Assassins Creed: Ikhwan

Nama alternatif: Assassins Creed: Ikhwan, Assassin Creed, Assassin

Permainan Assassin Creed Brazerhud - permainan berbilang hebat dari syarikat Perancis Ubisoft Montreal , yang dibangunkan dalam genre Tindakan-pengembaraan [_5_ ]. Tempoh sementara acara - Akhirnya XV - mula abad XVI . Tempat - Itali. View - dari pihak ketiga. Walkthrough lengkap mengambil masa 15 jam. Terdapat kedua-dua pemain tunggal dan berbilang mod. Intipati permainan ini - melakukan pelbagai misi, pertempuran dipanaskan dengan pelbagai watak berkomputer sendiri dan lawan sebenar dalam menghadapi pengguna lain. Permainan dimainkan di lokasi pertempuran antara bangsawan membunuhnya ke Ezio Auditore da Firenze dan орденом тамплиеров в Риме. Lawan anda akan menjadi wakil utama jenis Borgia . Jalan cerita terbentuk dalam rangka kerja kronologi. Pengguna diberi peluang untuk memainkan semula misi cerita. Yang menarik - bergerak dari masa lalu hingga ke hari ini, dan kemudian kembali semula. Setelah hari ini, anda akan bertemu dengan watak utama tempoh ini - Desmond Miles, yang mendapati satu cara untuk menggunakan mesin "kebencian 2. 0 "untuk membaca maklumat mengenai nenek moyang mereka dan diangkut ke masa lalu. Nah, watak utama adalah keturunan sejarah Ezio Auditore da Firenze . Di samping itu terdapat banyak aksara, antaranya terdapat juga tokoh-tokoh seperti legenda sebagai Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli atau Caterina Sforza . Dalam membuat keputusan untuk memuat turun Assassins Creed : Ikhwan , anda boleh terjun ke dalam suasana abad yang lalu dan mengambil perjalanan menggayatkan diingat bahawa pengembaraan terang.

Jadi, mari kita bermain Assassins Creed : Ikhwan telah menarik perhatian anda dan anda mahu untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya maklumat. Sejak projek ini - ia permainan ketiga daripada siri Creed Assassin , ia akan menjadi bijak untuk mempertimbangkan apa yang berbeza tentang produk ini dari sebelumnya. Plot permainan - kesinambungan daripada peristiwa-peristiwa versi asal. Beberapa perubahan yang dialami sistem pertempuran. Sekarang pertempuran itu lebih dinamik dan serangan agresif disambut lebih daripada percubaan untuk mengecut. Sejak dasar anda sering watak menyakitkan hati, maka ia akan menjadi bijak untuk melakukan pengambilan dan latihan tentera. Pembunuhnya, anda boleh menguruskan di sekitar bandar dan berkesan menahan serangan musuh-musuh, sesetengah daripada mereka adalah askar biasa dan pegawai, dan Dodgers, dan Pengawal Swiss, dan anak panah, dan yang invasif, dan samseng dan penyamun, dan tahan udara, dan orang serigala. Terdapat perubahan dalam senjata. Seterusnya Assassins Creed : Ikhwan perisai lebih pelbagai. Pemain dibenarkan untuk menggunakan pelbagai alat untuk membantu mencapai matlamat ini. Cara anda di tangan menjadi dart racun, payung terjun, bilah tersembunyi berganda, senjata tersembunyi, pesawat maju, senjata api bergerak dan banyak perkara lain. Fungsi-fungsi khas memainkan peranan yang penting. Sebagai contoh, anda boleh membolehkan visi helang dan cepat menilai keadaan di medan perang. Assassins Creed : Ikhwan video apabila perubahan pandangan helang seperti berikut: objek yang tidak diingini pudar ke dalam latar belakang (tidak lagi menyakitkan mata) musuh yang digambarkan dalam merah, sekutu - biru, barang-barang berharga dan perlindungan diketengahkan berwarna putih, dan tujuan tugasan - kuning. Anda, jadi ia adalah mungkin untuk mudah mengesan objek halus dan menilai keadaan taktikal.

Melakukan satu pekerjaan selepas yang lain, anda mendapatkan wang dan membangunkan permainan. Dengan setiap langkah, anda akan mendapat semua lebih berkuasa, semua lebih baik dilengkapi dan oleh itu lebih yakin. Anda akan menikmati kepelbagaian permainan. Secara kebetulan, terdapat satu lagi sebab mengapa anda perlu memuat turun permainan Assassins Creed : Ikhwan . Memilih gaya permainan dan menggunakan bahawa rejim, yang lebih kepada citarasa anda - hak setiap orang. Anda boleh bermain bersendirian atau cuba mod berbilang, di mana terdapat seramai lapan. Penyiasatan ini, carian Advanced, Alliance, Alliance Advanced, Pembunuhan, Pemburuan, Pengiring, The Hunt untuk dada. Pendek kata, tidak bosan! Sertai sekarang dan lihat sendiri!

 

Bermain juga