Assassins Creed 4: Black Flag

Nama alternatif: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - permainan yang paling menarik mengikut malah pengkritik paling gemar kemodenan. Semua spesifikasi projek yang lebih baik. Sekarang jadual akan menjadi lebih sengit, animasi yang lebih realistik, dan plot adalah lebih menarik dan menarik. Projek baru yang akan dilaksanakan dunia benar-benar terbuka di mana akan menjadi kira-kira 50 lokasi utama. Sekarang pemain akan disediakan untuk bandar-bandar utama dan kampung-kampung kecil anda boleh melawat runtuhan Maya, lihat di ladang-ladang gula dan melawat hutan, melawat pelabuhan yang terkenal dan gua yang belum diterokai.

Permainan Assassin Creed 4 meletakkan anda pada hari-hari cetak rompak. Semua permainan mengambil tempat pada tahun 1715 di Caribbean. Sekarang lanun - tuan sebenar bukan sahaja air, tetapi juga di atas tanah. Orang-orang ini mempromosikan dasar mereka sendiri berdasarkan ketamakan dan kezaliman. Atas alasan, tanpa undang-undang. Di bahagian ini, permainan penekanan utama adalah ke pelayaran laut, kapal lanun, pertempuran air. Pembunuh Creed penetapan 4 pada komputer anda, anda boleh memilih antara pelbagai jenis kapal. Sejurus selepas memasuki projek untuk mana-mana pihak ia boleh didapati dengan kapal peribadi, yang dipanggil Galka. Mereka dan anda akan menjadi kali pertama untuk bermain Assassins Creed 4 pc,, anda boleh mengubah suai dan berkembang mengikut keperluan sendiri dan keperluan mereka.

Bahagian baru Assassin Creed akan disediakan tiga bandar-bandar utama yang besar

1. Havana.

2. Kingston.

3. Nessau.

Watak anda akan dapat untuk memilih pasukan sendiri. Satu peluang yang besar untuk permainan Assassins Creed 4 membenarkan anda menggunakan loceng selam khas, yang membolehkan kajian terperinci dasar laut untuk meneroka kapal yang ranap. Kapal anda akan dapat untuk menyerang kapal-kapal lain dan barang rampasan mereka.

Bagaimana untuk mengisytiharkan diri mereka pemaju, Assassin Creed 4 Black Bendera - versi paling lengkap permainan. Wira utama projek ini akan berani Edward Kenva. Ini adalah seorang kapten lanun muda yang, melalui kemahiran tempur dan keberanian telah berjaya mendapat penghormatan pelayar dan lanun yang lain. Sukar untuk percaya, tetapi walaupun Blackbeard menyatakan hormatnya kepada lelaki berani yang muda ... dan ditarik ke dalam konflik kuno yang mengancam kehilangan semua dibina oleh lanun.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu membeli kunci akses dan memuat turun Assassins Creed 4 ke komputer anda. Semua peserta projek banyak misi dan tugas-tugas baru, untuk mengatasi yang akan menjadi lebih seronok. Tidak seperti projek-projek sebelum ini, bahagian keempat belum diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia, tetapi hakikat ini tidak harus memalukan anda - kawalan adalah mudah untuk belajar di peringkat intuitif.

Sebaik sahaja anda boleh muat turun Assassin Creed 4, anda akan melihat berapa banyak kawalan permainan yang bertambah baik dan dipermudahkan. Sebagai contoh, watak utama boleh memiliki kowl halimunan apabila dia percaya dia boleh berada dalam bahaya, dan hanya mengambil secara automatik apabila bahaya berakhir.

 

Bermain juga