Armades

Nama alternatif: Armades

Anda suka permainan dalam talian, gila tentang pengembaraan laut dan hanya mahu cuba untuk bermain sesuatu yang baru? Kemudian permainan Armades - apa yang anda cari. Ini adalah permainan percuma yang tidak memerlukan mana-mana fail pemasangan tambahan. Anda hanya boleh mendaftar dan bermain Armades talian dalam pelayar kegemaran anda .

Satu-satunya kaveat - anda perlu mendaftar. Sama seperti dalam permainan yang paling dalam talian, Armades berdaftar perlukan untuk mengakses akaun peribadi anda dan memulakan permainan. Untuk mendaftar, anda perlu melalui pautan yang sama sama "Daftar", sebelah kiri halaman mula permainan.

1. Sebelum anda membuka borang pendaftaran permainan, dalam bidang atas yang memerlukan pengenalan alamat sistem peti mel elektronik anda.

2. Selanjutnya, garis bawah, masukkan nama pengguna, nama samaran permainan anda di mana anda akan tahu pemain lain. Bilangan minimum aksara dalam log masuk - 3.

3. Seterusnya, masukkan kata laluan anda, yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 6 aksara. Kata laluan tidak boleh terlalu mudah untuk penipu tidak dapat hack akaun anda.

4. Pada Armades memainkan [ _4_] boleh beberapa negara-negara yang berbeza (Bahasa Inggeris, Perancis dan Sepanyol), faedah setiap satu daripada negara-negara boleh dilihat selepas anda membawa tetikus anda ke atasnya. Timbang kebaikan dan keburukan, pertimbangkan pilihan mereka dan memilih negara yang anda paling suka.

5. Seterusnya anda perlu untuk datang dan memberikan nama pulau mereka. Bilangan minimum aksara dalam nama - 3.

6. Untuk mendaftar dalam permainan itu selesai dengan jayanya, anda mesti menerima syarat-syarat penggunaan permainan dengan memeriksa talian yang sesuai.

7. Lengkapkan semua bidang klik "Daftar."

8. Setelah selesai membuat pendaftaran anda akan menerima surat melalui pos dengan pautan untuk mengaktifkan akaun anda, klik pada pautan, maka anda akan disediakan untuk semua bonus, dan anda boleh memulakan permainan.

Semasa lima hari pertama selepas mendaftar, anda tidak akan dapat bermain permainan dalam talian Armades pada kuasa penuh, kerana pada masa ini pentadbiran laman web yang telah berhenti berjuang. Iaitu, anda sebenarnya memberi masa untuk membiasakan diri anda: anda tidak boleh menyerang pulau-pulau jiran, dan pulau anda akan benar-benar selamat.

Ini permainan dalam talian telah lama menjadi mampu menggabungkan pemain dari seluruh dunia, jadi anda akan dapat bertemu rakan-rakan lama mereka di sini dan, sudah tentu, memperolehi. Semua pemain boleh menyertai pakatan, yang memberikan mereka kelebihan ketara dalam kuasa pertempuran. Orang dalam persekutuan yang sama, tidak boleh menerima jemputan untuk memasuki persekutuan. Oleh itu, pakatan boleh berunding antara satu sama lain dan memasuki ke dalam kontrak-kontrak tertentu.

1. Nonaggression pakatan.

2. Union.

3. Perang.

Menyimpulkan kontrak hanya boleh ketua pakatan itu, atau orang yang memiliki semua pihak berkuasa yang berkenaan.

Main Armades percuma merayu kepada semua pencinta strategi laut. Permainan ini akan membantu anda untuk berseronok dan untuk lulus masa lapang!

 

Bermain juga