Athanaton

Nama alternatif: Athanaton Abadi Warriors

Sebelum anda Athanaton talian - dunia pertempuran ghaib pahlawan abadi! Tidak ada keraguan: permainan ini pelayar percuma tidak perlu pergi luar perhatian anda.

Athanaton permainan dalam talian tidak memerlukan untuk apa-apa pelancarannya tidak boleh diakses: anda hanya perlu mempunyai sambungan internet dan pelayar moden (Google Chrome versi 5. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10, dan lain-lain ), Menyokong Flash Player versi 10. 0 atau lebih tinggi.

Sertai dalam permainan Athanaton mungkin akan mengejutkan orang-orang yang mempunyai akaun mereka di rangkaian sosial (FaceBook, Facebook, Twitter, dan lain-lain ) Seperti yang mereka akan dapat untuk memasuki permainan secara langsung daripada mereka. Jika anda tidak tergolong kepada pengguna di atas sumber rangkaian, anda perlu mengisi dalam hanya dua bidang:

1) Sah e-mel;

2) Kata laluan yang direka untuk melindungi akaun permainan anda daripada penggodam. Oleh itu, adalah wajar bahawa ia tidak terlalu mudah dan terdiri daripada kedua-dua huruf dan angka.

Seterusnya Athanaton pendaftaran dalam talian menggesa anda untuk membaca dan menerima Terma dan syarat. Anda juga boleh melanggan untuk menerima berita permainan (hanya meninggalkan atau jangan tanda kotak yang berkenaan). Dengan klik pada "Submit", anda akan melengkapkan proses yang dipanggil Pendaftaran Athanaton.

Untuk memulakan benar-benar bermain permainan dalam talian Athanaton, perlu terlebih dahulu memutuskan pada pelayan (jika anda tidak mengambil berat, berhenti di disyorkan), dan kemudian kepada - untuk membuka laman - nyatakan nama anda (nama bagi pengiktirafan kepada sumber permainan tersebut) . Segera Athanaton permainan dalam talian menggesa anda untuk memilih salah satu watak, belajar tentang di mana anda boleh terperinci dengan klik pada kumpulan ditempatkan pasukan di hadapan anda:

1) Conan - mengetuai tentera Phoenix (perlindungan yang sangat baik serangan tidak henti-henti +)

2) Witch Atelanta - Api Berkuda (serangan kelajuan dan kuasa sihir)

3) Kratos - Falanks tukul (ditambah dengan perpaduan ajaib serangan dahsyat)

4) Ogos - Gold berkuda (senjata utama - anak panah, mengisi jiwa)

5) Richard I - Berkuda dengan busur silang (caj perisai)

6) Robin Hood - Pemburu Jiwa (+ layu tekanan ledakan jiwa pada moral musuh);

7) Beowulf - Snow Warriors (kelajuan + sihir, menurunkan musuh moral)

8) Orianthi - Pemanah dengan perisai salji (perlindungan diperkukuhkan + "serangan hendap Pekeliling" Mengisi barisan hadapan musuh ke dalam kekeliruan).

Melatih wira anda, anda perlu bermain permainan dalam talian Athanaton agak lama, jadi anda lebih baik permainan anda setiap hari mereka belajar bagaimana untuk memulakan dengan latihan. Semua perubahan dalam ciri-ciri watak dan tentera boleh didapati dengan pergi ke profil mereka. Dengan cara itu, di sini adalah fungsi, sebagai penjelmaan semula wira. Ia menjadi boleh didapati di tahap pencapaian sebanyak 51. Ini menunjukkan kemungkinan mendapatkan anda kembali ke bermain Athanaton hero sama, tetapi tahap pertama, hanya tenteranya akan menjadi lebih kuat, dan statistik peribadi - tidak akan berubah.

Ikut tips berikut jika anda mahu bermain perintah Athanaton adalah berjaya

Japan banyak bangunan. Belajar bagaimana untuk memperbaiki mereka dari awal, dan tidak, yang pasti, menyesal terlepas detik-detik.

Lakukan satu tugas yang anda bermain dalam talian Athanaton akan membekalkan sentiasa. Bagi setiap tugas dengan jayanya, anda akan mendapat sebarang balasan kecil untuk pembangunan anda.

Sewa sebagai wira peluang yang baru muncul.

Di laman permainan rasmi mempunyai seksyen bantuan Panduan bertajuk, yang boleh didapati pada bila-bila anda berminat maklumat mengenai permainan dalam.

Satu tip terakhir: jangan lepaskan peluang untuk masa fab! Sertai sekarang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag