Avatar: Umur Chaos

Nama alternatif: Avatar, avatar permainan dalam talian, era huru-hara

Setakat ini, Internet, terdapat banyak permainan dalam talian menangkap bahawa pemain dunia dalaman beliau, plot dan hanya suasana permainan. Tetapi tidak semua daripada permainan ini, pemain perlu kebebasan tindakan, seperti dalam pergerakan itu, dan dalam menjalankan pertempuran.

Kami mahu memberikan permainan yang tidak muat ke dalam permainan yang standard dalam talian anda pernah dipenuhi - adalah permainan dalam talian "Avatar: Tempoh huru-hara." Dalam permainan ini watak mempunyai kebebasan pergerakan dalam expanses luas avatar di dunia, merancang pertempuran (kebebasan pilihan dan tindakan rentak yang akan digunakan), dan perjuangan itu sendiri berlaku dalam masa sebenar dan mengawal pemain sepenuhnya.

Dan sebagainya secara ringkas mengenai permainan ...

Dalam permainan dalam talian "Avatar: The Era of Chaos" Ada tujuh perlumbaan dimainkan: manusia, elf, kerdil, orc, syaitan, menaja dan Danu. Setiap satu daripada bangsa-bangsa pada unik dan sempurna anda. Perlumbaan yang paling umum - seorang lelaki yang boleh menjadi pahlawan dan ahli sihir. Kaum-kaum lain lebih cenderung kepada jenis tertentu raskachek watak jadi dan bangsa lebih sesuai dengan ahli-ahli sihir gelap dan pemanah elf. Apabila mendaftar dalam permainan, pengguna boleh memilih mana-mana perlumbaan yang sedia ada, dan jika sukar dalam memilih, anda sentiasa boleh beralih kepada bahagian bantuan, atau sebagai alternatif memilih setiap perlumbaan dan cuba untuk bermain dengan watak boleh dibersihkan sehingga mereka mencapai tahap 11.

Selepas mendaftar watak mendapat dengan kuasa dua pusat dan nyamuk besar adalah pertempuran ujian, yang menunjukkan kemungkinan watak. Perjuangan ini tidak perlu takut, dan ia adalah wajar untuk ikuti arahan yang muncul di skrin dan ke dalam bilik borak. Selepas perjuangan, anda boleh menerokai bandar itu sendiri, ini akan membantu anda usaha watak Elika, yang akan memberi tugas yang mudah yang mana anda akan menerima bonus dalam bentuk pengalaman dan perak (mereka boleh diaktifkan dalam watak ransel dengan klik pada "penggunaan"). Bandar itu sendiri mempunyai empat daerah: Guild Daerah, Central Square, Kawasan Perumahan dan Cemetery. Dalam setiap bidang adalah satu struktur di mana untuk mengambil kerja untuk mendapatkan pengalaman dan perak, dan juga untuk memulihkan kesihatan dan untuk membeli pakaian dan senjata. Di dataran pusat terdapat Arena, di mana anda boleh menyemak kekuatan watak anda dalam pertempuran, dan juga sebagai Bait rawatan dan juga di mana anda boleh mengambil agama yang memberi bonus kepada kesihatan dan manna.

Selepas melakukan semua pekerjaan yang memberikan watak Elika boleh mencapai tahap 8 (ia mengambil masa kurang daripada satu jam, kecuali satu pekerjaan.) Kemudian anda boleh pergi ke kedai dan berpakaian watak anda berjalan di negara ini dan untuk melaksanakan tugas yang lebih kompleks. Apabila memilih pembentukan yang anda mempunyai peluang untuk membuat pahlawan, ahli sihir, pemanah atau Clover. Bagi setiap jenis aksara disediakan senjata mereka - untuk tentera pedang, kapak, kelab, tongkat-tongkat untuk Mages, pemanah untuk haluan dan busur silang, dan untuk Clover - Clover. Ahli sihir pula boleh dibahagikan kepada empat jenis: gelap, cahaya, minda dan stihiyschiki juga boleh menjadi satu gabungan beberapa sihir dalam satu aksara.

Pada peringkat awal tugasan watak cahaya yang ada yang membantu meneroka sitemu Peta medan perang, dan perihal tersirat lain permainan. Semakin besar tahap watak - tugas yang lebih sukar dan dengan itu cair menjadi lebih menarik untuk bermain. Setiap pemain boleh mencari erti permainan - ada membangunkan aksara untuk pertempuran PvP dan menyerang apa sahaja yang bergerak, yang lain untuk peperangan PvE dan berjalan aman di sumber alam mengumpul dan menendang bots.

Apabila sampai tahap 51 watak dia mempunyai peluang untuk pergi melalui upacara penjelmaan semula dan mendapatkan bentuk tertinggi (bangsa baik): Vampire Golem, Berserk, Giant, Angel, Lich, Torre, Hantu, Efreet, Jinnah (bergantung kepada bangsa watak itu) . Haiwan lebih memberi keupayaan pelengkap mereka dan menemui dunia avatar watak dengan yang baru, sampingan yang lebih menarik.

Jadi yang membuat keputusan untuk menguji kebolehan mereka - menyemak dalam permainan dalam talian dan terjun ke dalam dunia avatar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag