Assassins Creed 3

Nama alternatif: Assassins Creed 3

Seperti yang anda boleh meneka, pemaju projek Creed Assassin legenda itu dengan kejayaan ini tidak digunakan untuk tinggal. Seperti yang dibuktikan oleh bahagian baru - permainan Assassins Creed 3. Ciri utama projek ini adalah bahawa sekarang ia dicipta oleh enjin yang direka khas terbaru Anvil Seterusnya. New pasukan pembangunan enjin bersiap untuk melepaskan lebih daripada tiga tahun. Semuanya telah direka dari awal, dan sudah tentu semua keputusan usaha yang dirasai. Animasi pernah berlaku sebelum ini tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh, dan kini dalam bahagian ketiga permainan, anda akan berpuas hati dengan teknologi usul-menangkap dan semua kesenangan penggunaan kecerdasan buatan. Animasi dalam bahagian ketiga Assassins Creed 3 pc begitu realistik bahawa semua permainan yang dilihat agak berbeza. Dan jika anda ingat perubahan dinamik cuaca dan musim, tertarik, tidak anda?

Permainan Assassin Creed 3 panjang dan berhati-hati dibangunkan dan mengapa hari ini adalah betul dianggap salah satu yang paling kualitatif dan berjaya. Permainan ini berlaku pada 1775. Pada masa ini, bersama-sama dengan watak utama anda perlu kembali ke Amerika. Jajahan tempatan adalah di ambang pemberontakan. Watak anda - pembunuh bernama Connor. Dia berjanji untuk menjaga keamanan dan kebebasan rakyat, dengan segala cara. Untuk melaksanakan rancangan Connor, anda perlu mengisytiharkan perang ke atas musuh-musuhnya - orang dari dunia sebenar yang besar. Bersama-sama dengan Connor anda perlu mengatasi laluan panjang melalui melalui jalan-jalan sempit di bandar dan medan perang yang luas. Dalam perjalanan, anda akan bertemu ramai tokoh-tokoh legenda yang berjaya menulis nama-nama mereka dalam sejarah Amerika, yang kamu telah menghadapi musuh.

Jadi, anda boleh dengan mudah mula bermain Assassin Creed 3, anda perlu membeli kunci akses. Malah, untuk mendapatkan akses kepada projek itu dibayar. Walau bagaimanapun, ini tidak menghalang berjuta-juta pemain dari seluruh dunia.

Sekarang Assassins Creed 3 permainan menjadi lebih berbahaya, kerana bahaya lurks di mana-mana. Jadi anda dengan wira anda akan menggunakan apa-apa kaedah untuk mencapai kemenangan ke atas musuh-musuh. Anda bebas untuk merangka strategi tentera licik dan pelan, atau untuk menikmati semua senjata yang ada.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun Assassins Creed 3 pelanggan dan install pada komputer anda. Wira anda telah membangunkan naluri pemangsa sempurna, secara senyap-senyap dan senyap memburu mangsa mereka untuk beliau lebih mudah. Selepas membeli akses kepada memainkan semua peserta dalam Assassin Creed 3 akan dapat menggunakan senjata yang luas bebas senjata. Anda boleh menjadi orang yang pertama untuk memohon taktik peperangan rahsia.

Itulah revolusi, di mana kita bercakap dalam buku sejarah adalah berbeza daripada revolusi peribadi anda untuk memulakan di mana anda hanya perlu memuat turun Assassin Creed 3. Realisme dilaksanakan dalam menawan hati permainan dan mempesonakan. Di atas kapal tersebut, di jalan yang tenang atau di medan perang - anda boleh merasa kehadiran peribadinya - jadi sebenar mencari landskap dan watak-watak.

 

Bermain juga