Auto Club Revolusi

Nama alternatif: Auto Club Revolusi

Permainan Auto Club Revolusi - adalah permainan berbilang yang akan memberi pengalaman sebenar untuk anda jika anda ingin menjadi pelumba.

Auto Club Revolusi dalam talian - ini adalah simulator perlumbaan yang akan memberi anda peluang untuk menunggang di trek benar-benar sedia ada.

Anda akan dibekalkan sebagai satu, dan banyak pertandingan adat.

Dalam Auto Club Revolusi tidak akan menyemak untuk anda masalah tidak. Untuk mendaftar, anda perlu melakukan langkah-langkah berikut:

1. Masukkan dalam frasa utama enjin carian seperti "simulator perlumbaan dalam talian." Anda akan diberikan senarai laman web yang menyebut frasa. Pilih laman web rasmi permainan.

2. Pada laman utama, klik pada butang yang kelihatan seperti bulatan besar kuning di mana terdapat satu inskripsi « Main » .

3. Di hadapan anda di sebelah kanan borang yang muncul. Isikan semua bidang di dalamnya.

4. Tulis nama penuh anda. Di sini anda boleh menggunakan abjad Cyrillic.

5. Masukkan e-mel anda. Jangan meniru, dan manual masukkan

6. Sahkan alamat e-mel anda. Juga masukkan secara manual.

7. Fikirkan permainan ini untuk kata laluan yang unik dan menyimpannya dalam bentuk yang khas.

8. Ulangi kata laluan anda sekali lagi.

9. Di bawah anda akan diberikan pelbagai perkhidmatan, jika mereka berminat untuk anda, maka nyatakan dalam hadapan mereka.

10. Klik pada "Play".

Mulai sekarang anda mempunyai akaun anda sendiri dalam permainan ini.

Main Auto Club Revolusi, anda boleh, jika komputer anda mempunyai kuasa ini

OS : Windows Vista atau Windows 7;

Memori ( RAM ): 2 GB;

Processor : Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 GHz atau AMD Athlon 64 X2 5600 + 2. 8 GHz

Video kad: NVIDIA GeForce 260 atau ATI Radeon HD 4870;

Winchester (R / W): 2 GB.

Jika komputer anda parameter atau lebih tinggi itu, anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa, permainan ini harus bekerja denda.

Dalam Auto Club Revolusi Online terdapat dua jenis beta - ujian

1. Ujian beta. Dalam penjelmaan ini, pemain-pemain telah dipilih, yang memilih antara muka, ditukar kereta, dan lain-lain dan lain-lain Dengan peredaran masa telah membuka fasa baru ujian beta, dan pemain yang berada dalam beta tertutup mempunyai akses percuma ke ujian beta terbuka.

2. Ujian beta terbuka. Jenis ini tidak memerlukan kunci khas. Dalam versi ini telah agak banyak berubah, dari kereta dan keadaan cuaca yang berakhir di lereng.

Dalam Auto Club Revolusi akan bermain anda di pelbagai trek perlumbaan. Setiap bangsa akan disertakan dengan pelbagai trek muzik. Mereka akan rasa mana-mana pemain.

Permainan ini merangkumi pelbagai kereta, daripada supercars seperti kejuruteraan dan Raptor GTR datang ke kereta yang lebih biasa seperti Ford Focus.

Auto Club Revolusi - permainan untuk pelumba sebenar. Buktikan kepada semua orang bahawa anda menakluk cerun dalam permainan Auto Club Revolusi.

Percaya pada diri sendiri dan anda akan pastikan anda lulus, semua jalan raya dan menunjukkan bahawa dalam perlumbaan anda tidak sama!

 

Bermain juga