Assassins Creed: Revelations

Nama alternatif: Assassins Creed: Revelations

Permainan Assassins Creed: Revelations - bahagian terakhir daripada siri permainan yang memberitahu tentang Ezio Auditore. Walaupun masih di bahagian kedua permainan yang dimainkan di hadapan kita dan Ezio muda panas di Ikhwan protagonis yang matang dan dipetik kebijaksanaan, dalam projek ini, dia kelihatan nyata lama. Objektif bahagian ini permainan - titik «i», di mana mendapatkan jawapan kepada semua soalan-soalan yang paling intim. Dengan tujuan ini dan dihantar Ezio Constantinople, di mana cerita utama dibentangkan permainan.

Assassins Creed: Revelations pc adalah projek di pakej ini, jadi selain cerita yang menarik menawarkan ramai kawan baru dengan pemain bersemangat sama seperti anda. Menurut tradisi, bahagian ini telah diperbetulkan banyak kesilapan, pemain yang menarik, dan menambah ciri-ciri baru yang meningkatkan dan membuat permainan lebih menarik.

Titik akhir perjalanan - Constantinople - bandar di mana anda akan menghabiskan sebahagian besar masa bermain di Assassin Creed Revel. Ia dibahagikan kepada beberapa bidang utama:

Constantine.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Walau bagaimanapun, sebahagian kecil daripada permainan akan membantu anda kembali ke kampung purba - Cappadocia. Ini adalah kawasan yang dikenali di seluruh dunia legenda untuk biara batu yang mengagumkan.

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu membeli kunci akses, muat turun Assassins Creed: Revelations dan memasang permainan pada komputer anda. Dalam projek baru ini, pencipta telah membuat keputusan untuk menukar konsep pengagihan beberapa bukan teras dan sampingan pencarian. Kini mereka akan dikeluarkan kepada peserta secara rawak. Selain daripada projek Assassins Creed: Revelations telah berubah, atau sebaliknya beberapa sistem pertempuran moden. Watak-watak Jadi, sebagai contoh, telah dipermudahkan dijalankan balas ditambah fungsi kecurian langsung dalam peperangan, peluang membunuh cepat. Telah diubah suai sedikit dan memperluaskan pelbagai kebolehan watak.

Berdasarkan beberapa kenyataan pemaju projek, kita boleh menyimpulkan bahawa selepas anda berjaya Assassin Creed Revel muat turun, anda akan tahu bahawa salah satu permainan yang paling penting orang - Desmond, akan menjadi dalam keadaan koma. Dan William sama, yang boleh mendengar suara peminat projek dari intro kepada "kehilangan Leonardo" akan berjuang untuk kembali kepada kehidupan. Ia juga harus diperhatikan bahawa kemunculan Desmond telah melalui beberapa perubahan.

Telah berubah paras maksimum yang dibenarkan daripada Assassins, dan kini tahap 15 pemain boleh mendapatkan gelaran "tuan pembunuh." Gelaran ini memberikan pemegang beberapa keistimewaan. Sebagai contoh, jika seorang pembunuh tuan adalah komander asas, semasa serangan oleh musuh dia mendapat imuniti.

Bercakap tentang projek ini boleh menjadi banyak, tetapi ia adalah yang terbaik untuk memuat turun Assassins Creed permainan: Revelations dan memastikan semua faedahnya secara peribadi. Percayalah, permainan ini adalah benar-benar berbaloi!

 

Bermain juga