mahu aman membangunkan dalam sistem mereka, hanya jalan keluar untuk pertahanan terpaksa - bangsa ini akan sesuai dengan anda yang terbaik.

Jadi, anda telah membuat keputusan mengenai yang "popular" dan mula bermain permainan akhirnya Empayar Alpha dalam talian. Apa yang anda akan melihat di tempat pertama:

-Star;

Planet;

Beberapa asteroid.

Pada tahap ini anda akan berada dalam sektor isi rumah ("Metropolis") - ruang peribadi anda, tetapi anda mendapat di mana tiada siapa yang boleh. Main permainan tindakan sama Alpha Empayar Online dibentangkan dalam galaksi biasa yang terdiri daripada kepelbagaian sektor, yang menampung daripada tiga kepada tujuh planet setiap. Untuk sampai ke galaksi umum, portal terbuka dan menghantarnya melalui penjajah.

Paling penting, apa yang bernilai mengingati:

Dalam metropolis tidak boleh mendapatkan tiada siapa tetapi anda,

Portal lemah-melalui boleh lulus hanya penjajah dan peninjauan;

Anda boleh duduk semua kehidupan di metropolis, tetapi kemungkinan besar, anda akan mendapat letih daripada itu. Menubuhkan koloni! Terutamanya tanpa jajahan, permainan akan menjadi sia-sia;

Peta anda tidak dapat mencari sistem anda semata-mata kerana ia tidak ada.

Perintah perkara, yang menetapkan permainan dalam talian Empayar Alpha, bisul ke tindakan yang berikut: menjimatkan sumber, untuk mengkaji tiga dimensi teknologi pokok teknologi untuk memperbaiki planet ini dan menjajah membina armada baru! Sudah pasti sesuatu yang perlu dilakukan dan di mana untuk berkembang, jadi ... selamat datang ke ruang di atas kapal!

Mereka
 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag