Avatarika

Nama alternatif: Avatarika, avatarika

Permainan Avatarika meletakkan pemain di dunia maya yang menyeronokkan riang. Mencipta sendiri, watak yang unik, pemain membuka mana-mana peluang kelab elit, kereta mewah, kedai-kedai mahal dan semua yang dalam kehidupan sebenar tidak mungkin, anda boleh melakukan Avatarika talian.

Keperluan sistem minimum adalah seperti berikut:

· Processor - Intel Pentium 3 1,5 GHZ / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Sistem Operasi [_22_ Windows 2000 / XP / 7] .

· Memori [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0C.

· Bunyi Kad.

· Sambungan Internet.

Keperluan Sistem Disyorkan

· Processor - Intel Pentium April 2 GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Sistem Operasi [_22_ Windows 2000 / XP / 7] .

· Memori [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0C.

· Bunyi Kad.

· Sambungan Internet.

Sertai dalam permainan Avatarika terdiri daripada pendaftaran biasa dan memuat turun permainan

1. Memasuki laman web ini, klik pada perkataan "Daftar".

2. Isi untuk membuka jadual data peribadi:

· Alamat e-mel [ _7_]

· Kata Laluan.

Jika mahu, anda boleh mengisi dalam bidang tambahan, nama penuh dan soalan 2, untuk memulihkan akaun sekiranya anda hilang kata laluan.

3. Avatarika Selepas pendaftaran, yang dikeluarkan oleh pelanggan pautan muat turun. Memuat turun program untuk memasang dan menubuhkan.

Sebelum anda mula bermain permainan Avatarika, pemain perlu "membina" watak anda, memilih jantina dan beliau data luaran.

Selama ini pemain akan bermain dalam Avatarika pada akaun permainan beliau akan datang gaji, yang anda boleh membeli barang, pangsapuri dan kereta.

Pada peta anda sentiasa dapat mencari penduduk bandar memerlukan bantuan. Selepas melaksanakan tugas-tugas yang mereka berikan, berbayar, pencarian yang berbeza yang menarik, pemain mendapat mata prestij. Semakin tinggi prestij, watak lebih gaji.

Main Avatarika menyeronokkan, juga kerana watak memenuhi semua keperluan, manusia keperluan asas

· Kenyang

· Keberanian

· Kebersihan diri [_7_ ]

· Komunikasi

· Leisure

Untuk mengekalkan watak yang sihat dan bahagia, dia memerlukan makanan, bersosial, sukan dan mengambil bahagian dalam pertandingan dengan pemain lain.

Mengambil bahagian dalam pertandingan tarian antara pemain-pemain, anda boleh mendapatkan salah satu dua puluh satu tajuk. Poborovshis pemain yang baik akan dianugerahkan gelaran tertinggi - ". Tarian Ilahi"

Dalam Internet - kedai atau salah satu daripada permainan salesrooms Avatarika yang anda boleh membeli anak anjing yang comel atau anak kucing yang entah bagaimana. Haiwan peliharaan maya memerlukan penjagaan, perhatian dan pendidikan dengan cara yang sama seperti yang sebenar. Mereka juga boleh tersinggung dan merosakkan bahagian dalam rumah maya anda.

Untuk bergerak melalui bandar besar Avatarika, anda boleh menyewa teksi atau menaiki kereta bawah tanah. Jika anda mempunyai lesen memandu, masa yang cukup dan wang, anda boleh membeli kereta anda, tetapi perlu memahami diri anda pada peta, di mana dan bagaimana untuk sampai ke sana.

Sekiranya anak avatar mula mengganggu, ia boleh dengan mudah ditukar tanpa perlu apa-apa kaedah pembedahan. Anda hanya perlu log masuk untuk menyesuaikan watak anda dan menukar mereka sesuka hati.

Avatarika permainan dalam talian di mana pemain boleh melakukan apa sahaja yang mereka mahu. Pada jalan-jalan berpuluh-puluh yang berbeza dengan beratus-ratus kedai-kedai dan restoran untuk benar-benar bebas, mempunyai bowling menyeronokkan - pusat, pergi membeli-belah, bermain mini-permainan atau strategi pertempuran Quasar, tarian muzik kegemaran anda dengan rakan-rakan anda dan bersaing dengan lawan secara langsung.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag