Talian Anno

Nama alternatif: Talian Anno

Permainan Anno Online - adalah satu strategi berasaskan pelayar percuma, yang berlaku di dunia abad pertengahan di Barat. Anda akan bermain permainan Anno Online dan boleh mendapat dan membangunkan pulau anda sendiri di tangan anda tidak hanya akan mengawal sumber dan kekayaan, tetapi juga kehidupan penduduk di pulau itu . Anda juga boleh menyertai dengan peserta lain untuk meneroka dunia baru dan tamadun yang tidak diketahui dan membina bangunan-bangunan bersejarah yang indah dari masa lalu.

Sebelum memainkan Anno Online , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum seperti: pemproses frekuensi - 2GHz; RAM-1GB Kad Video - 128MB.

Sertai dalam permainan Anno Online tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, isi umur anda,

2. Masukkan alamat e-mel yang sah;

3. Pilih « Daftar saya sehingga », dan Anno Online pendaftaran selesai.

Permainan Anno Online telah ditunjukkan kepada pereka dunia Tom Bolton. Matlamatnya pemain Anno Online talian adalah semata-mata untuk membina bandar paling hebat, pemain akan dapat menggunakan segala sumber dan gambar rajah rangkaian bagi memastikan semua rakyat mereka menerima hanya apa yang mereka perlukan. Permainan Anno Online menunjukkan 120 jenis bangunan dan lebih 800 bangunan di setiap bandar, jadi anda perlu melakukan beberapa mencukupi pengiraan.

Untuk membina struktur besar dalam Anno Online talian , pemain mesti bersatu dan bekerjasama untuk melaksanakan kerja. Strategi ini mempunyai sistem kesatuan, sembang global, liderovy talian, pengesanan status dan sistem pesanan, dan juga sebagai alat untuk mewujudkan avatar menggunakan kombinasi 3500000. Pemain Anno Online talian boleh melawat pulau itu antara satu sama lain, walaupun ia tidak jelas apa yang mereka akan lakukan sekiranya mereka lakukan. Dalam usaha untuk membina projek-projek berskala besar, seperti gereja, misalnya, mengambil masa beberapa hari masa sebenar untuk disiapkan.

Untuk memulakan pembinaan bandar dalam permainan Anno Online , pemain perlu bermula dari awal. Setiap pemain mempunyai akses kepada sembilan slot di pulau itu, lima pertama ini tidak dikunci sebaik sahaja anda memulakan Anno Online bermain, baki empat sahaja anda dapat beli. Pulau sumber mempunyai format yang tetap, manakala sumber-sumber yang diletakkan pseudo. Sebaik sahaja anda telah dijajah wilayah seluruh Anno Online talian dan mencapai tahap yang cukup tinggi pembangunan, anda akan dapat membina kapal-kapal dan menghantar mereka dijajah pulau anda. Oleh kerana setiap pulau mempunyai akses kepada sumber yang lain, pemain Anno Online talian akan perlu berurusan dengan setiap pulau untuk mengimbangi ekonomi, dan juga pakar lagi dan membangunkan hubungan perdagangan dengan rakan-rakan.

Sudah tentu, terdapat perkhidmatan dalam permainan Anno Online , yang hanya boleh didapati dengan wang sebenar. Di sini pemain boleh membeli mempercepatkan kemajuan, sebagai contoh. Walau bagaimanapun, sebahagian besar barangan yang mereka boleh membeli, adalah semata-mata kosmetik.

Grafik permainan Anno Online adalah pada tahap yang tinggi. Kelebihan permainan ini adalah bahawa ia adalah satu permainan pelayar MMO, ia adalah mudah untuk beroperasi, anda boleh bermain dengan rakan-rakan, Anno Online talian [ _1_] anda boleh menjalankan perdagangan dengan pemain dari seluruh dunia! Antara kelemahan termasuk hakikat bahawa pelayan sering di luar talian, tetapi sebaliknya, ia adalah akibat gangguan yang.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag