Panggilan Asheron ini

Nama alternatif: Panggilan Asheron ini

Call terkenal berbilang mainan dalam talian Permainan Asheron dalam genre fantasi berani. Pencipta permainan selamat datang di dunia pelancongan yang menarik dengan sahabat tidak penampilan standard. Dalam bentuk ini ia menakluk dunia mempunyai lebih daripada dua belas tahun. Dan tidak kehilangan kontinjen itu.

Sebelum anda mula bermain Call Asheron itu, bagi kualiti permainan, kami menasihatkan anda untuk memeriksa dengan komputer anda dengan keperluan sistem permainan. Dan mereka adalah:

· RAM - 2 GB

· Kad video - 256 MB

· CPU frekuensi - 2 GHz

· Sambungan ke Internet;

· Keyboard;

· Mouse.

Jadi suka segala-galanya. Tetapi perlu ada masih merupakan cara yang agak mudah untuk mereka bentuk permainan anda, yang diberi nama - Daftar pang Asheron ini. Dinasihatkan untuk menyemak maklumat anda:

 1. Lawati laman web rasmi permainan Call Asheron ini;
 2. , Pilih pendaftaran;
 3. Masukkan nama anda;
 4. Buat kata laluan yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam aksara, dan tips untuk keselamatan akaun anda, tidak menggunakan kata laluan ini dalam rangkaian lain;
 5. Cipta dan menulis kata laluan anda,
 6. Ulangi kata laluan sebelum ini ditentukan;
 7. Masukkan alamat e-mel anda;
 8. Pilih - mendaftar.

Pada masa akan datang anda akan lebih mudah untuk masuk, hanya nyatakan nama dan kata laluan dan anda berada dalam permainan. Dalam Panggilan Asheron memainkan sangat menarik. Dunia fiksyen, bukan makhluk sebenar, yang mungkin termasuk anda.

Pada awal permainan, anda perlu berfikir dengan teliti tentang imej, kemunculan watak anda. Setiap perincian yang anda perlu memahami bahawa pertumbuhan kecil akan melambatkan untuk menjalankan, tetapi sangat bijak, dan besar - seperti dan cepat hilang dari penglihatan, tetapi untuk mendapatkan kepada musuh ia akan mudah.

Dalam dunia permainan Asheron s Call talian terdapat pilihan tiga kaum: Manusia, dan Lyudzhiany Tumeroki. Di sini juga, perlu berhati-hati. Oleh kerana pada masa akan datang anda perlu memilih profesion, dan semua kaum mempunyai sekatan dalam profesion.

Selain itu, pencipta adalah untuk peminat mereka dalam permainan untuk permainan tiga benua proses

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak Massif.

Untuk pemula dinasihatkan oleh Continent lebih mudah di mana anda sendiri zarekomenduete - Osteth.

Osteth - mendiami bangsanya orang. Terang, menarik perhatian sebahagian daripada planet ini sebagai taman botani mekar - oasis.

Omishan - perumahan untuk tumerokov. Tempat yang ideal untuk memburu, sebagai kira-kira satu hutan belukar ditembusi. Dan raksasa yang dijumpai.

Linvak Massif - tempat tinggal bagi lyudzhianov. Benua paling dahsyat menduduki kumpulan, dan sunyi, critters. Kawasan pergunungan dengan sebilangan kecil tumbuh-tumbuhan.

Anda diberi peluang untuk bersama-sama dalam kumpulan tertentu, maka mereka dipanggil seperti berikut: pakatan Parti dan United. Semuanya bergantung kepada skala pertempuran. Sama ada anda PEMBANTU satu sama lain apabila menjalankan tugas, sama ada peperangan besar-besaran dan wilayah menakluk - ia Kingdom.

Nampaknya apa yang salah dengan permainan tidak bertujuan untuk, jadi anda boleh cuba tangan anda.

Permainan AC sedang menunggu untuk anda. Bagaimana anda boleh bertahan apabila dunia permainan sedang menunggu untuk anda dengan grafik yang sangat baik, untuk menyokong, ke tetapan yang sesuai, dan muzik.

 

Bermain juga