Vanguard talian

Nama alternatif: Avangard talian

Main permainan Vanguard Online akan gembira hampir semua peminat permainan dalam talian yang canggih dalam genre MMORPG. Dalam Permainan Vanguard talian dengan mudah akan memahami seorang lelaki yang buat pertama kali mengambil bahagian dalam pertempuran talian. Tetapi masterovityh permainan online banteng, ia tidak menarik perhatian, kerana atmospherics menarik itu.

Dalam masa puasa memihak kepada permainan ini juga mengatakan bahawa permainan dalam talian benar-benar Vanguard tidak memerlukan pemasangan tambahan pelanggan permainan. Semua yang anda perlukan untuk bermain adalah sambungan yang stabil untuk Internet, Internet - dan tidak permainan Vanguard Online.

Pendaftaran Vanguard tidak akan membawa anda banyak masa. Bahagian yang berkaitan dalam laman web permainan, masukkan alamat e-mel anda, jantina, bangsa dan menamakan watak anda. Setelah mendapat pengetahuan tentang kaedah-kaedah yang mengesahkan persetujuan anda dengan mereka. Sertai dalam permainan Vanguard berjaya disiapkan, dan anda boleh dengan mudah bermain permainan dalam talian Vanguard.

Sebelum permainan, anda perlu memilih salah satu daripada kaum-permainan. Terdapat hanya dua - Chaos dan Perintah. Unit Chaos dalam permainan diketengahkan merah dan pahlawan Pesanan - biru. Bermain untuk pasukan Chaos di bawah perintah pasukan anda bergerak Orc, bunian, kesatria hitam dan fantasi haiwan perosak lain. Memilih perintah sampingan, anda akan nyata kepada mereka dengan bantuan kesatria, bunian dan orang kerdil.

Permainan dalam talian Vanguard adalah untuk mengawal kuasa kesatria, dengan bantuan yang anda mesti menangkap istana dan membuktikan keberanian anda dalam pertempuran dengan pemain lain dalam talian. Lebih banyak masa permainan online Vanguard anda akan menghabiskan dalam pertempuran taktikal yang menarik dalam masa nyata. Ditangkap istana, anda boleh terus membangun dan bertukar ke tempat kediaman mereka sendiri dengan parit dan menara pertahanan.

Setiap unit dalam permainan mempunyai pengkhususan yang sempit sendiri. Sentiasa pada masa pertempuran dalam talian, perlu diingat bahawa pasukan berkuda ini akan menghadapi apa-apa unit kaki kecuali lancers yang betul-betul dibina untuk menahan pasukan berkuda. Pemanah perlu sentiasa dekat dengan huru-hara di belakang rakan-rakan yang lebih kuat.

Meneruskan untuk bermain permainan ini, ia perlu meningkatkan prestasi watak-watak, yang menghadiri dewan latihan. Jadi permainan akan memenuhi peminat dan watak-watak mengepam. Anda boleh mendapatkan khusus, belajar kebijaksanaan sihir menggunakan Runes. Atau mempelajari teknik penggunaan yang lebih baik senjata dan perisai. Atau menjadi seorang pakar dalam pengepungan bandar-bandar dengan bantuan mesin pengkhususan yang berkaitan. Juga menambah kekayaan anda, merampas karavan musuh.

Walaupun kerumitan yang jelas permainan seperti belajar bermain Vanguard tidak akan sukar untuk pemula dan genre MMORPG. Pemain dengan cepat menjadi biasa dengan antara muka mesra permainan dan boleh mendapatkan maklumat yang lebih menarik di perpustakaan Vanguard itu.

Melawat dunia bermain Vanguard dan tidak pernah berada di pasaran dalam talian, ia tidak mungkin, kerana ia adalah satu bahagian penting dalam permainan. Bagi pemain, pasaran ialah bursa Vanguard di mana kadar pertukaran tersebut ditetapkan oleh pemain sendiri. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam lelongan dalam talian ini. Auction malam tadi di mana anda boleh membuat taruhan untuk membunuh lawan.

Jika anda bosan untuk melawan jadi untuk mengatakan "luar" Peace Vanguard dalam talian, anda perlu cuba tangan anda dalam penjara-penjara. Ia direka untuk lulus kumpulan dan selepas lulus menyampaikan pendapatan yang baik.

Permainan Avangard talian bukan sahaja satu permainan untuk satu malam. Tidak seperti reka bentuk MMORPG lain terang dan permainan antara muka mempunyai emosi yang sama jelas untuk anda dan rakan-rakan. Vanguard - permainan dalam talian yang akhirnya akan menjawab sekumpulan rakan-rakan: "Siapalah di muka bumi semua licik dan lebih kuat dan lebih bijak? . " Pendaftaran Vanguard akan mengetahui yang anda terbaik umum.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag