Serangan Kebakaran

Nama alternatif: Serangan Kebakaran

Serangan Kebakaran talian - percuma pelbagai permainan yang hebat subjek tentera, peristiwa-peristiwa yang membangunkan pada masa hadapan. Projek ini telah dicipta oleh Tencent Permainan. Pemaju telah cuba untuk memastikan bahawa pengguna hanya bodoh dari pengembaraan yang luar biasa. Pemain akan diangkut pada 2018 dan mengambil bahagian dalam peperangan antara kedua-dua puak. Rintangan dan GSDU bertemu dalam pertempuran dipanaskan di Midwest. Ia adalah dalam bidang ini ialah pembangunan sejarah. Terima kasih kepada yang moden dan berkualiti tinggi enjin grafik Unreal 3 Engine, segala apa yang berlaku di sekeliling menangkap realisme dan dinamik. Untuk memulakan anda akan diberi dua watak, setiap yang dimiliki oleh puak yang berbeza. Lama kelamaan, anda boleh membeli untuk diri sendiri dan askar lain di kedai yang sesuai. Bersama-sama dengan wira mereka, anda boleh mengalami banyak peristiwa mengejutkan, pengalaman dengan ledakan pernah berlaku sebelum ini emosi dan benar-benar menghabiskan masa lapang mereka dengan cara yang paling menyenangkan!

Pendaftaran Serangan Kebakaran Kebanyakan biasa akan membawa anda pada lokasi yang berwarna-warni permainan. Melihat sekeliling, anda boleh menyertai dalam pertempuran, pertama memilih yang untuk mencari yang paling sesuai. Serangan Kebakaran boleh bermain dalam mod seperti PvE (perjuangan menentang bots komputer dan prestasi tugas-tugas topikal), PVP (pertempuran epik di medan perang yang besar, yang mungkin melibatkan beberapa ribu pemain serentak) dan PVP-X (pertempuran yang unik dengan peraturan yang berbeza dan tidak dijangka situasi). Mari kita melihat dengan lebih dekat, apa jenis watak-watak muncul dalam semua pertempuran ini. Seperti yang telah berkata, mereka terbahagi kepada dua kem. Rintangan GSDU - kontingen ketenteraan askar untuk tujuan pertahanan. Seperti wira elit seperti Max, Jason dan Ivan mampu banyak, mereka mudah untuk pin bawah apa-apa pemberontakan. Sisi lain - penentangan. Pemberontak ini yang tidak bersetuju dengan peraturan mega syarikat. Jurusan angin, Cartman dan Dell adalah antara pejuang yang terbaik. Orang berkumpul semua kekuatan untuk mempertahankan hak-hak mereka dan untuk menyerang kerajaan untuk perkara-perkara dalam perintah. Walaupun senjata dan teknologi mereka telah dicuri. Dan apa? Lagipun, mereka perlu untuk terus hidup dan bagaimana anda melawan megacorporations sinambungan. Tentangan dari kedua-dua kumpulan - ia adalah sesuatu yang tidak pernah di dengari!

Mengenai wira pembangunan boleh mengatakan bahawa mereka semua mempunyai keupayaan untuk memperoleh dan mengembangkan kemahiran. Semakin kemahiran - mereka faedah ketara dalam permainan seterusnya. Berikut adalah beberapa contoh. Perubahan cepat, pertumbuhan semula, adrenalin, Halimunan, penyembuhan Magic - ini adalah hanya beberapa kemahiran daripada senarai panjang kemungkinan. Anda perlu mengikuti perkembangan watak-watak untuk menampung semua tugas-tugas yang ditetapkan sebelum anda bermain Serangan Kebakaran. Missy adalah seperti berikut: pencarian harian, misi puak, kedudukan misi. Dengan cara itu, untuk membuat ia lebih mudah untuk menghadapi ujian yang akan datang, anda boleh menyertai puak. Bekerjasama dengan sekutu untuk bermain permainan ini lebih menarik Serangan Kebakaran!

Dan akhirnya saya ingin menyebut tentang tempat-tempat, di mana ia adalah semua di atas. Dunia permainan terdiri daripada satu set kad yang akan disediakan untuk anda belajar kerana anda maju melalui permainan. Bandar tepi laut, USS, Loji 13, DOCK Tenang, Stesen Kereta Api, Stesen Bahan, kebersihan Hitam, Freighter, ICE kubu Storm Canyon, Seram City - setiap mempunyai kad-tempat strategik dan menyediakan anda untuk pelbagai kejutan. Meneruskan sekarang bermain Serangan Kebakaran percuma dan anda tidak akan menyesal keputusan itu. Nasib baik!

 

Bermain juga