ARGO

Nama alternatif: ARGO

Banyak permainan cuba untuk membentuk masa depan yang menanti dunia kita selepas wahyu. Permainan ARGO menawarkan untuk melihat dunia melalui prisma sihir. Menurut pemaju versi ini permainan, masa depan alam semesta bukan tanpa campur tangan ajaib, walaupun kedudukan tertentu dalam permainan ini adalah teknologi yang sangat moden dan penemuan.

Ia mengenai Big Bang dan mutasi-mutasi yang menyebabkan kemunculan dunia dari perspektif dua manusia pelik ...

Undang-undang di genre fantasi, permainan ARGO yang menawarkan sejarah yang sangat buruk. Intipati ia adalah bahawa selepas bencana skala sejagat kemanusiaan semata-mata tidak lagi wujud sebagai sebuah kelas dan berubah menjadi bangsa lain. Ini adalah dua jenis utama penduduk masa depan Bumi. Penduduk pertama - makhluk cahaya aman yang menyembah hadiah alam dan keindahannya, dapatkan keharmonian dan menjadi secara umum tidak begitu mengiktiraf kemajuan teknologi. Kanak-kanak ini alam berbeza dengan perlumbaan kedua. Berikut adalah semua dibina di atas peralatan, teknologi dan usaha kemajuan. Perlumbaan ini telah melalui bencana sejagat dalam usus di bumi ini, supaya mencari keharmonian asing yang kekal kepada mereka. Tetapi mereka menyembah teknologi saintifik dan beriman kepada apa yang tangan dan tanpa bantuan kuasa alam akan mewujudkan sebuah dunia yang sempurna. Begitulah konflik di gaya dunia fizik terhadap lyricists, sebenarnya, tawaran

Jln Permainan dalam talian. Yang mana satu di dunia pritknete anda? Kerana kini giliran anda.

Dalam ARGO Pendaftaran dalam talian tidak akan membawa anda kerumitan, melainkan jika anda mempunyai akses kepada web dan e-mel di seluruh dunia. Masukkan nama dalam bidang yang sesuai watak anda masa depan, kata laluan, e-mel - itu sahaja yang anda meminta untuk permainan. Tambahan pula, ia akan meminta anda apa yang perlu dilakukan.

Mulakan untuk bermain permainan dalam talian ARGO boleh dalam salah satu daripada lapan kraf. Watak anda boleh menjadi pertahanan yang berani, pahlawan-pahlawan yang berani, bijak Adept Alchemist bijak, berani tamer Medic menguasai, Sniper, atau yang baik bertujuan pengkhianat licik. Kekebalan dan penumbuk agak kuat Pemaju telah memberikan pembela, Warriors dan, malangnya, pengkhianat. Tetapi ke tangan kebolehan pertempuran, cukup aneh, dikurniakan Pakar dan tamers. Mereka katsti bekerja bukan hanya dengan beberapa feret, tetapi dengan baka pertempuran sebenar haiwan. Sebaliknya, Snipers, adepts dan alchemists - peminat besar pergaduhan tembakan dan melibatkan diri dalam perjuangan dengan mereka tanpa terlalu banyak pada peristiwa yang dialami pemain tidak mencadangkan.

Dalam ARGO boleh memainkan semua orang yang suka untuk sentiasa mendapat masalah dan berjuang dalam pelbagai pertempuran. Mereka, secara kebetulan, mungkin beberapa. Anda boleh pergi pada serbuan dengan pemain lain. Jadi, anda boleh berkenalan dengan semua orang-orang yang seperti anda, hidup dengan aman Jln. Anda boleh melawat pelbagai lelongan. Dari sana pergi peniaga bertuah dengan hasil tangkapan yang sangat buruk, ia adalah satu cara yang baik untuk menambah stok mereka perkara yang perlu. Dan permainan ini memberikan anda pilihan untuk memilih, berkata, rakan-rakan permainan. Ya, kami adalah, sudah tentu, kira-kira wad. Mereka hanya boleh memilih - menimbang semua kehendak mereka, mengambil salah satu yang akan menemani watak anda permainan keseluruhan.

Tetapi jika anda ditangkap musuh, anda akan menerima pampasan dalam bentuk mata anugerah. Tetapi jika kematian mengatasi watak anda, anda perlu memotong mata ini sebagai penalti. Malangnya, itu adalah kehidupan. Menariknya, dalam Agro mempunyai satu langkah lucu - satu lawan satu pertempuran, di mana tidak ada yang meninggal dunia. Jadi Duelists tidak boleh berfikir tentang caj hukuman mati bagi dan melawan seperti apa-apa. Tidak suka watak - pertarungan yang ia!

Kehidupan Amatur teknokrat dan mereka yang dahagakan keharmonian falsafah dengan alam semula jadi, terdapat dua berperang antara kelas pada pembangunan usaha dan dari segi permainan, tidak boleh dibuang bersama-sama oleh perkataan. Jadi, walaupun anda benar-benar mahu untuk mengatakan sesuatu yang tidak menyenangkan kepada musuh, tidak akan bekerja: ini adalah peraturan.

Dan akhirnya pada jadual. Ia adalah sangat menarik dan berbeza. Terdapat dibangunkan banyak lokasi. Katakanlah, anda boleh bersiar-siar melalui gua dengan rakan-rakan dan penjara, di sana, anda lihat, dan anda akan menemui sesuatu yang berguna. Dalam struktur bawah tanah pemaju ideologi khazanah seperti wang bermain tersembunyi. Tetapi kita ingin anda untuk mencari bukan sahaja mata wang dalam permainan, tetapi juga untuk mencari harta yang paling penting - permainan yang menyeronokkan

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag