ArcheBlade

Nama alternatif: ArcheBlade

Permainan ArcheBlade adalah permainan berbilang, yang dibangunkan oleh pakar-pakar Korea. Dalam ArcheBlade Anda akan bermain dalam orang ketiga.

Dalam permainan pendaftaran ArcheBlade pantas. Untuk mendaftar di ArcheBlade permainan, anda perlu nyatakan:

1. Nama pengguna anda.

2. Tulis alamat e-mel dan kata laluan.

Main permainan ArcheBlade anda pilih di sebelah berjuang terhadap satu sama lain.

Permainan Archeblade digunakan trik dan kombo yang anda untuk mencari permainan arked dengan berjuang. Anda juga akan mengambil bahagian dalam pasukan bermain dengan unsur-unsur strategi.

Dalam permainan dalam talian anda boleh bermain ArcheBlade salah satu daripada sepuluh aksara diwakili:

1. Renoah Collintz - kuasa luar biasa beliau persepsi ruang. Kepakarannya adalah untuk membunuh, walaupun sebagai pengakap yang Renoah Collintz ia menunjukkan dirinya lebih sempurna.

2. Elika Bayer adalah peri yang gelap. Ia memiliki sebuah syarikat insurans dan perniagaan lain. Beliau dituduh mewujudkan senjata sejagat.

3. Gaspar la Velfanar - ia tergolong dalam puak orang kerdil. Ia dimiliki oleh Maharani priverzhenikam Kegelapan. Watak ini dapat meramalkan masa depan anda.

4. Cezanne La Gatal - sebelum beliau adalah seorang penyiasat menyamar. Beliau mempunyai kuasa sihir gelap. Wajah sebenar tidak ada seorang pun yang akan lihat, kerana dia membuat keputusan untuk mengubah rupa beliau. Beliau juga berada di bawah Maharani Kegelapan.

5. Elrath Nazaruth - dia tinggal di United daripada Elves, yang mewujudkan kasih sayang dan kesetiaan. Beliau mempunyai sihir yang kuat dan adalah musuh Maharani Kegelapan.

6. Dan Mei adalah suku pahlawan gergasi. Dia berjuang di sebelah Maharani Afrit, kerana dalam masa yang sukar dia menyelamatkan kaumnya.

7. Tiac Thompson Jr Besar Kanan adalah liga ketujuh. Beliau sentiasa mematuhi undang-undang dan membuat keputusan yang rasional. Tetapi, walaupun ini, beliau amat kasar dan kejam. Tiac Thompson Jr tahu sihir dan seni mempertahankan diri memiliki.

8. Dick yang megaton adalah Kanan Jean. Beliau dilahirkan dengan darah dari yang terkutuk, tetapi, walaupun ini, berjanji untuk mewujudkan soleh di dunia.

9. Renny Rich'Lich adalah Kanan Odessa. Ia memiliki kuasa ajaib sihir dan adalah seorang guru di Akademi Odessa. Ia juga percaya pengintip.

10. Valle Estrada Draco Emperatore adalah cicit-the Ketua Dragons. Ia dianggap liga ketujuh priverzhenikom. Sekarang dia shirif.

Semua watak-watak ini mempunyai kebolehan yang unik.

Anda boleh memainkan ArcheBlade permainan dalam talian, melainkan jika sistem anda memenuhi syarat-syarat berikut:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - pemproses.

2) 2 GB - RAM.

3) 2.5 GB - HDD.

Bersama-sama dengan kawan-kawannya dalam permainan dalam talian mendaftar ArcheBlade bebas untuk memberikan masa yang memimpin adalah lebih menyeronokkan.

Ikut semua matlamat pada tahap yang tinggi dan dengan itu memperolehi kejayaan dalam permainan ArcheBlade. Tuah kepada anda dalam pertempuran ini yang luar biasa dan menarik!

 

Bermain juga