Haiwan peliharaan Marah

Nama alternatif: Haiwan marah, binatang kesayangan Marah

Permainan Angri Patsy dengan grafik indah dan plot yang menarik membolehkan anda untuk terjun ke dalam dunia dongeng yang indah penuh dengan pengembaraan dan perjuangan. "Berjuta-juta tahun yang lalu, haiwan kecil menikmati kehidupan di bumi. Tetapi ... "- bermula dengan kata-kata ini salah satu yang paling teruk konfrontasi pemangsa dan herbivor. Dan kini tiba masanya anda untuk campur tangan untuk memulihkan keadaan dan memulihkan kira-kira.

Sertai dalam permainan Haiwan peliharaan Marah mudah: pertama anda perlu memilih nama dan jantina watak, dan kemudian pilih Lihat - kucing, tupai atau penguin. Bangunan yang dibina protein lebih cepat kucing lebih cepat penjelasan wilayah dan bangunan penguin lebih mudah untuk bertolak ansur dengan serangan dinosaur jahat. Haiwan peliharaan marah pendaftaran dalam talian membolehkan anda untuk mempertimbangkan apa yang memberi manfaat kepada anda mahu untuk mendapatkan - ketangkasan Cat, kelajuan, kekuatan atau penguin protein. Pada awal permainan, anda akan membantu pembantu. Jika anda bermain untuk kucing, mereka akan menamakan dia "Kitty".

Haiwan Peliharaan Marah membolehkan bermain dari mana-mana tempat di mana terdapat sebuah komputer dan internet kerana keperluan sistem untuk permainan ini adalah hanya tidak masuk akal - akses kepada Internet, pelayar dengan sokongan Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, dan lain-lain . ), Dan komputer yang tidak dapat mengatasi dengan apa-apa permainan jika ia tidak bernilai Muzium Politeknik, ia akan tidak lama lagi.

Dalam permainan ini terdapat watak-watak ciri-ciri yang menjejaskan hasil pertempuran dengan dinosaur: ia Berani, Kehebatan, Penjagaan, Penjagaan, Kepimpinan, Sembunyi dan mengikut berlumba sebahagian daripada mereka adalah lebih baik berbanding orang lain.

Daftar Marah Haiwan Peliharaan berakhir dan permainan telah pun dilaksanakan. Sementara itu, roket anda patah, dan anda terjebak di sebuah pulau kecil sepenuhnya asing kepada anda planet. Pertama, anda perlu untuk mengosongkan kawasan itu bagi pembinaan rumpai. Mungkin anda boleh mencari beberapa sumber berguna semasa penggalian. Pertama sekali anda perlu untuk membina sebuah ladang tenusu, yang akan menghasilkan 10 unit susu setiap jam.

Haiwan Peliharaan Marah permainan dalam talian mempunyai set berikut sumber - kayu, logam, tenaga untuk bangunan, dan juga susu dan herba untuk mengekalkan badan yang sihat. Haiwan peliharaan marah permainan dalam talian mempunyai satu sistem yang dibangunkan daripada pencarian dan tugas-tugas yang berbeza, di mana yang pertama adalah untuk membersihkan tempat tinggal dan membina sebuah ladang. Sekarang anda boleh mendapatkan anugerah baik berhak anda - 10 kayu, 10 logam, 10 dan 10 susu tenaga. Langkah seterusnya ialah pembinaan bangunan untuk pengeluaran setiap sumber - seperti kilang papan atau lombong besi. Selain itu, setiap bangunan tersebut mempunyai meningkatkan - sebagai contoh jika anda mempunyai pengalaman dan sumber yang mencukupi boleh bertukar kilang papan anda untuk kilang papan dan menghasilkan banyak kali lebih banyak sumber. Walaupun bandar kecil anda tidak dapat menahan kemasukan pemangsa, jadi berkelakuan perlahan-lahan. Seterusnya anda perlu untuk memilih tetapan bandar. Setelah menawan sumber asas akan lebih baik perlahan-lahan mula pembaikan roket, ia akan memberi anda peluang untuk menyelesaikan bulan, yang begitu kaya dengan sumber semula jadi. Sementara itu, bandar anda juga membina sebuah penjana angin dan anda bersedia untuk mempertahankan, dinosaur ditangkap anda tidak bersedia dan mengambil semua sumber. Membina bangunan yang perlu dan melakukan segala yang mungkin untuk memulihkan keadilan di dunia dongeng. Perlu melawan atau anda akan bermain Haiwan Peliharaan Marah dan memahami bahawa anda dikalahkan.

Main permainan Haiwan peliharaan Marah talian dan grafik hanya amat menyeronokkan dan berwarna-warni akan meninggalkan hanya tanggapan terbaik dan masa yang dihabiskan dalam permainan nampaknya tidak dibelanjakan sepenuhnya di shuffle. Bermain permainan dalam talian Haiwan Peliharaan Marah yang lebih baik dengan rakan-rakan kerana bersama-sama anda dengan cepat dan mudah boleh mengalahkan dinosaur jahat. Juga permainan mempunyai penarafan umum, yang membolehkan anda untuk memahami apa yang titik dalam dunia anda, dan anda akan dapat membantu atau mengganggu beberapa pemain lain dalam perjalanan ke kemenangan.

 

Bermain juga