Assassins Creed 2

Nama alternatif: Assassins Creed 2

Sudah tentu, tidak ada apa-apa peminat permainan video yang tidak mendengar tentang apa-apa filem tindakan super permainan Assassin Creed 2. Ini meneruskan projek yang diiktiraf. Pencipta bahagian kedua permainan tetap syarikat itu «Ubisoft», dan ia harus diperhatikan bahawa pemaju berjaya mencipta keajaiban lagi, melepaskan tiada perlawanan kurang menarik dan menarik. Jika anda terpaksa berhadapan dengan bahagian pertama daripada Assassin, maka anda tahu tentang semua kebaikan projek. A merit permainan ini adalah benar-benar banyak: grafik sejuk, permainan yang sangat baik, cerita yang hebat. Sebab itulah ramai pemain di seluruh dunia gila tentang projek ini dan suka bermain Assassin Creed 2.

Bahagian kedua akan membantu semua peminat ini pas tindakan pengembaraan dari yang telah mengetahui bersama-sama dan di seluruh Timur Tengah dan Itali. Around - Renaissance dan Perang Salib. Protagonis permainan baru - seorang pemuda Ezio Auditore da Firenze - datang dari keluarga yang kaya bangsawan Florence. Bapa dan saudara-saudara Ezio ini telah dikhianati oleh seorang rakan keluarga dan dihukum gantung akibat daripada caj. Protagonis Assassins Creed 2 pc, menjadi marah, membunuh pengkhianat dan dipaksa bersembunyi dengan ibu dan adik-beradik beliau dari sepupunya. Ezio bersedia untuk membalas dendam terhadap semua ahli keluarga, yang merupakan pengkhianatan zameshena, dan dia tidak akan berundur.

Assassins Creed 2 turun membantu protagonis untuk bertemu dengan ramai individu yang cemerlang pada masa itu. Sebagai contoh, Ezio mengetahui semua empat anggota Medici, melihat Leonardo da Vinci dan Niccolo Machiavelli, dan di antara musuh-musuh yang paling buruk 'Insan' itu tidak lain daripada Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia dan lain-lain, orang kurang terkenal daripada Renaissance. Ezio akan meneroka terusan Venice dan membiasakan diri anda dengan semua kepentingan asas keluarga yang memerintah pada masa itu.

Baca semua faedah projek ini boleh kelihatan Assassins Creed 2 video treler. Dari video, anda dapat melihat bahawa dalam versi baru permainan bukan sahaja akan mengekalkan semua ciri-ciri utama permainan ini, pemain kegemaran di bahagian pertama, tetapi juga menambah fungsi-fungsi baru, yang pasti akan merayu kepada pemain. Sebagai contoh, Assassins Creed permainan baru 2 protagonis mengurniakan kebolehan untuk menyelam dan berenang, dan proses penglibatan akan dipertingkatkan peluang untuk merampas senjata dari tangan musuh.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun Assassin Creed 2 pada komputer anda. Projek ini dengan sempurna menyampaikan semua kehebatan dan era diterangkan bergaya. Bermain di bahagian kedua projek itu diiktiraf, anda boleh berasa kebebasan yang sebenar. Dinamik permainan tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh - setiap yang berlaku di jalan watak, anda boleh mendapatkan peluang-peluang ini atau lain-lain.

Namun bermain Assassins Creed 2 secara percuma dan tidak dapat memandu dengan projek yang anda perlu memperoleh. Dan di hadapan menanti kadar satu pembunuh muda - wira anda untuk belajar untuk mengambil bahagian dalam pergaduhan dan bergerak melalui jalan-jalan secara senyap-senyap.

 

Bermain juga