Anarchy Talian

Nama alternatif: Anarchy Online, Anarchy

Permainan Anarchy Online adalah diiktiraf oleh semua MMORPG, yang ditetapkan di masa depan yang jauh di planet ini Rubi-ka.

Planet dilindungi perjuangan berdarah di antara perbadanan itu Omni-Tek dan puak-puak yang derhaka untuk kawalan di bumi ini, dan juga deposit notum (bahan api untuk nanorobots). Mula memainkan Anarchy permainan dalam talian anda mempunyai sebagai seorang pemastautin salah satu planet dalam jangka wilayah galaksi oleh syarikat yang kuat.

Permainan Anarchy Talian dilakukan secara grafik agak bagus, rasanya baik bahawa pemaju bekerja jalan cerita, dan muzik itu dipilih dengan baik.

Sebelum anda mula bermain Anarchy Online, anda perlu didaftarkan. Sertai dalam permainan Anarchy Online adalah standard:

Memerlukan nama pengguna

Email

Untuk memasukkan dan mengesahkan kata laluan anda

Baca perjanjian lesen dan pengguna

Jika mahu, anda boleh melanggan kemaskini berita Funcom. Dan jika anda sudah berdaftar di Funcom, maka mendaftar semula anda tidak perlu, hanya melompat terus ke peringkat kedua. Dalam Anarchy Pendaftaran dalam talian termasuk muat turun pelanggan permainan. Muat turun pelanggan permainan asal, dan memasang pada komputer anda, anda akan mendapat peluang bukan sahaja kepada permainan asal, tetapi juga untuk Tambahan beliau Notum Wars, Shadowlands, Penjajahan Alien, Lost Eden dan Warisan yang Xan.

Apabila pendaftaran Anarchy Online adalah lengkap, anda akan diminta untuk mencipta watak anda: untuk menentukan pecahan (Neutral, Clan, Omni-Tek), bangsa, jantina, kemahiran yang unik dan profesion watak masa depan.

Dalam Anarchy Online anda boleh bermain untuk salah satu daripada empat kaum. Solitos Homo lebih daripada yang lain dikenalpasti dengan manusia moden, dan ciri-ciri kaum akan membantu pemain berjaya dalam mana-mana profesion, tetapi mereka tidak boleh menjadi pakar dalam satu-satu kawasan. Atroksy - ia makhluk yg tak ada kelamin dengan kekuatan yang hebat, stamina dan dedikasi, jadi Kekuatan dan Stamina lebih tinggi daripada bangsa-bangsa lain, yang membolehkan mereka untuk menjadi pejuang yang hebat.

Opifeksy - satu kaum dicipta untuk operasi risikan dan rahsia dicirikan oleh tahap Ketangkasan dan mengelakkan, yang membolehkan ahli-ahlinya untuk mengelak serangan yang paling.

Nanomagi - bangsa yang paling muda, intelektual dan mental maju, tetapi dengan kekuatan terhad dan parameter ketahanan, yang hanya boleh wujud di planet ini Rubi-Ka kerana aktiviti tertentu organisma.

Permainan Anarchy talian membawa anda ke banyak, bertahun-tahun akan datang, di bandar masa depan di mana watak-watak permainan bergerak di sekitar bandar di dalam kereta dan kapal terbang, di mana setiap watak membawa pelbagai senjata, termasuk senjata api, kompleks apa-apa yang berguna dan bukan sahaja alat-alat perlindungan.

Meratakan dalam Anarchy dalam talian boleh menjadi sedikit berkait rapat dengan mainan zaman pertengahan sahaja, dengan syarat bahawa anda perlu membuat pembelian tidak ahli silap mata dan pelbagai vendor, dan kedai-kedai automatik dan nano, bukan belajar ejaan akan menggunakan implan otak .

Dalam Anarchy Talian, permainan zaman pertengahan, anda sedang menunggu untuk peperangan, temasya pasukan dan sejumlah besar pencarian. Dalam permainan Anarchy Online anda akan dapat menghadapi hanya satu masalah tunggal: di mana untuk mendapatkan beberapa jam tambahan dalam sehari untuk menghabiskan dalam permainan, seperti yang anda melibatkan diri dalam dunia Rubi-Ka sekali, anda tidak mungkin berpisah dari beliau tidak lama lagi. Bermain permainan dalam talian seperti peminat Anarchy sebagai MMORPG biasa, dan peminat permainan futuristik.

 

Bermain juga