Perisai Peperangan Projek Armata

Nama alternatif: projek Armata
^^1

perisai Peperangan simulasi strategik peperangan tangki3^^

pembebasan pemaju sedang menyediakan permainan baru perisai Peperangan, adalah berbilang talian pertempuran tangki simulator. Peminat peperangan dengan bantuan peralatan ketenteraan akan mempunyai jadual permainan yang dicipta hebat adalah bekerja ke butiran yang paling kecil, dan bilangan peralatan melebihi semua projek-projek yang sama.

perisai Peperangan adalah simulator di mana pemain boleh mempunyai:

    ^^9 peralatan ketenteraan yang berbeza dan meriam, ^^9 bersatu ke dalam puak-puak dengan rakan-rakan untuk keupayaan pertempuran yang lebih baik, * 9 * kereta api dan dipam krew kenderaan tempur,
  • sabar dalam pertempuran panglima anak kapal dan pemindahan mereka dari mesin ke mesin.

Selain itu, pemain mempunyai peluang untuk membina dan mempertahankan asas anda sendiri. Setiap bangunan di sebuah pangkalan tentera membawa bonus, mempercepatkan proses mengepam peralatan, senjata atau anak kapal. Pemain boleh menyelaras aktiviti-aktiviti mereka, bermain bersama-sama dengan chat teks dalam talian, untuk membangunkan satu strategi bersama dan taktik peperangan.

teknologi berlaku di hangar, dan pertempuran kad Meratakan dalam landskap terbuka, boleh berjuang dalam semua musim, musim sejuk, musim panas, musim luruh dan musim bunga. Hampir semua pemandangan, jambatan dan struktur pada peta konfrontasi ketenteraan boleh diletupkan dan dimusnahkan. Lokasi hanya dibahagikan kepada pertempuran di kawasan terbuka dan pertempuran bandar.

permainan tidak membayangkan pembahagian negara-negara berjuang kenderaan pemaju, pemain diberi satu pembekal sahaja, yang daripadanya dia boleh membeli pelbagai jenis peralatan, pengeluar negara-negara yang berbeza, jadi satu pangkalan data boleh terletak dan T- 90 dan Leopard 2.

Pemain dijemput untuk memuat turun perisai Peperangan untuk mendapatkan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan masa yang baik, rasa seperti seorang pemenang sebenar dalam peperangan moden.

1^^Kajian peralatan ketenteraan perisai Peperangan^2.3^

pemaju memberikan pemain pelbagai pilihan teknologi untuk tujuan dan peranan di medan perang:

  • Pertempuran kereta kebal - adalah teknik yang paling dipercayai dan berguna, mereka juga bersenjata dengan perisai yang sangat baik. Beberapa, tiga tahap pengalaman pertempuran dan, selepas mengepam sesuai mereka mempunyai peralatan teknologi, peluru berpandu mengawal yang anda boleh memusnahkan musuh, walaupun dia bersembunyi di tempat perlindungan. Untuk melindungi keberkesanan penggunaan perlindungan asap, yang dengan cepat akan beralih ke jarak yang selamat selepas pengesanan.
  • ^^9 kenderaan tempur perisai dalam permainan terutamanya digunakan untuk peninjauan. Ini termasuk peralatan ketenteraan yang sangat berbeza. Pengakap roda lemah dilindungi dan bersenjata, tetapi mereka membangunkan kelajuan lebih tinggi, mengawal mereka sukar, tetapi dengan kemahiran yang sesuai dan banyak meriam boleh tarik musuh. ^^Kenderaan tempur 9 Infantri perlahan daripada kereta peninjau, tetapi dilengkapi dengan senjata yang lebih kuat dan boleh menyebabkan masalah walaupun kereta kebal dan perisai di atas, ia boleh bertahan dari pelbagai. ^^9 Tank Destroyer - Mesin-mesin kelajuan pada roda dengan perisai nipis dan senjata tangki utama. Kehadiran mereka adalah perlu bagi strategi menembak lari untuk memerangi serangan hendap, tetapi jangka hayat kenderaan adalah sangat singkat. ^^9 Artileri - melawan kebakaran dari belakang, lampu dan asap peluru berpandu.

permainan perisai Peperangan membeli beta pek parti, yang akan memberi pemain peluang untuk melihat dan bermain pertama, tempahan nama panggilan, untuk mendapatkan emas dan status premium dalam jumlah yang diperuntukkan masa untuk menerima komander anak kapal dan mesin perang perintis yang unik. Rasa strategi dan wira peperangan perisai.

 

Bermain juga