Avalon Heroes

Nama alternatif: Avalon Heroes

Avalon Heroes Online - percuma pelbagai-peranan-bermain strategi masa nyata dengan pelanggan. Untuk menggabungkan projek genre RTS dan RPG muncul tetapi terima kasih expanses neta daripada alaplaya. Dalam dunia permainan yang anda harapkan banyak peristiwa panas. Anda perlu berjuang dengan pemain lain dan juga raksasa legenda. Pengepungan sistem yang menarik, kumpulan pertempuran epik, konfrontasi satu-satu - semua ini permainan kad perniagaan menyeronokkan. Anda akan berdiri di hadapan tugas - untuk mengepam watak anda, melakukan segala yang mungkin supaya dia menjadi pahlawan kebal terkenal, mengumpul wang untuk membeli artifak yang kuat untuk membuat tanda dalam sejarah ahli sihir. Dari Avalon Heroes bermain dengan kelas yang lebih rendah, anda tidak lama lagi akan merasa bahawa anda lebih daripada yang boleh menjadi sebahagian daripada tentera diupah. Berusaha ke kelas tertinggi dipanggil Imperial Royal Guard - semula jadi, dan anda pasti akan mencapai yang diingini, jika anda menjadi usaha. Menunjukkan juga berat untuk iri hati dan keberanian beliau minda strategik!

Tembusi di lokasi berwarna-warni akan permainan bersahaja Avalon Heroes pendaftaran. Selepas membuat akaun boleh muat turun pelanggan. Perlu mengisi dalam bentuk yang termasuk bidang-bidang berikut: nama pengguna, kata laluan, kata laluan Ulang, nama samaran, alamat e-mel, mengesahkan alamat e-mel, hari jadi, jantina, negara. Kemudian, dari senarai drop-down untuk memilih di mana anda mendapat tahu tentang permainan. Pada akhir pendaftaran, sila tandakan kotak untuk mengesahkan bahawa mereka bukan menentang dialog dengan pentadbiran dan menerima syarat-syarat penggunaan produk.

Nah, apa keperluan sistem? Anda, sudah tentu, mahu tahu sama ada ia akan memasang Avalon Heroes talian pada PC anda. Berikut adalah senarai parameter yang penting untuk memperjelaskan isu ini: Windows 2000 / XP / Vista; pemproses P3 800 Mhz; Video 3D 32 Mb; DirectX 9 serasi. 0 c; RAM 512 Mb; 1 GB ruang cakera keras percuma.

Genggam bermain Avalon Heroes, anda mendapati diri anda di tengah-tengah perang mengamuk. Dua puak yang bertelagah Oriens dan Aeonia tidak mahu mengalah antara satu sama lain. Anda boleh menyertai salah seorang daripada mereka dan mengambil bahagian secara langsung dalam semua pertempuran yang berlaku. Dalam permainan ini ada pilihan yang baik mod, jadi anda akan dapat mencari yang paling menarik untuk anda secara peribadi. Pertimbangkan mod pandangan yang terdapat di perintah:

- Battle (Mod Battle) - mod pertempuran untuk sebilangan besar pemain serentak. Puak peperangan ini terhadap satu sama lain.

- Arena (Arena Mod) - pergaduhan pada peta arena, untuk mengambil bahagian dalam tidak terhalang dengan wira sebenar.

- Pengembaraan (Mod Adventure) - mod di mana kumpulan pemain 8 orang melancarkan perang terhadap bos menakutkan, menggunakan pertimbangan taktikal setiap peserta.

- Lobi - mod di mana anda boleh bersiar-siar di sekitar bandar dan belajar tentang cadangan pemain lain.

- Square (Plaza Mod) - dicipta untuk tempat yang aman daripada tempoh. Ia adalah di sini yang mencipta kesatuan baru, peralatan dikemaskini dan adalah masa untuk kawan-kawan bercakap.

Ia tidak berkata pada sekali bahawa setiap mod mempunyai bahagian sendiri taktikal. Adapun semua mod ia adalah berbeza, anda perlu sentiasa mencari keputusan strategik. Jadi di mana akan porazmyatsya otak!

Permainan Avalon Heroes membolehkan mendaki ke kemasyhuran, menjadi seorang wira yang berani dan membuktikan keunggulan mereka sendiri. Pada pelupusan anda akan semua yang anda perlukan - artifak, barang-barang berharga, peralatan khas, guaman pertempuran. Perkara utama yang perlu cuba untuk mendapatkan semuanya digunakan. Senjata yang baik, hati berani dan sekutunya dipercayai - adalah kunci kepada kemenangan! Jangan lepaskan peluang untuk menghabiskan masa saya dengan cepat dan menyeronokkan. Menawan plot akan meninggalkan tiada siapa ambil peduli - anda akan menemui banyak pengalaman yang menyenangkan! Menikmati permainan!

 

Bermain juga