Tuhan Arena

Nama alternatif: Tuhan Arena

Permainan Dewa Arena yang anda boleh bermain dalam talian sekarang.

Di sini anda akan bertemu dengan dunia sihir bijak, pahlawan, pencuri licik. Anda perlu mengalahkan semua musuh-musuh untuk mendapatkan kunci kepada keabadian.

Jika anda adalah seorang wira yang benar dan tidak takut apa-apa, maka permainan ini adalah untuk anda, kerana anda perlu mencabar tuhan-tuhan, dan bahawa kekuatan bukan untuk semua orang.

Dalam permainan dalam talian pendaftaran Tuhan Arena mungkin melalui rangkaian sosial: facebook, Vkontakte, rakan sekelas dan dunia saya. Anda juga boleh mendaftar melalui laman web permainan. Untuk mendaftar, anda mesti nyatakan:

1) alamat e-mel anda.

2) Nama yang akan dilihat oleh semua pemain.

3) Masukkan kata laluan.

Dalam permainan Dewa Arena bermain anda akan memilih watak yang anda perlu mendapatkan usaha untuk pemula. Dengan usaha ini, anda akan bertemu dengan semua peraturan permainan.

Arena of Gods permainan dalam talian yang melibatkan konfrontasi tiga pihak. Anda hanya boleh berjuang untuk diri saya sendiri dan terhadap yang lain kedua-dua pihak.

Simulasi dalam tuhan-tuhan dari Arena boleh dihukum oleh denda. Anda diwajibkan untuk menyerang semua musuh-dua pihak yang berbeza atau sekurang-kurangnya menggunakan auto sepakan. Dalam kes tidak aktif anda juga boleh menyerang dengan kilat.

Jika satu pihak telah gagal atau pahlawan sesetengah pihak tidak datang dalam cukup untuk melawan, maka mereka boleh tidak mengambil bahagian dalam permainan, tetapi pertempuran berlaku di antara kedua-dua pasukan yang tinggal.

Permainan Arena Bogov mempunyai beberapa ciri-ciri:

1) Dalam pertempuran itu, setiap pihak boleh hadir pada masa yang sama tidak lebih daripada 30 aksara.

2) Jika watak meninggal dunia, maka untuk itu boleh mula sebahagian watak baru.

3) Jika, untuk memulakan permainan anda diberitahu bahawa tidak ada kerusi yang sedia, anda boleh "mendapatkan selaras" pra-cara memfailkan permintaan untuk pilihan khas. Sebaik sahaja anda mengemukakan permohonan ini, anda tidak akan dapat meninggalkan permainan dan lokasi yang mana mahu untuk berperang.

Kepimpinan Gods Permainan Arena ditakrifkan seperti berikut:

1) Selepas setengah jam di setiap lokasi selepas perjuangan, ditentukan oleh "Pemimpin" adalah seorang wira yang boleh mengakibatkan jumlah terbesar rentak (kerosakan) kepada lawan mereka.

2) Pemimpin boleh mewakilkan mana-mana fungsi yang bersifat kepimpinan, yang berada dalam pasukannya. Jika pemimpin meninggal dunia, kepimpinan butang yang dihantar secara automatik ke aksara seterusnya, yang menyebabkan jumlah terbesar kerosakan.

3) Dengan butang ini, pemimpin boleh bergerak pemain mereka agar perlu baginya untuk memberi, dalam kes ini, peluang untuk manuver taktikal dalam peperangan.

Pada tahap permainan Dewa Arena bertindak "had terapung" peserta.

Sebelum setiap arena disebabkan bilangan aksara aktif di peringkat setiap diingini ketagihan. Di sini, dari nombor yang paling kecil ditolak peratusan tertentu, yang merupakan "faktor manusia" dan jumlah itu ditentukan oleh bilangan maksimum peserta pada setiap sisi arena.

Bilangan maksimum peserta boleh didapati dalam pilihan tertentu dalam panel permainan.

Arena Bogov - permainan untuk wira sebenar!

 

Bermain juga