Empires Astro

Nama alternatif: Empires Astro

Permainan Astro Empires adalah permainan dalam talian secara besar-besaran berbilang, yang dibangunkan dalam genre fiksyen sains. Dalam permainan ini, anda akan pergi ke ruang yang luar biasa dan tak terhingga yang indah.

Anda perlu membina titik ruang anda, starships berkuasa, dan membangunkan teknologi yang berbeza dan mewujudkan pelbagai pakatan. Dan perkara yang paling penting dalam permainan sedang menunggu untuk anda - ruang ini pertempuran!

Dalam permainan Astro Empires pendaftaran dilakukan dengan adil dengan cepat dan adalah seperti berikut:

1) Anda mesti memberi alamat e-mel dan nama panggilan anda.

2) Nyatakan kata laluan dan negara di mana anda tinggal.

Main permainan Astro Empires anda akan berada di mana-mana pelayar web di alam semesta dalam masa nyata.

Anda perlu perdagangan dengan rakan-rakan dan jiran-jiran, mempertahankan empayar dan juga perang dan mengambil bahagian dalam pertempuran epik.

Di Astro Empires permainan pelayar bermain anda akan membiasakan diri dengan ciri-ciri berikut permainan:

1. Alam semesta unik berkuasa.

2. Permainan yang sangat baik.

3. Perang besar-besaran.

4. Masyarakat Terang pemain.

5. Anugerah untuk misi tersebut.

6. Keupayaan untuk bermain di mana-mana pelayar.

7. Versi Mudah alih.

8. Permainan percuma.

9. Selain itu, turun pelanggan permainan tidak perlu.

Pengembaraan anda dalam permainan Astro Empires bermula dengan asas terletak di planet ini dalam belum dipetakan galaksi. Untuk menjadi maharaja besar yang anda perlukan untuk membangunkan asas anda dengan membina struktur yang berbeza.

Oleh kerana kita bercakap mengenai permainan ini, pembinaan sebenar anda akan mengambil masa untuk anda untuk melengkapkan pembinaan. Dalam usaha untuk menangani pembinaan struktur kompleks, anda akan perlu belajar teknologi baru.

Permainan ini mempunyai banyak teknologi yang menakjubkan untuk pengesanan.

Permainan Astro Empires talian - ia alam semesta yang besar, dengan beratus-ratus ribu planet. Anda akan membantu pengakap yang akan membantu anda bertemu dengan pemain lain yang boleh membantu anda dalam permainan atau akan menyerang anda.

Apabila anda menguasai pembinaan asas anda, anda boleh membuat satu kumpulan untuk kempen perang untuk meningkatkan keuntungan mereka.

Anda akan diberi peluang untuk membina pelbagai jenis kapal untuk mewujudkan armada ideal anda: dari gerombolan unit-unit kecil untuk armada gergasi kapal.

Satu idea yang baik adalah satu peluang untuk membuat kawan-kawan dengan pemain lain , terutamanya menyertai kesatuan yang akan melindungi dan memberikan hidup di alam semesta yang hebat ini Astro Empires .

Pakatan dan dasar masa permainan Astro Empires .

Anda akan mengambil bahagian jisim perang dalam permainan Astro Empires dengan ribuan pemain, dan anda perlu berjuang dalam pertempuran epik yang luar biasa.

Daftar permainan dalam talian Astro Empires secara percuma dan menjemput kawan-kawan anda untuk bermain adalah lebih menarik, dan yang paling penting rakan-rakan anda akan berada di sana. Melibatkan diri di dalam ruang ini dengan peristiwa-peristiwa yang luar biasa, pertempuran dan persahabatan!

Tuah kepada anda dalam pertempuran ruang dalam permainan pelayar Astro Empires!

 

Bermain juga