Perang Pisang

Nama alternatif: Perang Pisang

Wars Pisang (Banana Wars talian) - permainan dalam talian yang menyeronokkan dalam gaya "voynushki."

Jika anda mahu menjadi diktator sebuah republik pisang, Perang Pisang permainan dalam talian - untuk anda! Anda boleh membawa jalur berani tentera upahan dan samseng mengambil bahagian dalam pertempuran yang menarik dan misi menarik dan pelbagai pertandingan.

Ini permainan dalam talian Perang Pisang tidak memerlukan pra-pemasangan, anda boleh bermain di mana-mana komputer di mana anda mempunyai akses kepada Internet. Ia tidak mengambil ruang yang banyak, jadi permainan Perang Pisang anda boleh bermain walaupun pada mesin perlahan. Untuk memulakan permainan, anda hanya perlu Daftar dalam permainan Wars Pisang.

Sertai Wars Pisang adalah seperti berikut: di laman permainan, di bawah pendaftaran sila masukkan nama pengguna anda (nama samaran) - nama dengan mana anda akan dipanggil dalam permainan, pilih jantina anda. Kemudian masukkan E-Mail (alamat e-mel yang anda akan menerima pengesahan pendaftaran), pilih nama negara di mana anda tinggal, masukkan kata laluan dua kali dan klik "Daftar". Sekarang anda boleh mula bermain permainan dalam talian Perang Pisang.

Pada awal permainan, anda mendapatkan tangan anda pada skuad tentera upahan dan akan perlu melalui "Sekolah daripada diktator muda" - iaitu, melakukan tugas-tugas yang mudah yang akan membantu anda memulakan dalam permainan.

Untuk menentukan yang pemain sejuk, anda perlu untuk mengambil bahagian dalam pertandingan.

The perlawanan akan datang - anda perlu pelengkap yang baik skuad sedia ada dan pergi ke dalam pertempuran dengan sekumpulan pemain lain dan mendapatkan kemenangan, wang, dan sesuatu yang berguna. Wang boleh dibelanjakan untuk meningkatkan unit kuasa, perolehan unit-unit baru (iaitu sewa rekrut baru untuk membeli kenderaan baru (jip, kereta kebal)), melengkapkan alat mereka - ini adalah elemen-elemen yang meningkatkan keupayaan pertempuran unit, (mungkin ada tidak lebih daripada tiga peratus universiti penyelidikan). Kemudian, selepas membuat teknik dan sembuh pejuang lagi boleh menyertai perjuangan dan bermain di Wars Pisang.

Terdapat satu ciri - Wars Pisang permainan dalam talian tidak mengadakan peruntukan bagi pemain untuk mempengaruhi perjalanan pertempuran, sehingga anda mengarahkan skuad anda ke dalam pertempuran, dan bahawa penyertaan anda berakhir, unit anda berperang dengan unit musuh. Jadi dalam permainan ini untuk memenangi satu yang lebih bersedia, lebih cepat dan lebih curam baik unit tempur, dan juga orang-orang yang telah mengkaji tentera musuh.

Permainan ini menjejaki menang dan kerugian dan pendapatan reputasi, anda boleh bergerak ke peringkat seterusnya. Untuk bergerak ke setiap peringkat baru anda akan sekali lagi diminta untuk melaksanakan pelbagai tugas yang menarik. Ia mungkin mengambil masa beberapa percubaan untuk melaksanakan mereka. Tetapi setiap peringkat meningkatkan peluang anda dan lebih dekat dengan matlamat utama.

Dengan setiap peringkat baru meningkatkan keupayaan tempur pasukan anda, terdapat jenis baru unit dengan prestasi yang lebih baik, meningkatkan bilangan mereka.

Wars Pisang permainan dalam talian di mana pertempuran pada tahap yang berbeza berbeza dalam berapa banyak pejuang akan mengambil bahagian dalam peperangan ini dan berapa kali boleh dismount skuad anda di medan perang. Sebagai contoh, di peringkat pertama, unit ini terdiri daripada 5 unit, dan mereka boleh mendarat di medan perang hanya sekali, dan pada tahap di atas, berpuluh-puluh unit, dan anda boleh menggugurkan mereka di luar beberapa kali. Dengan cara itu, pasukan yang lemah dan kuat dalam permainan tidak bersilang, iaitu menentang pasukan anda akan sentiasa berdiri dengan kuasa-kuasa pihak lawan anda.

Anda boleh bermain permainan dalam talian Perang Pisang dan menikmati grafik mata yang menyenangkan, gaya lucu permainan, banyak yang menarik dan menarik pekerjaan perlawanan.

Jika anda ingin mempunyai masa lapang yang menyeronokkan, maka permainan ini adalah untuk anda! Mudah, kawalan intuitif permainan, peluang untuk bermain di mana-mana komputer dengan akses internet (hanya memerlukan satu masa pendaftaran Pisang Wars, yang hanya mengambil masa beberapa minit), membolehkan anda untuk bermain, dan berkomunikasi dengan pemain lain.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag