Avatar: Umur Chaos

Nama alternatif: Avatar, Avatar

Hi kawan selamat petang Permainan Kajian: Umur Chaos.

Dunia hi kawan selamat petang: Umur Chaos talian adalah fantasi klasik peranan-bermain dengan semua ciri-ciri permainan. Tempoh permainan huru-hara akan memberikan pencarian menarik, pertandingan yang menarik, permainan mini dan teka-teki yang memerlukan pemikiran logik. Ini permainan pelayar percuma berbilang, kerana ia adalah akses yang tidak terhad kepada keperluan sistem terlalu tinggi. Untuk bermain hi kawan selamat petang: Umur Chaos akan memerlukan sambungan internet, sistem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM, dan kad video yang serasi dengan DirectX itu. Menjadi permainan pihak bantuan hi kawan selamat petang: Umur Chaos pendaftaran dalam talian. Pelanggan Permainan tidak perlu dimuat turun. Sertai dalam hi kawan selamat petang permainan: Usia Chaos memerlukan langkah-langkah berikut:

1) Pengenalan nama watak permainan;

2) Catatkan kata laluan dan pengenalan semula ke baris seterusnya;

3) E-mel (e-mel),

4) Perhatikan tarikh lahir sebenar anda;

5) Nota lantai;

6) Pengenalan angka yang digambarkan dalam bidang yang sesuai;

7) Penggunaan Perjanjian Pengguna;

8) Pengesahan pematuhan dengan undang-undang permainan;

9) Menekan Daftar.

Daftar hi kawan selamat petang: Umur kekacauan ini berlalu, dan kamu telah berada di ruang tertutup di dunia. Habitat Bekas tuhan-tuhan, kini Avatar, tempat ini menjadi benteng terakhir bagi alam semesta yang hampir mati. Anda memasuki permainan sebagai mereka sendiri untuk mewujudkan satu watak yang unik. Kemudian hi kawan selamat petang permainan: Usia Chaos talian memberi peluang untuk menjelma ke dalam bentuk yang lebih tinggi. Tersedia untuk setiap perlumbaan bentuk tertinggi. Sebagai contoh, elf boleh dilahirkan semula kepada malaikat atau vampire, setan atau Efreet gin dan sebagainya.

Mari kita melihat dengan lebih dekat di dalam perlumbaan permainan. Sebanyak 7

- Orang;

- Elves;

- Orcs;

- Gnomes;

- Trolls;

- Dana;

- Demons.

Orang dalam permainan adalah bangsa yang paling biasa. Sekatan mereka tidak diketahui. Perlumbaan serba boleh mempunyai potensi yang besar untuk pembangunan. Selain orang mudah untuk belajar.

Elves - makhluk megah dengan badan-badan langsing memiliki ketangkasan yang luar biasa. Ketepatan Alam membolehkan wakil-wakil bangsa ini dianggap pemanah yang terbaik. Walau bagaimanapun, penggunaan kapak dan Dubin bagi mereka adalah terhad.

Orcs - pahlawan sangat kuat yang mana seni mempertahankan diri adalah kualiti semula jadi. Makhluk Bangga mahir menggunakan kekuatan dan batasan dalam penggunaan haluan dan keajaiban minda tidak menghalang mereka.

Gnomes - Piedmont bangsa tuan, yang merupakan kekuatan perisai terkenal. Akses kepada haluan dan cahaya keajaiban bagi mereka adalah terhad, tetapi yang lain daripada senjata mereka sangat bijak.

Trolls menarik dengan saiz besar mereka. Makhluk gigih Legendarily dengan kemahiran tertentu - penyembuhan. Mengenai penggunaan senjata, tombak, pedang, panah dan semua Trolls sihir terhad.

Dana memang dibebani dengan sihir gelap dan vampirism. Semua penduduk dunia hi kawan selamat petang melayan mereka skeptically, salah juga boleh mengatakan dengan kebencian yang melampau. Makhluk-makhluk ini uvorotlivye menggunakan jenis senjata. Terhad kepada mereka sahaja kelab-kelab.

Elemen api teraruh iblis berapi memiliki kulit dan kedua-dua kerosakan fizikal dan ajaib kepada mereka dikurangkan. Busur, busur silang, sihir dan cahaya sebab untuk perlumbaan ini adalah terhad, tetapi ia seolah-olah mereka tidak peduli tentang ini.

Hi kawan selamat petang: Umur Chaos boleh bermain, mendapat pengalaman dan membangunkan kemahiran untuk tujuan kelahiran semula. Keupayaan ini dicapai selepas berjaya daripada siri tugasan yang mencabar dan dianggap penghormatan tertinggi.

Tindakan Kolektif permainan dalam talian juga bukan yang terakhir. Sertai puak - ia bermakna untuk menjadi ahli komuniti pemain, dengan siapa ia adalah lebih mudah untuk menjalankan beban perjalanan panjang dan memenangi pertempuran berdarah.

Satu lagi ciri permainan ini adalah kehadiran agama. Avatar: Umur Chaos permainan dalam talian membolehkan semua orang yang mahu mencuba dirinya sebagai tuhan. Menganjurkan agama mereka, perlu mengumpul pengikut dari pemain sebenar. Semakin mereka ada, tuhan yang lebih berkuasa.

Asas permainan - pertempuran masa nyata dinamik. Tetapi anda tidak akan menghabiskan semua masa anda hanya untuk pekerjaan ini. Lagipun, anda perlu berfikir lebih lanjut mengenai cara pendapatan. Terdapat dua jenis mata wang: perak (permainan wang) dan emas (dibeli permainan online untuk sebenar). Tambah wang bermain boleh diletakkan di atas ujian jalan, mengambil bahagian dalam pertandingan dan pertempuran, menarik pemain baru kepada permainan, mentafsirkan skrol dan melakukan kraftangan. Memilih kerjaya yang adalah milik anda! Memutuskan apa yang jiwa anda. Permainan ini menawarkan tujuh pilihan:

- Pathfinder (mahir di kawasan terbuka, dengan itu effektif bahan-bahan untuk ramuan dan elixirs)

- Killer (upahan yang menyembunyikan dalam bayang-bayang dan serangan untuk membunuh)

- Penyembuh (boleh memulihkan kesihatan mereka sendiri dan untuk membantu pihak Berikat)

- Witcher (dapat menahan sihir yang mana khusus meletakkan perubahan badan anda)

- Mercenary (cara untuk mendapatkan wang - sihir dan pedang)

- Hunter (pakar dalam spesies langka menangkap raksasa)

- Raider (sedang mencari harta karun).

Main Permainan hi kawan selamat petang: Umur Chaos Online adalah perlu, bergerak melalui peringkat. Secara kebetulan, apabila tahap yang anda juga mendapat pendapatan. Dengan setiap peringkat baru, anda menyelidiki lebih ke dalam permainan. Acara permainan yang menarik menangkap malah pemain yang paling mencabar.

Mula memainkan permainan dalam talian hi kawan selamat petang: Umur Chaos dan dapat mengesahkan keganjilan projek ini. Pastikan bahawa tidak perlu kecewa! Mungkin nasib anda menjalankan pelan yang paling bercita-cita tinggi!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag