Nama alternatif: Anno 2205

permainan Anno 2205 menakluk angkasa.

sebagai bandar permainan simulasi Anno 2205 meninggalkan banyak produk yang sama jauh di belakang. Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa pemaju syarikat dan penerbit pada masa yang sama – Ubisoft, terpaksa pesaing untuk menelan Stardust. Oleh sebab itulah, pemain dihantar ke masa depan yang jauh di 2205 Apabila manusia telah menakluki bintang dan bulan menyokong asas kediaman.

Dari 3. 11. 2015 Anda boleh men-download Anno 2205 untuk Microsoft Windows, dan dalam mod pengguna tunggal, dalam pembangunan bandar. Disambungkan kepada rangkaian, ia adalah mungkin untuk bekerja sama dengan pemain lain, tugas perkongsian, sumber, dan menyediakan sokongan tentera, tetapi ia boleh didapati, dan tanpa Internet, dan peranan sahabat dan musuh-musuh akan mengambil but komputer.

 

 

pembangunan wilayah.

Pertama pemain memilih logo dan nama syarikat mereka, maka kerumitan wilayah, dan dia akan belajar. Cara yang paling menyeronokkan"Standard"– dia tidak kehilangan semua kemungkinan di peringkat lain, tetapi kehilangan ia adalah perlu untuk mencuba. Bagi baki tunai negatif anda segera memasuki sejumlah besar wang untuk sokongan. Ini diulangi setiap kali, sebaik sahaja anda mula kehilangan ibu negara dan untuk membayar balik pinjaman tidak memerlukan satu.

A pelbagai rupa bumi yang anda perlukan untuk mempertimbangkan lebih berhati-hati apa yang anda berminat untuk – untuk mendapatkan sumber yang jarang berlaku, atau mempunyai lebih banyak ruang untuk bangunan. Walau apa pun, semuanya bermula dengan pembangunan zon sederhana, di mana rumah-rumah pertama yang dibina dan mula perlombongan beroperasi.

mencapai beberapa kejayaan, anda akan ditawarkan untuk belajar wilayah baru di Artik, kerana hanya di sana anda boleh mencari bahan yang diperlukan untuk pengeluaran produk yang meningkatkan penduduk bekerja. Jika ringkas menunjukkan tindakan yang akan datang, mereka akan berkembang di dalam beberapa perkara:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat tahap zhiteley
 • Pautan
 • Obespechivat antara punktami
 • manusia
 • Vypolnyat zadaniya

Te yang membuat keputusan untuk memesan dan memuat turun Anno 2205 akan menerima daripada pemaju dalam permainan bonus dan barangan mewah, jadi jangan lepaskan acara ini dan kembali kepada kajian.

Dalam usaha untuk mendapatkan asas bulan, ia adalah perlu untuk bekerja keras, yang membawa bandar dalam zon sederhana dan tudung ais ke tahap yang ditetapkan. Komunikasi menyediakan asas, terapung di laut, dan mereka juga perlu untuk membangunkan, menambahkan semula tabung saham sumber. Tidak semua daripada mereka yang dihasilkan di wilayah-wilayah yang diamanahkan kepada kamu, dan sangat jarang boleh diperolehi hanya dengan melakukan perintah tentera.

Berbeza dengan versi terdahulu Anno, tidak perlu membina kapal – anda sudah mempunyai mereka, tetapi untuk meningkatkan tahap mereka adalah mungkin, tetapi ia adalah selepas kejayaan menyiapkan beberapa operasi, dan jika anda mempunyai wang. Watak Anno 2205 pada PC anda meminta anda untuk mengambil alih pembebasan objek oleh musuh, dan juga melakukan urusan tugasan beberapa – menyampaikan barang-barang, untuk mengambil di dalam air atau di laci tanah. Anda mempunyai tiga pilihan kesukaran, tetapi ganjaran yang sebenar, anda akan mendapat bukan sahaja selepas selesai operasi, dan mengumpul kuasa-up di dalam air, di belakang yang berada.

menjimatkan wang, sumber, dan melaksanakan misi yang diperlukan, anda akan sampai ke bulan, yang serupa untuk memulakan untuk melengkapkan kehidupan peneroka baru Anno 2205.

Keperluan sistem (minimum)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM
 • Kad Video: nVidia GeForce GTX 460 dan AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM dengan Shader Model 5. 0)
 • Processor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz atau AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya kad: DirectX serasi dengan drayverami
 • terkini
 • Mesto ruang cakera: 35 GB
 

Bermain juga