Archlord 2

Nama alternatif: Archlord 2

Archlord 2 permainan, yang dianggap sebagai sesuatu yang baru dan penemuan yang besar dalam genre itu. Permainan ini adalah secara besar-besaran berbilang talian peranan-permainan bermain, yang diwujudkan dalam suasana fantasi. Jalan cerita Archlord 2 talian - Konfrontasi Orc dan manusia.

Permainan 2 Archlord pendaftaran dilakukan pengguna dewasa sahaja. Untuk mendaftar dalam permainan Archlord 2 anda mesti nyatakan:

1) Alamat e-mel anda.

2) kata laluan.

Arch tuan 2 permainan, yang menjemput anda untuk memilih sebelah Manusia atau Orc, dan membawa kepada kemenangan.

Permainan Archlord II berbanding dengan permainan lain genre itu tidak menggunakan sistem kelas watak. Anda mula bermain, dengan kira-kira kemahiran yang sama. Hanya dalam permainan ini, anda akan dapat untuk membangunkan kebolehan watak anda. Untuk melakukan ini, anda perlu menyimpan banyak kesabaran.

Main Archlord 2 Anda boleh kelas tertentu sepanjang permainan, kemahiran yang anda perlu untuk memperbaiki. Walau bagaimanapun, jauh lebih menarik untuk bermain kelas hibrid yang mempunyai kemahiran dan kebolehan yang berbeza.

Archlord 2 permainan alam semesta dalam talian direka supaya walaupun kenaikan pendek ke kawasan yang berdekatan akan menjadi penghapusan sejumlah besar perusuh.

Permainan Archhlord 2 disusun supaya musuh dalam ia muncul serta-merta pada mata. Mereka boleh muncul dalam pelbagai cara:

1) secara langsung dari udara;

2) merangkak keluar dari bawah bumi

3) jatuh di atas kepala saya dari pokok.

Dalam hal ini sejumlah besar perusuh tidak dapat menahan walaupun tumbukan beberapa yang melibatkan pembunuhan kaum, dan mereka pula, anda dengan cepat bosan.

2 talian permainan Archlord diatur dengan PvP. Pemaju telah disediakan beberapa jenis pertempuran:

- Duel;

- Pertempuran antara puak-puak;

- Deathmatch;

- Istana pengepungan.

Biasanya dalam permainan Archlord Online 2 menang orang-orang yang bermain permainan lebih lama, dan bukan mereka yang bermain lebih baik. Iaitu, jika anda memusnahkan lebih banyak raksasa, dapat membeli pakaian yang terbaik, dan dengan itu lebih baik boleh melindungi diri mereka sendiri.

Perlu diingatkan bahawa permainan Archlord 2 adalah kesinambungan daripada bahagian pertama cerita Archlord, dan ia hidup sehingga masa itu.

Grafik dalam permainan, permainan, pencarian, landskap indah cantik - semuanya pada bola dan layak pujian yang paling besar.

Penciptaan Archlord 2 adalah salah satu yang terbaik di dunia permainan, dan pemaju permainan telah dihargai.

Selami dunia permainan, di mana setiap pengguna boleh membangunkan wataknya sebagai berhasrat hatinya. Anda tidak boleh melekat kepada kelas dan bingkai kaum dalam permainan. Ini akan membolehkan anda untuk mengepam, hasilnya, watak ini unik, seperti ahli sihir hibrid dan pembunuh.

Nota mod PVP itu, di mana pemaju permainan telah bekerja bersungguh-sungguh. Di sini anda akan menemui sebilangan besar tindakan, jisim kemungkinan dari duels dan berakhir berskala besar istana pengepungan.

Jika anda berminat dalam dunia Archlord 2, maka jangan berlengah dan mendaftar di laman dan permainan dan ke tempat kerja.

 

Bermain juga