Audition 2

Nama alternatif: Audishn 2, audance, audishn, audens, audishion, uji bakat

Uji Bakat 2 talian - ini adalah permainan dalam talian baru bebas, di mana pemain perlu untuk pergi ke kelab-kelab malam dan bar, mengambil bahagian dalam tarian malam dan perjumpaan.

Permainan dalam talian Audition 2 adalah projek muzik di mana watak itu bukan sahaja akan menari, tetapi juga untuk melaksanakan pelbagai helah tarian.

Audition 2 permainan akan menjadi menarik, sudah tentu, semua orang yang suka menari!

Untuk bermain Audition 2, tidak perlu rumit Audition 2 pendaftaran dalam talian: permainan dalam talian, klik pada "Daftar" dan masukkan dalam bidang pendaftaran

  • Permainan login
  • E-mail
  • Masuk untuk forum (untuk berkomunikasi dengan pemain lain)
  • Nyatakan jantina, tarikh lahir
  • Nyatakan kata laluan

Seterusnya, klik butang "Daftar", kemudian pergi ke halaman muat turun daripada Audition pelanggan permainan 2 talian (Permainan ini memerlukan pemasangan pelanggan permainan, untuk operasi yang lebih stabil dan kemungkinan permainan). Mengakui bahawa saiz pelanggan - 2.5 GB.

Terdapat tiga cara untuk memuat turun pelanggan:

1) Kaedah standard (disyorkan)

2) arkib Memuatkan

3) Muat turun Torrent

Selepas pemasangan, anda boleh memulakan permainan. Pada ini, Pendaftaran Audition 2 selesai. Disyorkan keseluruhan folder dengan permainan menambah kepada senarai pengecualian antivirus!

Keperluan Sistem Minimum:

Processor: Pentium 4 1. 8GHz

Memori: 1GB

Kad Video: NVIDIA GeForce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Cakera Keras: 3 GB ruang bebas

Sistem operasi: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Kad Bunyi serasi dengan DirectX

Lawatan:

Processor: Pentium 4 2. 6GHz

Memori: 1GB

Kad Video: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128MB

Cakera Keras: 3 GB ruang bebas

Sistem operasi: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Main online permainan Audition 2 permulaan dengan mewujudkan watak anda: memilih jenis watak dan menyesuaikan rupanya. Selepas itu, pilih pelayan dan saluran. Terdapat 3 server: Impulse, Sakura dan Coklat. Memilih mana-mana pelayan, tekan "Enter".

Berada dalam bandar permainan di kedai anda boleh membeli untuk pakaian anda watak dan aksesori, dan bilik persalinan, watak boleh mencuba perkara-perkara yang dibeli. Anda boleh mengubah gaya rambut anda atau warna kulit watak, pergi ke gaya studio. Permainan dalam talian Audishn 2 mempunyai matawang permainan adalah DEN dan cache.

Permainan dalam talian Audishn 2 mempunyai Akademi sendiri di mana pemain boleh belajar untuk menguruskan permainan, dan kaedah utama tarian. Selain itu, anda boleh memilih mentor permainan.

Audition 2 permainan dalam talian tidak sahaja kaya kedai-kedai dan tempat menari, terdapat juga tempat-tempat di mana anda hanya boleh berbual dengan pemain lain dan bermain permainan mini (untuk kemenangan dalam sesetengah permainan, anda boleh mendapatkan ganjaran yang baik).

Untuk penerangan bagi setiap mod akan mengambil masa yang lama, jadi, itu digunakan dalam kajian ini pendek tidak mungkin. Jika permainan ini telah mencetuskan minat, dan tidak boleh menunggu untuk bermain permainan Audishn 2 dalam talian, pergi ke Pendaftaran dalam permainan Audition 2, dan mengambil langkah pertama ke arah impiannya untuk menari. Permainan ini mempunyai suasana yang agak besar berfungsi dan menyenangkan, supaya tidak akan bosan!

 

Bermain juga