Arcane Saga

Nama alternatif: Arcane Saga

Malah, permainan Arcane Saga biasa kepada anda selama bertahun-tahun. Sebelum namanya berbunyi seperti «Prius Online». Selepas beberapa lama, projek ini dengan nama ini telah ditutup, tetapi kini keputusan NetMarble telah dibuat mengenai kebangkitan-Nya dan kembali ke siri permainan popular dalam talian. Sudah tentu, satu projek baru sedikit berbeza daripada sebelumnya kerana pemaju tidak hanya pembebasan semula, mereka tetap semua kesilapan, menyelesaikan masalah, membuat penyesuaian mereka, pendek, melakukan segala-galanya untuk membuat permainan untuk memenuhi semua keperluan untuk projek-projek dalam talian moden. Hampir berubah secara dramatik dan mekanik permainan - pemaju berubah kelas dan sistem pertempuran.

Hari ini Arcane Saga Online adalah satu kelas yang baru permainan. Antara projek-projek lain ia memilih grafik yang berkualiti tinggi dan memasukkan video yang menakjubkan, dan kemudian dihadapi semasa permainan. Cerita yang luar biasa dapat memenangi hati walaupun skeptis.

Oleh kerana permainan ini dalam talian, maka, sudah tentu, untuk memulakan permainan pendaftaran Saga Arcane adalah wajib. Permainan ini belum disesuaikan untuk pengguna berbahasa Inggeris. Tetapi anda sebagai pengguna yang berpengalaman, fakta ini tidak seharusnya mengelirukan. Anda boleh berurusan dengan semua ciri-ciri intuitif seperti permainan keseluruhan, dan proses pendaftaran, khususnya.

Secara tradisinya anda akan perlu memasukkan login dan kata laluan anda, dan menyatakan alamat peti mel elektronik. Untuk melengkapkan semua bidang dalam bentuk, berhati-hati membaca sistem bayangan.

Jadi, anda boleh mula bermain Arcane Saga, anda perlu memuat turun klien permainan khas.

Menurut pemain yang sudah biasa dengan versi terdahulu permainan dan dikemaskini, projek baru telah menjadi jauh lebih menarik dan menjanjikan dari segi pembangunan. Sekarang bermain permainan Arcane Saga menjadi lebih menarik kerana fakta bahawa seorang pemain perlu mengurus secara serentak ketiga-tiga watak-watak:

Wira Sendiri Adventor.

Rakannya Anima.

Mercenary Gigas.

Seperti yang anda lihat, bosan dan berehat dalam permainan ini tidak perlu. Setiap satu daripada watak-watak berbeza antara satu sama lain. Anda perlu berusaha untuk mencari titik persamaan dengan setiap daripada mereka dan debug permainan.

Sesiapa sahaja akan dapat memainkan Arcane Saga percuma berikut ciri-ciri kelas:

Hume.

Lon.

Ayin.

Beria.

Dan satu lagi fakta menarik - semua kaum berbeza bukan sahaja kemahiran dan pengetahuan, tetapi juga struktur sosial. Permainan ini direka bentuk untuk maksudnya.

Semasa permainan, anda akan menghadapi pelbagai penjara bawah tanah yang boleh dibahagikan kepada beberapa jenis. Yang pertama jenis - penjara konvensional atau tradisional, kedua - penjara hidup dan yang ketiga, yang paling menarik dan berbahaya - penjara yang akan diadakan pada masa. Semua kurungan bawah tanah mempunyai tahap kerumitan.

Harian dalam permainan, anda akan mengharapkan tugasan baru dan pencarian. Anda perlu melihat untuk diri sendiri dan berkongsi dengan rakan-rakan anda!

 

Bermain juga